WordPress-kehittäjä support- ja jatkokehitystiimiin

Onko osaamisesi jumahtanut paikoilleen? Oletko haaveillut pääseväsi osaksi isoa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä työskentelemään 10 hengen support- ja jatkokehitystiimiissä, jossa takaamme, että osaamisesi kehittyy aivan eri levelille.

Ota yhteyttä
WordPress-kehittäjä support- ja pienkehitystiimiin

Me

Meitä on yhteensä 92 geniemiläistä, joista “kooditaidetta” luo 42 hengen jengi. Geniemiläisiä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Vaasasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä ja Ruotsista. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja sivukonttorimme Helsingissä.

Olemme olleet mukana sadoissa WordPress-projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat mm. reka.fi, elematic.com, riihimaki.fi, lahitapiola.fi, sylva.fi, nuorten.helsinki, lahti.fi, kokkola.fi, kajaani.fi, kuusamo.fi, hippos.fi, vaestoliitto.fi, pirkanmaa.fi, kuluttajaliitto.fi, ja vaasa.fi. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan, ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa, nuorekkaassa ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Miksi Geniemille?

Nykyisissä hommissa riittää hyvin tekemistä ja support- ja jatkokehitystiimissämme kaivataan uusia työkavereita. Geniem kehittää verkkopalveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin ja sillä on vahva jalansija Suomen ohjelmistokehitysosaajatalona. Myös Geniemin WordPress-liiketoiminta on hurjassa kasvussa ja siihen kuuluva support- ja jatkokehitystiimi on WordPress-puolen suurin tiimi.

Yrityskulttuuriltaan Geniem on hierarkiaton ja itseohjautuva – tiimit tekevät itsenäisesti projekteihin liittyvät päätökset. Geniem on työntekijöidensä summa, sillä jokaisella on oikeus ja velvollisuus kehittää Geniemiä yrityksenä eteenpäin ja parempaan suuntaan.

Geniemillä kukin etsii oman paikkansa työyhteisössä hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai omasta roolista ja osaamisesta. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Kulttuuritiimin ydintehtävä on poistaa esteitä onnelliselta työtä.

Geniemillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia, ja kehittämistä sekä ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinä

 

  • Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
  • Teknologiat, joiden parissa tulet työskentelemään: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
  • Pääset oppimaan myös seuraavia teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6 ja Webpack, RediSearch.
  • Haluat jakaa omaa osaamistasi ja tukea tiimissäsi olevia devaajia sekä olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme.
  • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi meidän DustPress-sovelluskehyksen 😀
  • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
  • Saat palkkaa 3200 – 4200 €/kk ja hyvät edut 🤩
WordPress Developer

Juttele rekrybotille ja hae!

Jos rekrybotti ei näy, käy hyväksymässä evästeet.

Miten

Arkesi koostuu työskentelystä support- ja jatkokehitystiimissä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu asiakkuusvastaava, joka hoitaa mm. laskutusta, budjetointia ja resursointia. Meillä voit työskennellä joko Tampereen toimistolla, kun tilanne sen sallii, tai paikkariippumattomasti valitsemastasi paikasta.

Support- ja jatkokehitystiimissä on monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Jatkokehitystyö koostuu nimenomaan sivustojen jatkokehityksestä sekä teknisestä ylläpidosta. Support-työ pitää sisällään vastaamista asiakkaiden teknisiin sekä sivustojen käyttöön liittyviin kysymyksiin. Support-tehtäviin kuuluu myös akuutit virheiden korjaukset sivustoilla. Support-päivystykset jaetaan yhdelle viikolle per henkilö ja support-toimintaan osallistumisesta maksetaan erillinen korvaus. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, osallistutko support-toimintaan vai et.

Tiimin jäsenenä pidät huolen, että työtehtävät onnistuvat teknisesti. Lisäksi olet tukena tiimin muille devaajille. Tiiminä ymmärrätte asiakkaiden tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaiden kanssa.

Itseohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit:

  • tekninen toteutus
  • laadun arviointi
  • koodikatselmointi

Työn onnistumisen kannalta meille on tärkeää, että huolehdit omasta tontistasi, kysyt kun jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla kun työtovereitasikin.

Geniemillä laadunarviointia tekee erillinen testaustiimi, joka koostuu ammattitestaajista, eikä devaajista. Koodikatselmointikäytänteiden avulla voi kehittää omaa osaamistaan ja oppia toisilta. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Meille on helppo hakea

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry (at) geniem.com. Yhteydenotot käsitellään tulojärjestyksessä, ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa