Web Developer

Haemme kahta Web Developeria Suomen kovimpaan WordPress -tiimiin. Etsimme WP-devaajia, jotka pystyvät ja haluavat hypätä mukaan tekemään Suomen suurimpia ja vaativimpia WordPress-sivustoja. Tarjoamme oppimistakuun: devaajiltamme saamamme palautteen perusteella takaamme sen, että osaamisesi hyppää aivan toiselle levelille, kun hyppäät taidokkaaseen WP-devaajatiimiimme luomaan kooditaidetta.

Ota yhteyttä
Rekry: Web Developer

Me

Meitä on ympäri Suomea yhteensä 92 geniemiläistä, joista kooditaidetta luo 42 hengen jengi. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella. Lisäksi meillä on minitoimisto Vaasassa, ja mukavaa maustetta pk-seudun geniemiläisten etätyöarkeen tuovat Helsingissä sijaitsevat co-working -tilat.

Olemme olleet mukana sadoissa WordPress-projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat reka.fi, elematic.com, riihimaki.fi, lahitapiola.fi, sylva.fi, nuorten.helsinki, lahti.fi, kokkola.fi, kajaani.fi, kuusamo.fi, hippos.fi, vaestoliitto.fi, pirkanmaa.fi, kuluttajaliitto.fi ja vaasa.fi. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan, ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Kehitämme verkkopalveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin, ja meillä on vahva jalansija Suomen ohjelmistokehitysosaajatalona. Myös WordPress-liiketoimintamme on hurjassa kasvussa.

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Sinä

 • Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
 • Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
 • Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
 • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
 • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
 • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
 • Saat palkkaa 3 200 – 4 000 € / kk + hyvät edut + vuosibonuksen
Rekry: Web Developer

Miksi meille

Yrityskulttuuriltamme olemme hierarkiaton ja yhteisöohjautuva, ja meillä tiimit tekevät itsenäisesti projekteihin liittyvät päätökset. Olemme työntekijöidemme summa, sillä jokaisella on oikeus ja velvollisuus kehittää Geniemiä yrityksenä eteenpäin ja parempaan suuntaan. Kaikkien työntekijöidemme tukena on johtoryhmä, joka vastaa suurista linjoista ja tekee strategiset päätökset. Ovi on kuitenkin kaikille työntekijöillemme aina avoinna, ja johto on avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöidemme haluamaan suuntaan.

Työyhteisössämme kukin etsii oman paikkansa hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa: oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksemme kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä.

Meillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia, ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Meidän arki

Arkesi koostuu projektityöskentelystä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designer. Meillä voit tehdä työtä joko Tampereen toimistolla, kun tilanne sen sallii, tai etänä valitsemassasi paikassa. Projektityöskentelyn lisäksi meillä on 11 hengen tiimi, joka huolehtii projektien jatko- ja pienkehityksestä.

Yhteisöohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit seuraavilla osa-alueilla:

 • tekininen toteutus
 • laadun arviointi
 • koodikatselmointi

Meillä laadunarviointia tekee erillinen testaustiimi, joka koostuu ammattitestaajista – ei devaajista. Koodikatselmointikäytänteiden avulla voit kehittää omaa osaamistasi ja oppia toisilta. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Teknisen toteutusvaiheen projektimallimme on ketterä ja toimiva siksi, että kehittäjämme tekevät pääosin vain yhtä projektia kerrallaan. Meillä samaa projektia tehdään pääosin useampi kuukausi. Koska projektit ovat enterprise-tasoa ja suuria, on tiimin mahdollista sitoutua yhteen projektiin kerrallaan, eikä pomppia eri projektien välillä. Keskittyminen yhteen projektiin luo työrauhaa ja vapauttaa aikaa esimerkiksi oman osaamisen kehittämiselle 1 000 euron koulutusbudjetin myötä.

Meille on helppo hakea

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin skrollaa takaisin ylöspäin ja juttele rekrybotin kanssa. Emme tarvitse hakemuskirjettä ja CV:tä, sillä linkki LinkedIn-profiiliin riittää tässä vaiheessa oikein hyvin. Plussaa GitHub-tilistä.

Yhteydenottosi jälkeen lähetämme sinulle elokuussa rekrytehtävän, jonka avulla pääset tutustumaan DustPress-sovelluskehykseemme.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin – takaamme että viihdyt!

Ota yhteyttä