pinkiponki

JavaScript-devaaja Tampereelle tai etätyöhön

Kiinnostaako asiantuntijatyö huippuporukassa? Tule konsultiksi Geniemille! Konsulttina pääset kehittämään itseäsi mielenkiintoisissa, astetta suuremmissa projekteissa, kouluttautumaan kiinnostuksesi mukaan ja nauttimaan yhteisistä tapahtumista.

Miksi meille asiantuntijaksi

Meillä asiakkaan tiloissa toimivat kehittäjät pääsevät mukaan haastaviin ja isoihin projekteihin, joissa työskentelee oman alansa huippuammattilaisia. Kehittäjien työolosuhteisiin panostetaan: neuvottelemme sinulle mahdollisuuksien mukaan vähintään yhden etätyöpäivän viikossa. Lisäksi osa-aikainen työskentely on mahdollista asiakkuuksista riippuen.
Takaamme, että pääset osallistumaan yhteisiin tapahtumiimme, kuten kuukausittain järjestettävään DevFridayhin, vuosittaiselle mökkiretriitille ja ulkomaanreissuun OfficeAbroadille. Yhteisissä tapahtumissa pääset osallistumaan Geniemin sisäisiin projekteihin ja ottamaan irtioton asiantuntijatyöstä.

Meillä et jää yksin

Sinulla on tukenasi asiantuntijatiimin vertaistuki ja yhteistyö. Tiimi järjestää myös vähintään kerran vuodessa oman tapahtuman, “konsulttipäivät”, jossa saat jakaa muiden asiantuntijoiden kanssa osaamista sekä kokemuksia rennossa ympäristössä. Me emme jätä sinua yksin asiakkaalle; pidämme aktiivisesti yhteyttä, kutsumme lounaalle sekä järjestämme palautepalavereita, joissa seurataan työviihtyvyyttä ja jaetaan asiakkaalta kerättyä palautetta.

Kohtelemme jokaista yksilönä: Meillä tärkeimpänä kärkenä on löytää SINULLE sopiva toimeksianto ja tapa työskennellä. Toiselle se on sijainti, toiselle etätyömahdollisuus, toiselle tietty teknologia. Otamme huomioon toiveet teknologiasta ja projektityypistä. Takaamme mahdollisuuden kehittyä työssä mm. vuosittaisella 1000 euron koulutusbudjetilla, jonka voi käyttää esimerkiksi ulkomaan tai kotimaan seminaariin. Haluatko suorittaa sertifikaatteja? Me hoidamme. Meillä asiantuntijat ovat hankkineet muun muassa AWS osaamista suorittamalla sertifikaatteja ja kursseja.

Olemme suomen 7. paras työpaikka ja tutkimuksen mukaan asiakkaan tiloissa työskentelevät kehittäjämme ovat työntekijöistämme kaikista tyytyväisimpiä. 100% heistä pitää Geniemiä hyvänä työpaikkana.

“Mulle löytyi just sellaista hommaa mitä halusin, eli Node bäkkäri hommia. Olen viihtynyt tosi hyvin työssäni. Minulla on mukavia työkaverita ja mielenkiintoinen projekti meneillään.” – Asiantuntijana työskentelevä Lauri kommentoi.

Etsimme sinulle mielenkiintoisen projektin sinun toivomien teknologioiden parissa
Laaja yhteistyöverkostomme takaa sinulle mahdollisuuden valita mielenkiintoisen projektin sekä itseäsi kiinnostavat teknologiat. Et ole myöskään jumissa saman projektin parissa vuositolkulla. Etsimme tarvittaessa sinulle uuden projektin toiveittesi mukaan.

Minkälaista osaamista etsimme?

Työskentelet sujuvasti Javascriptillä ja tunnet sen ekosysteemin. Arvostamme myös tietokanta- sekä arkkitehtuuriosaamista. Arvostamme niin tietokanta-, arkkitehtuuri- kuin front-end -osaamistakin. Front-endin puolella olemme erikoistuneet React Nativeen, Reactiin sekä Vueen. Plussaa myös AWS, GCP tai MS Azure osaamisesta sekä serverless-teknologioista.

Kumminkin tärkeintä on taito omaksua uusia asioita nopealla aikataululla. Haluat haastaa omaa osaamista, teet työtäsi ylpeydellä ja ammattitaidolla, tarjoten asiakkaalle nykyaikaisia ratkaisuja.

Työskentely tapahtuu joko Tampereella tai pääkaupunkiseudulla. Etätyöstä sovitaan aina projektikohtaisesti.

Palkka määräytyy osaamisesi mukaan. Sinulle maksetaan kilpailukykyistä palkkaa, offsite bonusta ja kylkiäisenä saat hyvät työsuhde-edut, hauskat firman yhteiset tapahtumat sekä monta uutta alansa asiantuntevaa työkaveria.

P.S Tutustu blogiteksteihin, joissa Lauri ja Panu kertovat tarkemmin heidän kokemuksistaan ja työarjestaan.

Etkö jättänyt yhteystietojasi rekrybotille? ei hätää, voit myös lähettää hakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@geniem.com

Ota yhteyttä!

Geniemin HR Lead Essi Wäck

Essi Wäck

HR Lead

Mikäli työhakemuksen täyttäminen ei innosta tai et kiireiltäsi ehdi tehdä sitä, voit myös suoraan olla yhteydessä Essiin, joka välittää sinulle rekrytehtävän ratkaistavaksi.

0504368626

Elämyksiä ja sovelluskehitystä suurella sydämellä

Haluaisitko työpaikkaan, joka saa sinut hymyilemään yhtä leveästi niin maanantaina kuin perjantaina?

Tutustu Geniemin kulttuuriin