Senior WordPress Developer

Haemme senior WordPress-devaajaa, joka haluaa kasvattaa osaamistaan Suomen kovimmassa WP-tiimissä!

Onko osaamisesi jumahtanut paikoilleen? Oletko haaveillut pääseväsi osaksi isoa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä rakentamaan Suomen laajimpia WordPress-palveluita yhdessä muiden WordPress-devaajemme kanssa! Lupaamme, että jo vuoden kuluttua osaamisesi on kehittynyt aivan eri levelille.

Hae paikkaa
Hamme Senior WordPress-devaajaa

Me

Meitä on yhteensä 92 geniemiläistä, joista kooditaidetta luo 42 hengen jengi. Geniemiläisiä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Vaasasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä ja Ruotsista. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja sivukonttorimme Helsingissä.

Olemme olleet mukana sadoissa WordPress-projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat mm. Lahti.fi, Vaestoliitto.fi, Cursor.fi, Pirkanmaa.fi, Kuluttajaliitto.fi, Vaasa.fi, Ravintola.fi ja Hyvakysymys.fi. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa, nuorekkaassa ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Miksi Geniemille

Geniem kehittää verkkopalveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin ja sillä on vahva jalansija Suomen ohjelmistokehitysosaajatalona. Myös Geniemin WordPress-liiketoiminta on hurjassa kasvussa. Nykyisissä projekteissa riittää hyvin tekemistä ja taidokkaassa WP-tiimissämme on tilaa uudelle työkaverille.

Yrityskulttuuriltaan Geniem on hierarkiaton ja itseohjautuva – tiimit tekevät itsenäisesti projekteihin liittyvät päätökset. Geniem on työntekijöidensä summa, sillä jokaisella on oikeus ja velvollisuus kehittää Geniemiä yrityksenä eteenpäin ja parempaan suuntaan. Kaikkien työntekijöidemme tukena on johtoryhmä, joka vastaa suurista linjoista ja tekee strategiset päätökset. Ovi on kuitenkin kaikille työntekijöillemme aina avoinna ja johto on avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöidemme haluamaan suuntaan.

Geniemillä kukin etsii oman paikkansa työyhteisössä hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Kulttuuritiimin ydintehtävä on poistaa esteitä onnelliselta työtä.

Geniemillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinä

 

 • Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
 • Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
 • Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
 • Haluat jakaa omaa osaamistasi ja tukea junior-kehittäjiämme sekä olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme.
 • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
 • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
 • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
 • Tulet saamaan palkkaa, jonka suuruus peilataan kokemuksesi, osaamisesi ja tietysti myös toiveesi mukaan. Pyrimme tarjoamaan aina kilpailukykyistä palkkaa.

Juttele rekrybotille ja hae!

Jos rekrybotti ei näy, käy hyväksymässä evästeet.

Työskentely Geniemillä

Arkesi koostuu projektityöskentelystä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designeri. Meillä voit tehdä työtä joko Tampereen toimistolla, kun tilanne sen sallii, tai etänä valitsemassasi paikassa. Projektityöskentelyn lisäksi meillä on viiden hengen tiimi, joka huolehtii projektien jatko- ja pienkehityksestä.

Itseohjautuvassa organisaatiossa työhön mielekkyyttä tuovat selkeät prosessit:

 • tekninen toteutus
 • laadun arviointi
 • koodikatselmointi

Geniemillä laadunarviointia tekee erillinen testaustiimi, joka koostuu ammattitestaajista, eikä devaajista. Koodikatselmointikäytänteiden avulla voi kehittää omaa osaamistaan ja oppia toisilta. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Teknisen toteutusvaiheen projektimalli on ketterä ja toimiva siksi, että pääosin kehittäjä tekee vain yhtä projektia kerrallaan. Pääosin samaa projektia tehdään useampi kuukausi. Koska projektit ovat enterprise-tasoa ja suuria, on tiimin mahdollista sitoutua yhteen projektiin kerrallaan, eikä pomppia eri projektien välillä. Keskittyminen yhteen projektiin luo työrauhaa ja vapauttaa aikaa esimerkiksi oman osaamisen kehittämiselle 1 000 euron koulutusbudjetin avulla.

Senior-kehittäjänä pidät huolen, että projekti onnistuu teknisesti, hahmotat koko scopen ja huolehdit arkkitehtuurista. Olet tukena tiimin muille devaajille ja osallistut laadunvalvontaan. Projektitiiminä ymmärrätte asiakkaan tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaan kanssa. Meillä projektit tehdään tiimeissä, joissa jokainen on tasavertainen tiimin jäsen.

Meille on helppo hakea

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa (huom. vaatii evästeiden hyväksynnän). Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry (at) geniem.com.

Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin!

Ota yhteyttä