Talent Acquisition Specialist

Haluaisitko aloittaa kesäloman jälkeen uudessa roolissa? Etsimme nyt Talent Acquisition Specialistia. Lue lisää alta – mikäli innostut työnkuvasta, niin juttele rekrybotin kanssa!

Rooli lyhyesti: Talent Aqcuisition Specialistina olet vastuussa rekrytoinneistamme, suorakontaktoinnista  ja huolehdit siitä, että jokainen työnhakija saa erinomaista työnhakijakokemusta.

Titteli: Talent Acquisitions Specialist

Lokaatio: Tampereen, Helsingin tai Vaasan toimisto, hybridi/etätyö, jolloin hyödynnettävissäsi ovat Spacentin coworking-tilat.

Vaatimukset: Hyvät vuorovaikutustaidot, kokemusta ohjelmistokehittäjien rekrytoinneista ja suorahausta.

Tarjoamme: Modernin ja matalahierarkisen  työyhteisön,  kattavat edut, joista oikeasti hyödyt. Lue lisää työsuhde-eduistamme.

Juttele Essille

Yhteisö ja työn sisältö

Meitä on yhteensä 92 Geniemiläistä ja tämä vuosi on tuonut mukanaan muutoksia ja merkittävää kasvua. Olemme saaneet uuden pääomasijoittajan Saari Partnersin ja 1.7.2022 geniemiläisiin liittyi Frantic Oy. Meitä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Turusta, Vaasasta, Lahdesta, Jyväskylästä,  Ruotsista ja Saksasta. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Vaasassa. 

Olemme yhdessäohjautuvua ja merkittävää kasvua hakeva yritys, joka on organisaatiorakenteeltaan hyvin matala. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden itse haluamaan suuntaan. 

Lähimmät työkaverit ovat

 • Essi, Head of People and Culture 
 • Markkinoinnistamme Marika ja Jenny, jotka vastaavat rekrymarkkinoinnista
 • Rekrytointiin osallistuvat ohjelmistokehittäjät
 • Lisäksi teet yhteistyötä myyntitiimme kanssa

Täytettävät roolit ja niiden määrä

Rekrytointimme painottuvat ohjelmistokehittäjiin, mutta mukaan mahtuu myös projektipäällikön, suunnittelijoiden ja testaajien rekryjä. Kaikissa osallistetaan tiimiä, millä varmistamme sen, että löydämme tiimiin sopivia henkilöitä. 

Rekrytoinititahtimme on tyyppillisesti ollut noin 10-20 uutta työntekijää vuodessa, mutta kasvutavoitteidemme myötä tarve uusille työntekijöille kasvaa jatkuvasti. Tavoitteenamme on olla 300 hengen IT-talo vuonna 2026. Osa kasvusta tulee rekrytointien kautta, osa yritysjärjestelyiden kautta. Hakemuksia tulee hyvin, ja olemme onnistuneet täyttämään noin 80 % avoimista paikoista hakemusten kautta. Senior-tason rekrytointeihin olemme käyttäneet ulkoista apua, mutta toivomme, että pystymme tulevaisuudessa hoitamaan itse senior-tason ohjelmistokehittäjien rekrytointiprosessit.

Sinä

Toivomme että sinulta löytyy osaamista seuraavista:

 • suorakontaktointi
 • in-house rekrytointi
 • kokemusta rekrytoinnista niin teknisiin kuin ei-teknisiin rooleihin 
 • GDPR-vaatimusten noudattaminen ja huomioiminen rekrytoinneissa
 • vahvat vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Toivomme myös, että:

 • hallitset kokonaisuudet hyvin ja osaat johtaa omaa työtäsi
 • ymmärrät, mistä hyvä hakijakokemus syntyy ja haluat myös edelleen kehittää sitä
 • osaat kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi 
 • uskallat tarttua puhelimeen
 • osaat kirjoittaa työpaikkailmoituksia ja kaivaa rooliin vaatimat speksit tiimiltä
 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus

Sopisiko yhteisömme sinulle?

Arvostamme itse- ja yhteisöohjautuvuutta:
Meillä matalahierarkisuus tarkoittaa sitä, että esihenkilöiden sijaan arjessa on paljon toimintamalleja ja prosesseja, jotka tukevat työn tekemistä, työn mielekkyyttä ja jaksamista. Pääset itsekin osallistumaan työyhteisön kehittämiseen mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilö- ja tiimitason päätöksenteossa: päätökset pyritään tekemään siellä, missä asian asiantuntijuus on riippumatta siitä, onko kyseessä tiimiin, asiakkuuksien hallintaan tai projektiin liittyvä päätös.

Arvostamme erilaisuutta:
Meillä kukin saa olla oma itsensä – ketään ei pakoteta tiettyyn muottiin. Meille on ominaista halu auttaa toinen toisiamme: meillä saa aina kysyä ja apua saakin erittäin nopeasti. Arvostamme toisiamme, ja erilaisten persoonien ansiosta saamme aikaan paljon erilaisia ja luovia näkökulmia sekä tuotoksia.

Arvostamme asiakkaita:
Teemme yhteistyötä rehdillä asenteella ja ajattelemme asiakkaidemme parasta aidon oikeasti. Kun ratkaisemme uusia yllättäviä tilanteita, otamme aina huomioon sen, mikä on reilua. Asiakkaat ovat meille tärkeitä – kommunikoimme asiakkaalle aina kunnioittavasti. Hyvä fiiliksemme ja asiakkaistamme välittäminen myös välittyy asiakkaillemme.

Arvostamme tiimityötä:
Kaiken minkä teemme teemme tiiminä. Tukenasi on HR-tiimin Johanna ja Essi. Et siis ole yksin, vaan osana osaavaa tiimiä, josta löytyy tarvittaessa apua arjen haasteisiin sekä sparrausapua mm. rekrytoinnin kehittämiseen. 

Arvostamme avoimuutta ja luottamusta:  
Kaikkien työntekijöidemme tukena on johtoryhmä, joka vastaa suurista linjoista ja tekee strategiset päätökset. Ovi on kuitenkin kaikille työntekijöillemme aina avoinna, ja johto on avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä parempaan suuntaan. Tiimeissä luotamme työkavereiden osaamiseen ja teemme sen mitä lupaamme.

Miksi meille?

Työaikamme ovat joustavat ja ymmärrämme, että elämään kuuluu muutakin kuin työ. Kannustamme etätyöhön, mutta toivomme että olet tarpeen vaatiessa valmis käymään joko Tampereen, Helsingin tai Vaasan toimistollamme. Olemme tottuneet tekemään rekrytointeja etänä, mutta hakijan halutessa tutustuminen voi tapahtua myös toimistoltamme. Alkuun toivomme aktiivisempaa läsnäoloa toimistolla, jotta voimme taata mahdollisimman kattavan perehdytyksen työhön. Tarjoamme etuja, jotka tukevat hyvinvointiasi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Meillä kehitetään omaa osaamista mm. mentorointia ja 1 000 euron koulutusbudjettia hyödyntäen.

Rooli on meille uusi, mutta inhouse-rekrytointeja on tehty jo pitkään. Rekrytoinnin toimintamallit ovat valmiit, mutta sinulla on vapaus kehittää niitä entistä paremmaksi. Rekrytointimme on nopeatempoista: olemme aktiivisesti yhteydessä kandeihin, pidämme heidät ajantasalla rekrytoinnin etenemisestä ja keräämme palautetta onnistumisestamme. 

Emme ole määritelleet palkkahaitaria kyseiseen työtehtävään, sillä rooli on meillä uusi, ja työnkuvaan liittyvät tarkat tavoitteet ja odotukset sovitaan yhdessä palkattavan henkilön kanssa. Voit olla joko urasi alkutaipalella oleva henkilö tai jo kokenut ammattilainen. Palkkaus voi olla joko kiinteä kuukausipalkka tai kiinteä osuus, johon yhdistyy tulokseen perustuva lisä.  Haku alkaa heti, mutta käsittelemme hakemukset elokuun ensimmäisellä viikolla, kun Essi palaa lomalta takaisin töihin.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa ja lähde kehittämään timanttista rekrytointiprosessia Geniemille!

Essi Wack HR Lead

Essi Wäck

Head of People and Culture

Ota yhteyttä Essiin, kun haluat meille töihin ja haluat lisätietoa työpaikoistamme tai kun haluat keskustella työkulttuuristamme.

050 436 8626