Web Developer

Kiinnostaako käyntikorttisivut ja valmisteemojen sörkkiminen? Ei? Hyvä, ei meitäkään!

Kyllästyttääkö aina samanlaiset projektit? Haluaisitko päästä kehittämään osaamistasi oikein kunnolla? Kuulemme kaipuun huutosi ja vastaamme siihen, sillä tarjolla olisi haasteita ja rutkasti hauskaa tekemistä devaajille! 🤩 Tarjoamme mahdollisuuden tehdä Suomen laajimpia ja monimutkaisimpia WordPress-verkkosivustoja, jotka ovat niittäneet laajalti mainetta ja kunniaa. Tsekkaa alta lisää ja laita viestiä rekrybotille!

Ota yhteyttä

Mitä tarkoittaa Suomen kovin WordPress-tiimi

No ensinnäkin se tarkoittaa sitä, että teemme enterprise-tason WordPress -verkkosivustoja. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat mm. Laatumaa, KKV, Reka, Elematic ja Tampereen kaupunki. Olemme jäätävän ylpeitä työstämme, ja tiimimme on teknisesti todella taitavaa sakkia! Taitoa ja osaamista jaetaan mm. koodikahveilla ja vastaavien kehittäjien meetupeissa.

 • Koodikahvit on kaksi kertaa viikossa pidettävä tapaaminen, johon  voi osallistua etänä. Koodikahveilla käsitellään devauksessa ilmenneitä ongelmia ja onnistumisia. Koodikahveilla jokainen voi myös ehdottaa mieleen tulleita kehittämisideoita niin projektien kuin yleisen toiminnankin suhteen. Mikäli kehittämisidea todetaan porukalla potentiaaliseksi, katsotaan sille kehitysaikaa esimerkiksi seuraavalle DevFriday:lle.
 • Vastaavien kehittäjien meetupit: vastaavien kehittäjien meetuppeihin kokoontuu projektien vastaavat kehittäjät. Niissä jaetaan tietoa eri projektien vastaavien kehittäjien välillä, jonka jälkeen tieto jalkautetaan koko WP-tiimille. Vastaavien kehittäjien meetupeissa käsitellään mm. teknisiä asioita, prosesseja ja tiimitoimintaan liittyviä asioita.

WordPress-tiimillämme on korkeat koodilliset laatustandardit. Koodin laatutason varmistamme siten, että jokainen koodirivi käy läpi katselmoinnin ennen kuin koodi laitetaan tuotantoon. Koodista saadaan myös kommentteja ja palautetta, joka auttaa meitä oppimaan ja kehittymään.

Meillä ei sörkitä valmisteemoja. Suunnitelijamme luovat asiakkaiden tarpeita vastaavat teemat, joissa myös saavutettavuus on otettu tarvittaessa huomioon. Itse suunnitelluissa ja toteutetuissa teemoissa on myös etuna se, että teeman koodipohja tulee olemaan meillä hyväksi koettujen tapojen ja tekniikoiden mukaista.

Sisäisen devops-tiimimme tuen avulla hostaamme itse asiakkaidemme verkkosivut omissa ympäristöissämme alusta loppuun saakka. Jatkokehitystiimimme huolehtii valmistuneiden projektien jatkokehityksestä ja teknisestä ylläpidosta.

Pienimmät projektit ovat kestoltaan noin 2 kuukautta (education.tampere, datariina). Enterprise-tason projektit kestävät parhaimmillaan jopa vuoden (vaasa.fi). Koska toteutamme pääsääntöisesti laajoja WordPress-verkkosivustoja, niin kukin devaajamme voi keskittyä vain yhteen projektiin kerrallaan. Toki välillä tulee päällekkäisyyksiä, mutta siksi sitä voimakasta kasvua nyt haetaankin – haluamme mahdollistaa sen, että devaajamme voisivat entistä paremmin keskittyä heille itselleen mielekkäisiin töihin ja projekteihin.

Projektityöskentelyyn tuo lisämaustetta mm. mahdollisuus osallistua open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat avointa lähdekoodia, ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

WordPress-tiimimme kokoonpano

 • 12 senior WordPress-devaajaa 
 • 10 mid-level WordPress-devaajaa 
 • 3 devops-asiantuntijaa
 • tykki myyntitiimi, joka hoitaa tiimeille mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja
 • kaksi testaajaa, jotka huolehtivat laadun varmistuksesta
 • kaksi WordPress-projekteihin erikoistunutta projektipäällikköä
 • kaksi asiakkuusvastaavaa, jotka huolehtivat jatkuvien asiakkuuksien huolenpidosta

Sinulta toivomme ja sinulle tarjoamme

 • Kokemusta WordPress-maailmasta: olet jo luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
 • Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
 • Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
 • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
 • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
 • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.

Juttele rekrybotin kanssa ja hae!

Jos rekrybotti ei näy, käy hyväksymässä evästeet.

Työnkuva voi vaihdella – otamme toiveesi huomioon

Meillä on hyvin monipuolisia rooleja ja työnkuvat voivat vaihdella paljonkin: osa devaajista toimii mentoreina, muutaman vastuulla on järjestää WP-tiimin koodikahveja ja osallistua rekrytointeihin. Lisäksi osa WP-devaajistamme osallistuu tarjousten kirjoittamiseen ja määrittelyihin. Toki on myös paljon niitä, jotka nauttivat itse koodaamista ja haluavat vain ja ainoastaan keskittyä siihen.

Meillä kaikki tekevät pääasiassa sekä fronttia että bäkkiä, mutta projekteja pyritään valitsemaan työntekijöillemme siten, että devaajamme saavat tehdä sitä mistä nauttivat: toiselle se on fronttia, toiselle bäkkiä ja kolmannelle se on fullstackia.

Matalahierarkisuus on meille hyvin ominaista. Toimari istuu devaajien keskellä, ja kukaan ei hengitä niskaan, kun teet hommia. Yrityksenä kaihdamme bisnesjargonia ja pönötystä. Toisaalta arvostamme erilaisuutta: meillä kukin saa olla oma itsensä – ketään ei pakoteta muottiin. Meille on ominaista halu auttaa toinen toistamme. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä saa aina kysyä, ja apua saakin erittäin nopeasti – oli kyse sitten ohjelmointiin liittyvästä pulmasta tai jostain henkilökohtaisesta haasteesta.

Meille on helppo hakea

Jos innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa tai laita meille hakemusta osoitteeseen rekry @ geniem.com.

Lähetämme sinulle rekrytehtävän, jonka avulla pääset tutustumaan DustPress-sovelluskehykseemme. Mikäli rekrytehtävän tekeminen ei ajallisesti ole mahdollista tarjoamme myös muita vaihtoehtoja todentaa osaamisesi.

Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin!

Ota yhteyttä