Haussa JavaScript -kehittäjiä konsulttityöhön

JavaScript-devaaja konsulttityöhön

Kiinnostaako konsulttityö huippuporukassa? Tule konsultiksi Geniemille! Konsulttina pääset kehittämään itseäsi mielenkiintoisissa, astetta suuremmissa projekteissa, kouluttautumaan kiinnostuksesi mukaan ja nauttimaan yhteisistä tapahtumista.

Miksi meille konsultiksi

Geniem on luova ohjelmistotalo, jossa tehdään töitä suurella sydämellä. Tarjoamme mahdollisuuden alkaa tehdä innostavaa työtä asiakkaan luona. Meillä asiakkaan tiloissa toimivat kehittäjät pääsevät mukaan haastaviin ja isoihin projekteihin, joissa työskentelee oman alansa huippuammattilaisia. Panostamme kehittäjien työolosuhteisiin: neuvottelemme sinulle mahdollisuuksien mukaan vähintään yhden etätyöpäivän viikossa. Lisäksi osa-aikainen työskentely on mahdollista silloin, kun se sopii asiakkaalle.

Takaamme, että pääset mukaan yhteisiin tapahtumiimme, kuten kuukausittain järjestettävään DevFridayhin, vuosittaiselle mökkiretriitille ja ulkomaanreissuun OfficeAbroadille. Yhteisissä tapahtumissa pääset osallistumaan Geniemin sisäisiin projekteihin ja ottamaan irtioton konsultin työstä.

Meillä et jää yksin

Sinulla on tukenasi konsulttitiimin vertaistuki ja yhteistyö. Tiimi järjestää myös vähintään kerran vuodessa oman tapahtuman, “konsulttipäivät”, jossa saat jakaa muiden konsulttien kanssa osaamista sekä kokemuksia rennossa ympäristössä. Tällä hetkellä porukkaamme kuuluu yhdeksän konsulttia, jotka työskentelevät Tampereella ja Helsingissä. Me emme jätä sinua asiakkaan luokse yksin, vaan pidämme aktiivisesti yhteyttä, kutsumme lounaalle sekä järjestämme palautepalavereita, joissa seurataan työviihtyvyyttä ja jaetaan asiakkaalta kerättyä palautetta.

Kohtelemme jokaista yksilönä: Meillä tärkeintä on löytää SINULLE sopiva toimeksianto ja tapa työskennellä. Yhdelle tärkeintä on sijainti, toiselle etätyömahdollisuus ja kolmannelle tietty teknologia. Otamme huomioon toiveet teknologiasta ja projektityypistä. Takaamme mahdollisuuden kehittyä työssä mm. antamalla sinulle vuosittaisen 1 000 euron koulutusbudjetin, jonka voi käyttää esimerkiksi ulkomaan tai kotimaan seminaariin. Haluatko suorittaa sertifikaatteja? Me hoidamme. Meillä konsultit ovat hankkineet muun muassa AWS-osaamista suorittamalla sertifikaatteja ja kursseja.

Olemme suomen 7. paras työpaikka ja tutkimuksen mukaan asiakkaan tiloissa työskentelevät kehittäjämme ovat työntekijöistämme kaikista tyytyväisimpiä. 100% heistä pitää Geniemiä hyvänä työpaikkana. Meille hyvinvointisi on tärkeää.

 

“Mulle löytyi just sellaista hommaa mitä halusin, eli Node bäkkäri hommia. Olen viihtynyt tosi hyvin työssäni. Minulla on mukavia työkavereita ja mielenkiintoinen projekti meneillään.” – Konsulttina työskentelevä Lauri kommentoi.

Etsimme sinulle mielenkiintoisen projektin sinun toivomiesi teknologioiden parissa. Laaja yhteistyöverkostomme takaa sinulle mahdollisuuden valita mielenkiintoisen projektin sekä itseäsi kiinnostavat teknologiat. Et myöskään jää jumittamaan samaan projektiin vuositolkulla, vaan etsimme sinulle tarvittaessa uuden projektin toiveittesi mukaan.

Minkälaista osaamista etsimme?

Työskentelet sujuvasti Javascriptillä ja tunnet sen ekosysteemin. Arvostamme myös tietokanta- ja arkkitehtuuriosaamista. Lisäksi sinulla on hyvä olla front-end-osaamista. Front-endin puolella olemme erikoistuneet React Nativeen, Reactiin sekä Vueen. Plussaa saat AWS-, GCP- tai MS Azure -osaamisesta sekä serverless-teknologioista.

Tärkeintä on kumminkin taito omaksua uusia asioita nopealla aikataululla. Haluat haastaa omaa osaamistasi, teet työtäsi ylpeydellä ja ammattitaidolla tarjoten asiakkaalle nykyaikaisia ratkaisuja.

Liity elämäsi parhaaseen seuraan

Työskentelet joko Tampereella tai pääkaupunkiseudulla. Etätyöstä sovitaan aina projektikohtaisesti. Jos etätyö kiinnostaa, pyrimme aina neuvottelemaan sinulle sen mahdollisuuden. Toiveesi ovat meille tärkeitä, ja neuvottelemme asiakkaan kanssa niiden toteuttamisesta. Sinun ei tarvitse valita ensimmäistä vastaantulevaa projektia, vaan etsimme juuri sinulle sopivan projektin ja tiimin.

Sinulle maksetaan kilpailukykyistä palkkaa (3 500–4 500 euroa) ja konsulttibonusta, joiden kylkiäisenä saat hyvät työsuhde-edut, hauskat firman yhteiset tapahtumat sekä monta uutta alansa asiantuntevaa työkaveria. 

P.S. Tutustu blogiteksteihin, joissa Lauri ja Panu kertovat tarkemmin heidän kokemuksistaan ja työarjestaan.

Etkö jättänyt yhteystietojasi rekrybotille? Ei hätää, voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös osoitteeseen tyopaikat (a) geniem.com niin palaamme asiaan. 

Ota yhteyttä!

Geniemin HR Lead Essi Wäck

Essi Wäck

HR Lead

050 436 8626

Elämyksiä ja sovelluskehitystä suurella sydämellä

Haluaisitko työpaikkaan, joka saa sinut hymyilemään yhtä leveästi niin maanantaina kuin perjantaina?

Tutustu Geniemin kulttuuriin