Sales Manager, ohjelmistokehitys ja tuotteistetut ratkaisut

Haemme räätälöidyn ohjelmistokehityksen palveluiden ja tuotteiden myynnin ammattilaista. Vastaat uusasiakashankinnasta, tarjousten tekemisestä, tarjousneuvotteluista ja asiakkuuksien käynnistämisestä yhdessä tiimin kanssa.

Juttele Essille

Geniem

Olemme vuonna 2000 perustettu tamperelainen ohjelmistotalo ja meitä geniemiläisiä on tällä hetkellä 63. Olemme erikoistuneet tarjoamaan räätälöityä ohjelmistokehitystä, verkko- ja mobiilisovelluksia ja verkkopalveluita. Asiakkaidemme kirjo on laaja ja se koostuu julkisesta sektorista, pienistä ja keskisuurista yrityksistä sekä pörssiyhtiöistä.

Tiimisi

Myyntitiimimme koostuu seitsemästä henkilöstä, ja tulevina kollegoinasi on kaksi uusasiakashankinnasta ja omista liiketoiminta-alueistaan vastaavaa myyjää sekä tiimi, joka vastaa myynnin tuesta. Vaikka myynnin osa-alueita on jaettu, tiimi työskentelee yhdessä ja tukee toisiaan, kun kaveri tarvitsee apua esimerkiksi tarjoustyössä tai projektikuvauksissa.

Toimenkuva & vastuut

Vastuullasi on Geniemin ohjelmistokehityksen ja tuotteistettujen ohjelmistoratkaisujen myynti. Tehtäväsi on avata uusia myynnin mahdollisuuksia – tapaat asiakkaita ja keskustelet heidän tarpeistaan ja teet tarjouksia. Menestyminen tehtävässä vaatii asiakasymmärrystä sekä kykyä soveltaa ratkaisuja sopiviksi kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Vastuullasi ovat seuraavat tehtävät:

Uusasiakashankinta

 • liidien hankkiminen
 • keskusteluiden ja mahdollisuuksien avaaminen

Tarvekartoitukset

 • itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa

Tarjoustöiden järjestelyt ja aikataulutus

 • työarviot tiimin kanssa
 • mahdolliset ratkaisukuvaukset case-kohtaisesti, tiimin kanssa
 • tarjouksien koostaminen

Tarjoustöiden asiakasyhteydet

 • tarjousesittelyt

Sekä

 • sopimustyöt
 • tiedonsiirto projektipäällikölle ja tiimille

Mitä toivomme sinulta

 • Kokemusta ohjelmistopalveluiden- ja/tai -tuotteiden myynnistä
 • Osaamista toimia tiimissä
 • Proaktiivisuutta ja osaamista avata keskusteluja
 • Neuvottelutaitoja, kykyä tunnistaa tarve ja soveltaa ratkaisuja asiakas tarpeisiin sopiviksi
 • Kokemusta tarjous- ja sopimustyöstä
Palvelut Ohjelmistokehitys

Miksi Geniemille

Yrityskulttuuriltaan Geniem on matala organisaatiorakenne ja yhteisöohjautuva – meillä työtä tehdään tiimeissä. Tiimit tekevät itsenäisesti päätöksiä ja kehittävät yrityksemme toimintaa. Geniem on työntekijöidensä summa, sillä jokaisella on oikeus ja mahdollisuus kehittää meitä yrityksenä eteenpäin ja parempaan suuntaan. Kaikkien työntekijöidemme tukena on johtoryhmä, joka on avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöidemme haluamaan suuntaan

Meillä kukin etsii oman paikkansa työyhteisössä hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai omasta roolista.

Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Olen nyt kolmatta vuotta Geniemillä ja voin rehellisesti sanoa että Geniem on minulle ollut paras työpaikka tähän mennessä! Meillä välitetään aidosti ihmisistä, autetaan ja tuetaan tarpeen mukaan, annetaan vapaus toimia itsenäisesti sekä mahdollisuus olla mukana kehittämässä niin yritystä kuin omaa osaamista. On ollut ilo päästä mukaan vahvalla pohjalla toimivan yrityksen mukaan, jossa kuitenkin on mukana vahvat kehittymis- ja kasvutavoitteet, sopivassa suhteessa turvallisuutta ja jännitystä.

Jussi Rajamäki, Sales Lead, Geniem

Meille on helppo hakea

 • Juttele rekrybotin kanssa ja meidän HR Essi ottaa sinuun yhteyttä.
 • Työpalaverit voidaan järjestää joko etänä tai livenä.

Hakemukset käsitellään tulojärjestyksessä ja palkkauspäätös tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Etkö jättänyt yhteystietojasi rekrybotille? Ei hätää, lähetä viestiä osoitteeseen tyopaikat (a) geniem.com, niin palaamme pian asiaan.

Essi Wack HR Lead

Essi Wäck

People and Culture Lead

Kiinnostuitko Sales Managerin toimenkuvasta ja sinulle jäi vielä kysyttävää? Ota yhteyttä Essiin. Essi kertoo mielellään lisää.

050 436 8626