Työpaikat

Haluaisitko työpaikkaan, jossa hiekkalaatikolla ei ole tarkkoja rajoja ja saat itse muokata oman työnkuvan mieleiseksesi? Onko vahvuutenasi JavaScript-teknologiat, WordPress-verkkosivustojen kehittäminen tai verkkosivujen ja verkkopalveluiden design? Siinä tapauksesssa saatamme olla etsimäsi yhteisö.

Olemme matalahierarkinen ohjelmistotalo, jossa jokaisen työtä arvostetaan, annetaan mahdollisuus kasvaa ja voida hyvin. Tutustu kulttuuriimme, tsekkaa avoimet työpaikkamme ja mikäli innostut lukemastasi, niin hae meille töihin!

Tutustu kulttuuriimme

Avoimet työpaikat

Web Analytics Senior Consultant / Team Lead

Tutustu tarkemmin ja hae!

Business Lead, julkinen sektori

Tutustu tarkemmin ja hae!

Asiakkuusvastaava

Tutustu tarkemmin ja hae!

Senior WordPress Developer

Tutustu tarkemmin ja hae!

WordPress-kehittäjä support- ja jatkokehitystiimiin

Tutustu tarkemmin ja hae!

JavaScript -kehittäjiä konsulttityöhön

Tutustu tarkemmin ja hae!

Web-ohjelmistokehityksen asiantuntija JavaScript -tiimiin

Tutustu tarkemmin ja hae!

Kyllä mä uskoisin, että meillä on haastavampia projekteja kuin monessa muussa firmassa, jolloin osaaminen kehittyy. Lisäksi saat palautetta koodistasi koodikatselmoinneissa, joka on tosi hyvä asia!

Timi, Senior WordPress -devaaja

Näin rekryprosessi etenee

Meidän rekryprosessimme on nopeatempoinen ja läpinäkyvä.

Jätä viesti rekrybotille

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuurimme blogitekstien ja kulttuurisivujen avulla. Pohdi onko tapamme toimia sinulle sopiva ja vastaako yrityskulttuurimme sellaista jossa sinä pääsisit loistamaan. Vastaile rekrybotin kysymyksiin (huom. rekrybotti vaatii evästeitä toimiakseen). Yhteydenottoa varten muista jättää sähköpostiosoitteesi. Voit aina hakea myös sähköpostitse.

Yhteydenotto

Olemme sinuun yhteydessä. Voit joko tehdä rekrytehtävän tai osoittaa osaamisesi omien projektien avulla.

Tehtävän tarkistus

Rekrytoivan tiimin jäsenet tarkistavat toimitetun työnäytteen tai tehdyn tehtävän. Tehdystä tehtävästä saat palautetta joko työpalaverissa tai sähköpostitse.

Työpalaveri

Pääset tutustumaan tuleviin työkavereihin ja kuulemaan Geniemin toiminnasta. Työpalaverissa haluamme tutustua sinuun ihmisenä ja varmistaa, että yrityskulttuurimme ja tapamme tehdä töitä mätsää sinun toiveisiisi. Pidämme erityisen tärkeänä sitä, että uusi työntekijä istuu hyvin yhteisöömme. Lisäksi sukellamme syvälle koodin maailmaan ja käymme läpi rekrytehtävän tai työnäytteen.

Päätöksenteko

Työpalaverissa saat tiedon missä ajassa päätöksiä tehdään. Päätös tehdään rekrytoivan tiimin kesken. Pyrimme tekemään päätökset nopeasti ja viestimme niistä sinulle sopivalla tavalla.

Tervetuloa meille!

Käydään läpi työsopimus, sovitaan työsuhteen aloitusajankohta ja laitetaan perehdytysprosessi rullaamaan!

Ota yhteyttä

Camilla Sellman

Rekrytointi

Camilla vastaa Geniemin rekryistä. Laita rohkeasti viestiä jos haluat kuulla lisää!