Sininauhaliiton, Sininauha Oy:n ja Sininauhasäätiön yhteinen uusi sivustoteema

Viestinnällinen sivusto höystettynä varainhankinnalla. Yksi teema, kolme sivustoa. Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään ajankohtaiset, tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus tekstikuvasisällön lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun.

Sininauhaliitto, Sininauha Oy ja Sininauhasäätiö uudistivat verkkosivunsa yhdessä. Kaikilla toimijoilla olikin lähes samanlaiset tarpeet. Pidimme alkuun kaikille yhteisen työpajan, jonka avulla saimme ajatuksen siitä, miten yksi sivustopohja saadaan toimimaan kaikille kolmelle. Sivustot pystytettiin erillisasennuksina, ei WordPress Multisitena, koska liitto, oy ja säätiö ovat kaikki toisistaan erillisiä toimijoita. Liitolle tehtiin hieman omaa muista erottuvaa tyyliä vaihtamalla fontti ja värit.

Tarinoita, tapahtumia ja varainhankintaa

Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus teksti- ja kuvasisältöisen sivun ja artikkeleiden lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun.

Varainhankintaa varten tehtiin oma sivupohja. Kaikkia lahjoituslomakkeen kenttiä voidaan muokata helposti. Lahjoitussivun esittelyteksti, lahjoitussummat, lahjoituskohteet, lahjoituslupatieto, kiitosviesti ja peruutusviesti ovat kaikki täysin sisällönsyöttäjän päätettävissä. Varainhankintaa tuodaan myös etusivulla esiin värikkäällä “lipulla” sivuston oikeassa laidassa.

sininauhaliitto-lahjoita

Onnistumisen jatkoksi jatkuvaa pienkehitystä

Onnistumisesta kertoo Anna-Liisa Karhulan (Sininauhaliiton viestintäpäällikkö) välittämät terveiset:

On viestintätoverit (jotka eivät kaunistele) ja monet viestintä-media-mainostoimisto- palvelutarjoajat (jotka haluavat myydä esim. nettisivujen tekemistä) kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”.

Sininauhojen kanssa on ollut poikkeuksellisen mukavaa tehdä yhteistyötä  – kommunikaatio on välitöntä ja huumorin kukkakin kukkii. Toivottavasti tätä jatkuu pitkään!

Tutustu sivustoihin

Sininauhaliitto

Sininauha Oy (Sininauhakoti)

Sininauhasäätiö

Mitä voisimme tehdä sinua varten?

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Petri Siltala

Sales Manager

Ota yhteyttä Petriin ja pyydä tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

041 506 2462

Luitko jo nämä?

Reka Kaapeli Oy

Reka.fi-verkkosivustouudistuksessa vaihdettiin julkaisujärjestelmä Drupalista WordPressiin

Tutustu projektiin

Sylva ry.

Sylvan uusi verkkopalvelu on nopea ja kohderyhmiään paremmin palveleva

Tutustu projektiin
Nuorten.helsinki-palvelun etusivun näkymää

Nuorten Helsinki

Uusi nuorten.helsinki-sivusto on nuorille helsinkiläisille relevantin tiedon kokoava verkkopalvelu

Tutustu projektiin