Testaaja

Oletko jo kokemusta omaava testaaja, joka etsii uusia haasteita? Hyppää mukaan testaamaan Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita ja monipuolisia mobiilisovelluksia. Lue lisää testaajan toimenkuvasta, ja siitä, mitä voisimme tarjota sinulle.

Ota yhteyttä
Testaaja-rekry

Testaajan työnkuva

Arkesi koostuu projektityöskentelystä useissa eri projekteissa muiden asiantuntevien tiimiläisten kanssa. Projekteissa on mukana lisäksesi projektipäällikkö, devaajia sekä suunnittelija. Työpäiväsi koostuvat WordPress-sivustojen ja applikaatioiden testaamisesta eri päätelaitteilla, sivustojen suorituskyvyn testaamisesta, saavutettavuustestaamisesta, saavutettavuusauditoinneista, käyttöohjeiden kirjoittamisesta ja ajoittaisista koulutuksista. 

Olet siis varsinaisen testaamisen lisäksi myös valmis pitämään asiakkaalle koulutuksia ja kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita. Kommunikoit sujuvasti tiimin kanssa ja osaat nostaa projektin ongelmakohdat esiin rakentavasti. 
Testaajana pidät huolen, että hoidat oman tonttisi vastuuntuntoisesti parhaalla panoksellasi ja kysyt, jos jäät jumiin. Osaat hahmottaa projektin scopen sekä omalta että koko projektin osalta. Tunnet WCAG 2.1 -saavutettavuuskriteetit ja ymmärrät niiden merkityksen ja tärkeyden. Osaat jo testata saavutettavia sivustoja. 

Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta tai etänä valitsemastasi paikasta. Toivomme kuitenkin, että työsuhteen alussa viettäisit mahdollisimman paljon aikaa toimistollamme mahdollisimman laadukkaan perehdytyksen takaamiseksi.

Oletko miettinyt, millaista on testaajan työ IT-talossa ja mitä osaamista siinä vaaditaan? Lue Testaajan saappaissa -blogiteksti.

Sinun osaamisesi

  • Tunnet WCAG 2.1 -kriteerit ja tiedät kuinka testata saavutettavat sivustot.
  • Sinulla on kokemusta manuaalisesta testaamisesta – mahdollisesti jopa WordPress-sivustojen testaamisesta.
  • Siteimprove työkalu on sinulle tuttu.
  • Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä.
  • Olet tarkka, järjestelmällinen ja kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn.
  • Sinulla on halua kehittää sekä itseäsi että testausprosessia.
  • Pääset testaamisen lisäksi myös kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita ja kouluttamaan asiakkaita sivustojen käytössä.
  • Eduksi katsotaan, jos ymmärrät koodia perustasolla ja sinulla on esimerkiksi opintoja käytettävyydestä takanasi.
  • Myös automaatiotestausosaaminen (end-to-end) katsotaan eduksi: mm. Robot Framework, TestingBot, Selenium IDE, Selenium Web Driver, Codeception, Puppeteer, Jest tai vastaavat.

Juttele rekrybotin kanssa ja hae!

Jos rekrybotti ei näy, käy hyväksymässä evästeet.

Miksi meille

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa. Kulttuurissamme jokainen voi vaikuttaa omaan tehtävänkuvaansa, oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Osaamisesi ei jää junnaamaan paikoilleen: vuotuinen 1 000 euron koulutusbudjetti antaa hyvät avaimet oman osaamisen kehittämiselle. Budjetin voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla. 

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä ja sulkkista ja vietämme peli-iltoja. 

Työyhteisömme koostuu hyvin erilaisista persoonista, joita yhdistää halu tehdä laadukasta työtä sekä haastaa ja kehittää niin omaa osaamistaan kuin myös koko yritystä. Työtä ja arkea tuetaan kattavasti erilaisin toimintamallein ja prosessein.

Palkkaukseen vaikuttaa moni tekijä, jonka vuoksi olemme asettaneet palkkahaitariksi 2 500 – 3 500 €/kk. Tästä olemme toki valmiita neuvottelemaan. Geniemin erittäin kattaviin etuuksiin voit tutustua kulttuurisivumme alareunasta.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin voit hakea kahdella tavalla: Laita evästeet päälle ja keskustele rekrybottimme kanssa TAI laita meille hakemusta sivun alalaidassa olevaan osoitteeseen.

Palkkaamme uuden osaajan heti sopivan löytyessä.

Hae paikkaa

Lähetä viesti otsikolla "Testaaja – omanimi" ja sisällytä hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.