WEB-ohjelmistokehityksen asiantuntija JavaScript -tiimiin

Tervetuloa Geniemille rakentamaan itsellesi oman näköisesi työpaikka ja täydentämään osaamisellasi Suomen taitavimpaan kuuluvaa JavaScript-asiantuntijatiimiämme. JavaScript -tiimissämme kanssasi kooditaidetta loihtii 14 devaajaa.

Olemme rento, avoin ja joustava työpaikka. Viihdyt meillä, jos haluat tehdä parhaasi, omaat asiakaslähtöisen asenteen, uskot avoimuuteen, arvostat matalaa hierarkiaa, autat työkaveria, haluat kehittyä ja olla mukana kehittämässä myös yritystä.

Juttele Pinjalle

Mitä haemme

Kasvava tiimimme etsii kokenutta full stack -kehittäjää. Olisi siistiä, jos toisit mukanasi osaamista, jota jakaa myös muille tiimiläisille.

Meillä pääset osoittamaan taitosi monipuolisissa projekteissa, joissa oman osaamisen kehitys on taattu. Viimeisimpiä projektejamme ovat olleet mm. Martat -sovellus ja LiveX. LiveXiin voit tutustua mm. täältä ja täältä.

Työskentelemme seuraavilla teknologioilla, joiden tai samankaltaisten teknologioiden osaamisesta on sinulle hyötyä tulevassa työssäsi:

 • TypeScript, JavaScript
 • Node.js (Express, NestJS, Sails, tmv.)
 • React ja React Native 
 • Tietokantaosaaminen: esim. MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Redis
 • Testausosaaminen: Mocha, Chai, Jest tmv.
 • Docker, Kubernetes, Webpack, pilvipalvelut (esim. AWS, GCP)

Miks meille

Meillä ei jumituta työskentelemään saman projektin ja teknologian pariin vuosikausiksi vaan pääset osaksi tiimiä, jossa projektit vaihtelevat. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa teknologiavalintoihin  ja tottakai kokeilla niitä ihan uusimpiakin juttuja. Panostamme kehittämisen järkevyyteen ja otamme aktiivisesti uusia tekniikoita mukaan.

Nykyiset työkaverit handlaavat vielä meneillään olevat keissit, mutta uudet starttaavat projektit kaipaavat uusia kasvoja. Meillä riittää tekemistä ja työtehtävissä on runsaasti vaihtoehtoja, joista voi valita osuvimman. Näistä kerromme mielellämme  lisää työpalaverissa.

Työssäsi Geniemillä saat

 • Vaihtelevia projekteja yhteisöohjautuvssa  ja hyvin yhteen hitsautuneessa työyhteisössä, jossa tehdään custom back-endiä: projektit ovat noin 2-8 kuukauden mittaisia ja niiden taustalla on usein sovellus, johon tehdään back-end asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 
 • Vireän työarjen, joka on luonnollisesti joskus myös peruspuurtamista, mutta onneksi sitä värittää monipuolinen kattaus työkavereita ja hersyvä huumori.
 • Työskentelykulttuurin, jossa otamme asiat vakavasti, mutta emme liian tosissamme.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, Geniemin toimintaan ja olla mukana merkittävää kasvutarinaa. 
 • Osallistua erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin niin kotimaassa kuin ulkomailla. 
 • Erilaisuuden ja sen tuoman rikkauden arvostusta. Meille on tärkeää että voit olla töissä omana itsenäsi. 
 • Huomata, että työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys on meille aina tärkein asia ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme.
 • Mahdollisuuden työskennellä vapaasti etänä ja paikkariippumattomasti. Meillä saat tehdä työsi siellä, missä se onnistuu parhaiten, sillä etätyö on ollut osa Geniemin työkulttuuria jo vuodesta 2001 alkaen. 
 • Palkkaa tarjoamme 3200 – 4800 €/kk, super hyvät edut, kahden viikon palkallisen kesäloman heinäkuulle 2022 sekä mahdollisuuden osallistua syyskuun lopussa järjestettävään OfficeAbroad matkaan Espanjaan. Huom! Palkkahaitari on suuntaa antava, kyseessä ei siis ole kiveen hakatut rajat.

Sopisiko yhteisömme sinulle?

Arvostamme yhteisöohjautuvuutta: Meillä matalahierarkisuus tarkoittaa, että esihenkilöiden sijaan arjessa on paljon toimintamalleja ja prosesseja, jotka tukevat työn tekemistä, työn mielekkyyttä ja jaksamista. Pääset itsekin osallistumaan työyhteisön kehittämiseen mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilö- ja tiimitason päätöksenteossa: päätökset pyritään tekemään siellä missä asian asiantuntijuus on riippumatta siitä, onko kyseessä tiimiin, asiakkuuksien hallintaan tai projektiin liittyvä päätös.

Arvostamme erilaisuutta: meillä kukin saa olla oma itsensä – ketään ei pakoteta tiettyyn muottiin. Meille on ominaista halu auttaa toinen toisiamme: meillä saa aina kysyä ja apua saakin erittäin nopeasti. Arvostamme toisiamme ja erilaisten persoonien ansiosta saamme aikaan paljon erilaisia ja luovia näkökulmia sekä tuotoksia.

Arvostamme asiakkaita: Teemme yhteistyötä rehdillä asenteella ja ajattelemme asiakkaidemme parasta aidon oikeasti. Kun ratkaisemme uusia yllättäviä tilanteita, otamme aina huomioon mikä on reilua. Asiakkaat ovat meille tärkeitä – kommunikoimme asiakkaalle aina kunnioittavasti. Meidän hyvä fiilis ja asiakkaasta välittäminen välittyy heille asti.

Arvostamme tiimityötä: Tiimityö on koko liiketoiminnan ytimessä. Arki rullaa mukavasti kotitiimisi parissa. Kotitiimissä on devaajien lisäksi projektipäällikkö ja suunnittelija. Lisäksi olet osa JavaScript -osaamistiimiä ja projektitiimiä. Projektitiimit vaihtelevat projekteittain joka tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja jonka avulla pääset laajasti työskentelemään eri geniemiläisten kanssa. 

Arvostamme avoimuutta ja luottamusta:  Kaikkien työntekijöidemme tukena on johtoryhmä, joka vastaa suurista linjoista ja tekee strategiset päätökset. Ovi on kuitenkin kaikille työntekijöillemme aina avoinna ja johto on avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä parempaan suuntaan. Tiimeissä luotamme työkavereiden osaamiseen ja teemme sen mitä lupaamme.

Meille on helppo hakea

Näetkö itsesi Geniemin työyhteisössä? Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa. Lähetämme sinulle rekrytehtävän, jossa kartoitamme tarkemmin osaamistasi.

Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyppää mukaan uusien haasteiden pariin – takaamme  että viihdyt!

Ota yhteyttä

Pinja Ahvonen

Talent Aqcuisition Specialist

0503083098