Hyppää mukaan testaamaan Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita

Oletko testauksesta kiinnostunut tai jo kokemusta omaava testaaja, joka etsii uusia haasteita? Jatka lukemista ja tutustu mitä me voisimme tarjota sinulle.
Lue lisää
Geniemiltä räätälöityä verkkokauppakehitystä

Me

WordPress-tiimimme vauhdikkaan kasvun johdosta tarvitsemme lisäkäsiä testauksen puolelle. Testauksesta vastaa tällä hetkellä meidän Sakke, jonka kanssa etsimme nyt uutta työkaveria, joka voisi aloittaa duunit elo-syyskuun vaihteessa. Geniemiläisiä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Vaasasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Ruotsista. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja minitoimistomme Vaasassa. Olemme olleet mukana sadoissa WordPress projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat mm. Vaasa.fi, Ravintola.fi ja Hyvakysymys.fi. Kehitämme WordPress-sivustoja pääsääntöisesti Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Me työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa, nuorekkaassa, ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

“Geniemillä saa olla mukana erilaisissa projekteissa, joissa on mahdollisuus oppia jatkuvasti uusia asioita. Jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen on satsattu myös työnantajan puolelta koulutusbudjetin ja devfridayn muodossa.” -Sakke 

Miksi

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa. Kulttuurissamme jokainen voi vaikuttaa omaan tehtävänkuvaansa, oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Osaamisesi ei jää junnaamaan paikoilleen: vuotuinen 1000 euron koulutusbudjetti antaa hyvät avaimet oman osaamisen kehittämiselle. Budjetin voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla.

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Meidät löytää vuosittain ulkomailta OfficeAbroad-tunnelmissa, jossa vietämme viikon niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Kuukausittainen DevFriday -päivä mahdollistaa työskentelyn sellaisten projektien parissa, joihin ei perusarjessa ole aikaa. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä ja sulkkista ja vietämme peli-iltoja.

Kivojen työkavereiden ja toimivan työyhteisön lisäksi meille on kertynyt merkittävä lista etuuksia ja kokeileva kulttuuri tuo kokoajan lisää lisämausteita arkiselle puurtamiselle.

Sinä

  • Sinulla on kokemusta manuaalisesta testaamisesta, mahdollisesti jopa WordPress-sivustojen testaamisesta.
  • Kokemusta projektityöskentelystä.
  • Olet tarkka, järjestelmällinen ja kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn.
  • Sinulla on halua kehittää sekä itseäsi että testausprosessia yhdessä muiden testaustiimiläisten kanssa.
  • Pääset testaamisen lisäksi myös kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita ja kouluttamaan asiakkaita sivustojen käytössä.
  • Eduksi katsotaan, jos ymmärrät koodia perustasolla ja sinulla on esimerkiksi opintoja käytettävyydestä takanasi.
  • Myös automaatiotestiosaaminen (end-to-end) katsotaan eduksi mm. Robot Framework, TestingBot, Selenium IDE, Selenium Web Driver, Codeception, Puppeteer, Jest tai vastaavat.

Miten

Arkesi koostuu projektityöskentelystä useissa eri projekteissa muiden asiantuntevien tiimiläisten kanssa. Projekteissa on mukana lisäksesi projektipäällikkö, devaajia sekä suunnittelija. Työpäiväsi koostuvat: WordPress-sivustojen testaamisesta eri päätelaitteilla, sivustojen suorituskyvyn testaamisesta, käyttöohjeiden kirjoittamisesta ja ajoittaisista koulutuksista.

Olet siis varsinaisen testaamisen lisäksi myös valmis pitämään asiakkaalle koulutuksia ja kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita. Kommunikoit sujuvasti tiimin kanssa ja osaat nostaa projektin ongelma kohdat esiin rakentavasti
Testaajana pidät huolen, että hoidat oman tonttisi vastuuntuntoisesti, parhaalla panoksellasi ja kysyt, jos jäät jumiin. Osaat hahmottaa projektin scopen sekä omalta että koko projektin osalta. Olet kiinnostunut saavutettavuusasioista ja mahdollisesti testannutkin, miten testataan saavutettavia verkkopalveluita.

Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta tai etänä sinun valitsemastasi paikasta. Toivomme kuitenkin, että työsuhteen alussa viettäisit mahdollisimman paljon aikaa toimistollamme, jotta voimme taata mahdollisimman laadukkaan perehdytyksen.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa, tai ota suoraan yhteyttä Essiin puhelimitse tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry (a) geniem.com. Hakemukset käsitellään viikolla 32.

Ota yhteyttä!

Geniemin HR Lead Essi Wäck

Essi Wäck

HR Lead

Mikäli työhakemuksen täyttäminen ei innosta tai et kiireiltäsi ehdi tehdä sitä, voit myös olla suoraan yhteydessä Essiin, joka välittää sinulle rekrytehtävän ratkaistavaksi.

050 436 8626

Elämyksiä ja sovelluskehitystä suurella sydämellä

Haluaisitko työpaikkaan, joka saa sinut hymyilemään yhtä leveästi niin maanantaina kuin perjantaina?

Tutustu Geniemin kulttuuriin