Uusia työkavereita Vaasaan!

Tule työkaveriksi Villelle ja Petrille laajentuvaan Vaasan toimipisteesemme: haemme JavaScript- ja WordPress -ohjelmistokehittäjiä!

Kyllästyttääkö sinua aina samanlaisina toistuvat projektit? Haluaisitko päästä kehittämään osaamistasi oikein kunnolla? Kuulemme kaipuun huutosi ja vastaamme siihen, sillä tarjoamme devaajille haastetta ja rutkasti hauskaa tekemistä. 🤩 Lähde mukaan kasvumatkallemme ja tule rakentamaan kanssamme laajenevaa toimintaamme Vaasaan. Tsekkaa alta lisää ja laita viestiä rekrybotille.

Juttele Essille
Työpaikat Vaasa

IT-alan työtä viehättävässä miljöössä

Vaasan toimipisteemme sijaitsee idyllisessä miljöössä vanhassa Finlaysonin tehtaassa. Tavoitteenamme on kasvattaa toimintaamme Pohjanmaalla ja etsimmekin uusia työkavereita, jotka tulisivat rakentamaan Vaasaan työyhteisöä, joka tarjoaa seudun mielenkiintoisimmat it-alan hommat ja yhteisön, jossa työskentelee sekä vahvoja senior-tason osaajia että junior-tason osaajia. Alkuun etsimme muutamaa senior-tason osaajaa, mikä mahdollistaa sen, että myöhemmin voimme palkata uraansa aloittelevia ohjelmistokehittäjiä sekä tarjota harjoittelumahdollisuuksia vielä opinnoissa oleville ohjelmistokehittäjille.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan Vaasan toimipisteemme toimintaan. Voit myös osallistua oppilaitosyhteistyön rakentamiseen, rekrytointeihin ja junioreiden mentorointiin kiinnostuksesi mukaan.

Etsimämme osaajat

WordPress-kehittäjä

 • Sinulla on kokemusta WordPress-maailmasta: olet jo luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
 • Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
 • Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
 • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
 • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
 • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaitamme yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
 • Saat palkkaa 3 200 – 4 200 € / kk + hyvät edut, kahden viikon palkallisen kesäloman heinäkuulle 2022 sekä mahdollisuuden osallistua syyskuun lopussa järjestettävään OfficeAbroad matkaan Espanjaan. Huom! Palkkahaitari on suuntaa antava, kyseessä ei siis ole kiveen hakatut rajat.

WordPress-kehittäjän roolia on avattu tarkemmin täällä ja täällä.

JavaScript-ohjelmistokehittäjä

 • Tulet työskentelemään seuraavilla tekniikoilla: React, Angular, Vue, React Native, TypeScript, JavaScript(ES6) ja Node JS.
 • Pääset syventämään ja laajentamaan osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan.
 • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
 • Saat palkkaa 3 200 – 4 200 € / kk + hyvät edut, kahden viikon palkallisen kesäloman heinäkuulle 2022 sekä mahdollisuuden osallistua syyskuun lopussa järjestettävään OfficeAbroad matkaan Espanjaan. Huom! Palkkahaitari on suuntaa antava, kyseessä ei siis ole kiveen hakatut rajat.

JavaScript -ohjelmistokehittäjän roolia on avattu tarkemmin täällä ja täällä.


Meillä teet töitä tiimissä, joka on teknisesti erittäin taitava. Projektien kirjo on erittäin laaja: tarjolla on mielenkiintoisia projektihommia niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta.
Lupaamme, että osaamisesi hyppää aivan eri levelille, kun tulet osaksi Geniemin jengiä.

Mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään ja haluat kuulla mahdollisuuksista lisää, juttele rekrybotille. Rekrybotin viimeiseen viestikenttään voit halutessa kertoa mikäli haluat jutella lisää mahdollisuuksista Petrin ja Villen kanssa. He mielellään avaavat rooleja tarkemmin.

Hakuaika alkaa heti, ja käsittelemme hakemukset elokuun ensimmäisellä viikolla, kun Essi palaa lomilta takaisin töihin. 

Ota yhteyttä

Essi Wack HR Lead

Essi Wäck

Head of People and Culture

Ota yhteyttä Essiin, kun haluat meille töihin ja haluat lisätietoa työpaikoistamme tai kun haluat keskustella työkulttuuristamme.

050 436 8626