Suomen paras verkkosivusto 2020 on VisitVaasa.fi

Finnish Web Awards palkitsi jo neljännen kerran Suomen parhaat verkkosivujen suunnittelijat ja tekijät. Kilpailun pääpalkinnon voitti toteuttamamme VisitVaasa.fi -WordPress -verkkosivusto. Finaaliin osallistujat valittiin yleisöäänestyksellä, joka keräsi ennätykselliset 285 000 ääntä. Lopullisessa valinnassa käytettiin ensimmäistä kertaa sekä inhimillistä käyttäjäarviointia että algoritmeja hyödyntävää teknistä arviointia.

Vuoden 2020 FWA Grand Prix’n voittaja VisitVaasa.fi on tuomariston mukaan osoittanut vahvuutensa kaikilla osa-alueilla ja se on osa ainutlaatuista, seudullista ja saavutettavaa vaasa.fi -WordPress -verkkopalvelua, jonka toteutimme syksyllä 2019. Tämä taidokkaasti viritetty ja hienosti toimiva vaasa.fi -verkkosivusto kertoo yhtä aikaa persoonallisesta Vaasan kaupungista ja maailmanluokan vierailukohteesta. Toteutimme voitokkaan VisitVaasa.fi -sivuston yhteistyössä Vaasan kaupungin, VASEKin, Vaasan seudun matkailu Oy:n, Merenkurkun maailmanperintö ry:n ja Solita Oy:n kanssa.

– Tämä on hieno osoitus yhteistyön voimasta. Projektin takana on valtava työmäärä, kun yritimme pohtia kuinka sivusto palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla sekä matkailijoita, että seudun asukkaita.
Lopputuloksena on onnistunut kokonaisuus, josta tieto löytyy helposti, saavutettavuus on huomioitu ja joka edesauttaa kaikkia mukana olleita osapuolia,
Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson iloitsee.

Suomen paras verkkosivusto on osa kokonaisuutta, jossa Vaasan kaupungin WordPress-sivustouudistusprojektissa yhdistettiin samalla neljä eri sivustoa yhdeksi. Ennen Vaasan kaupungin, Vaasan seudun, Vaasan matkailun ja Merenkurkun maailmanperintökohteen sivustot olivat omia irrallisia kokonaisuuksiaan, mutta uudistusprojektissa nämä kaikki koottiin samaan WordPress-verkkopalveluun. Nyt palkittu vaasa.fi -verkkopalvelun matkailuosio, visitvaasa.fi, ilahduttaa monipuolisesti sekä sivuston käyttäjiä, että ylläpitäjiä.

– Verkkopalvelun onnistumisen avain oli huikeiden ammattilaisten organisaatiorajat ylittävässä yhteistyössä. Asiakkaamme ja henkilöstömme olivat tiiviisti mukana, asiakaslähtöisyys oli lähtökohtamme palvelun tekemisessä, kertoo verkkopalvelu-uudistuksen projektipäällikkö Tiina Salonen.

Vuoden 2020 Grand Prix’n lisäksi VisitVaasa.fi -verkkosivusto voitti myös palkinnot seuraavissa kategorioissa:

  • paras kuvitus
  • paras tekninen toteutus
  • paras käyttöliittymäsuunnittelu

– Visitvaasa.fi kutoo taidokkaasti yhteen tiedolla palvelemisen ja kiinnostuksen herättämisen. Se vastaa kaikkiin keskeisiin kysymyksiin, joita vierailua harkitsevalla todennäköisesti on ja onnistuu samalla synnyttämään halun päästä mahdollisimman pian Vaasaan.
Tämä yhdistelmä sekä sivuston tekninen laatu tekevät siitä ylivoimaisen, kiittelee FWA:n tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki.

Yleisö äänesti finaaliin parhaita sivuja ja tuomaristo valitsi niiden joukosta joulukuussa voittajat. Netissä toteutettu yleisöäänestys keräsi ennätykselliset 285 000 ääntä. Tällä kertaa tuomaristo käytti työskentelyn tukena kilpailua hallinnoivan Green Thumb Oy:n kehittämää sertifiointialgoritmia, joka ottaa monipuolisesti huomioon sekä inhimillisen käyttökokemuksen että sivuston teknisen laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden.

Onko mielessäsi laaja sivustouudistus?

Kerro meille tilanteestasi, niin annamme parhaat vinkkimme siihen, miten onnistut verkkosivustouudistuksessa. Suunnittelemme ja toteutamme WordPress-verkkopalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä, jutellaan!

Luitko jo nämä?

MutkatonKoti -verkkopalvelu auki tablet-näytöllä

Taskut / LähiTapiola Kiinteistövarainhoito

MutkatonKoti-verkkopalvelu

Tutustu projektiin

Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin uusi verkkosivusto, intranet ja erillissivustot

Tutustu projektiin
Kuluttajaliiton verkkosivusto käyttäjän puhelimessa

Kuluttajaliitto ry

Kuluttajaliiton verkkosivusto tukee uudistettuna paremmin jäsenhankintaa

Tutustu projektiin

Mitä voisimme tehdä sinua varten?

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Jussi Rajamäki Sales Lead

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin ja pyydä tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

046 923 5277