Ota yhteyttä

Olemme luova ohjelmistotalo Tampereelta ja erikoistumme jatkuvasti kehitettäviin verkkopalveluihin, jotka tuottavat selkeää arvoa liiketoiminnalle. Tavoitteemme on toteuttaa parempia digitaalisia palveluita, jotka ilahduttavat asiakkaitasi.

Ota yhteyttä, jutellaan!
Jussi Rajamäki Sales Lead

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, kun haluat kuulla lisää palveluistamme, olet kiinnostunut toteuttamaan mobiilisovelluksen tai KaupunkiAppiksen tai kun sinulla on tarve räätälöidylle ohjelmistokehitykselle.

046 923 5277

Jani Mäki

Jani Mäki

Sales Manager

Ota yhteyttä Janiin, kun haluat kuulla lisää verkkosivustototeutuksistamme, KaupunkiAppiksesta, Jana-paikkatietoalustasta tai kun haluat perustaa verkkokaupan. Pyydä Janilta tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

040 545 7814

Petri Siltala

Sales Manager

Ota yhteyttä Petriin, kun haluat kuulla lisää verkkosivustototeutuksistamme tai kun haluat perustaa verkkokaupan. Pyydä Petriltä tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

041 506 2462

Essi Wack HR Lead

Essi Wäck

Head of People and Culture

Ota yhteyttä Essiin, kun haluat meille töihin ja haluat lisätietoa työpaikoistamme tai kun haluat keskustella työkulttuuristamme.

050 436 8626

Miten voisimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme ovat ilahduttavia ja informatiivisia lukea! Ne vievät sinut tutustumaan suurella sydämellä toteuttamiimme digitaalisiin palveluihin. Ei spämmiä, kunniasanalla!

Hidden
Tietosuojaseloste(Pakollinen)