Web Analytics Senior Consultant / Team Lead

Vahvistamme data-analytiikkaliiketoimintaamme, ja näin ollen etsimmekin uuteen rooliin Web Analytics Senior Consultant / Team Leadiä viemään analytiikkatekemistämme uudelle tasolle.

Hae paikkaa

Sinulla on vankkaa kokemusta web-analytiikasta ja datan visualisoinnista, sekä vahvaa näkemystä siitä, miten digitaalista asiakaskokemusta kehitetään modernein data-analytiikan keinoin. Tuet asiakkaitamme auttamalla heitä kasvattamaan liiketoimintaansa – koska asiakkaittemme menestyksestä syntyy myös Geniemin menestys.

Roolissasi olet avainasemassa asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kasvun tukemisessa. Tuot oman kokemuksesi pöytään analysoimalla asiakkaan nykytilan, johon omat ratkaisuehdotuksesi pohjautuvat – näin ollen sinulla on kykyä ja taitoa myös analysoida isommassa kuvassa koko organisaation liiketoimintaprosesseja tukevia teknologiaratkaisuja. Työssäsi olet tottunut käyttämään uusimpia analytiikkatyökaluja ja menetelmiä.

Olet Geniemin Data & Analytiikka- tiimin ensimmäinen jäsen, ja pääset kasvattamaan omaa tiimiäsi sekä myös kehittämään geniemiläisten analytiikkaosaamista. 

Kaupallinen näkemyksesi ja kokemuksesi data-analytiikkaratkaisujen kaupallistamisesta ja tuotteistuksista, sekä vahva ymmärryksesi modernin digitaalisen liiketoiminnan ratkaisujen rakentamisesta luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. 

Google Analytics, Matomo, Adobe Analytics, PiwikPro, Google Tag Manager, Hubspot eivät ole sinulle vieraita – olet ehkä joskus koodannutkin jotain Pythonilla. 

Datan visualisoinnin työkalut tunnet kuin omat taskusi ja osaat esittää asiat vakuuttavasti niin yritysjohdolle, kuin tekniselle tiimille, niin että kaikilla on selkeä yhteinen ymmärrys siitä mitä ollaan tekemässä.

Onnistumistasi työssäsi tukevat sekä Geniemin tekninen tiimi että palvelumuotoilijat – meillä voi aina kilauttaa kaverille, teemme töitä yhdessä ketterällä mallilla ja tuemme toistemme onnistumista. Arjessa tuemme toistemme oppimista, ja yhteinen tavoitteemme on asiakkaidemme menestys.

Lisätiedot:

Janne Tuominiemi, Director, puh. +358 40 554 7416, janne.tuominiemi@geniem.com.

Kiinnostuitko? 

Ilmianna Linkedin-profiilisi rekrytoijallemme Camillalle, soita tai whatsuppaa +358 50 524 8312 niin jutellaan. Voit lähettää CV:si meilitse osoitteeseen rekry@geniem.com otsikoimalla viestisi: ”Web Analytics Team Lead – Oma nimesi”.