WordPress-verkkosivustot

Verkkosivut, tai nettisivut kuten usein sanotaan, ovat digitaalisen liiketoiminnan ytimessä, ja kenties sen kaikista tärkein ja näkyvin osa-alue. Hyvin toteutettuina organisaation tai yrityksen verkkosivut viestivät oikein, ovat löydettävissä hakukoneilla ja tuottavat liidejä. Parhaimmillaan käyttäjä löytää sivustolta oikean tiedon helposti, jolloin verkkosivusto palvelee kohderyhmäänsä parhaiten.

WordPress on maailman ja Suomen suosituin julkaisujärjestelmä ja sille on syynsä.  WordPress-julkaisujärjestelmä on erinomainen valinta kuntien ja kaupunkien saavutettavaksi verkkosivustoksi, ja se soveltuu erinomaisesti myös keskisuurille ja suurille yrityksille ja organisaatioille. Lisäksi WordPressin päälle voidaan helposti toteuttaa myös verkkokauppa.

Jutellaanko lisää?
WordPress-verkkosivustot

Suurin osa WordPress-toteutuksistamme on kustannuksiltaan 30 000 – 100 000 €.

WordPress-osaamista parhaasta päästä Suomessa

Optimaalisesti toimiva WordPress-sivusto ei pelkästään tuota tuloksia, vaan se myös kasvaa liiketoimintasi mukana. Siksi sinun kannattaa valita kumppani, joka keskittyy nimenomaan WordPress-toteutuksiin. Olemme tehneet Suomen suurimpia WordPress-toteutuksia ja takaamme, että tekninen toteutus on huippuluokkaa. Sivuston pitää toimia saumattomasti useissa eri laitteissa, olla saavutettava, nopea ja hakukoneoptimoitu. Pidämme verkkosivustostasi huolta myös julkaisun jälkeen.

Olemme erittäin kokenut ja aktiivisesti WordPress-osaamiseen panostava tamperelainen ohjelmistotalo. Olemme toteuttaneet useita teknisiä ratkaisuja WordPress-alustalle, jotka haastavat isommat julkaisujärjestelmät helppokäyttöisyydellään ja toimivuudellaan.

Olemme Suomen kovimpia WordPress-digitoimistoja!

Suomen paras verkkosivusto on VisitVaasa.fi
Suomen paras verkkosivusto on VisitVaasa

Geniem valikoitui verkkosivustouudistuksen toteuttajaksi syystä, että se vastasi jo tarjouspyyntövaiheessa selkeästi tarpeisiimme ja integraatio-osaaminen sekä kokemus isoista sivustokokonaisuuksista vakuutti. Jo ensitapaamisesta meille välittyi myös Geniemin hyvä henki ja tekemisen meininki.

Sanna Jaakkola, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Reka Kaapeli Oy

Näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen verkkosivuston uudistusprojektissa

Geniem hahmo

Konseptointi

Yhteisissä työpajoissa muodostamme käsikirjoituksen mihin suuntaan, kenelle ja miksi verkkosivustoasi kehitetään. Työpajoissa syntyneitä uusia ideoita voi halutessaan käyttää myös jatkokehityksessä. Kokeneet suunnittelijamme hallitsevat kaikki verkkosivuston suunnittelun osa-alueet: palvelumuotoilu, UX- ja UI -suunnittelu ja visuaaliseen suunnittelu. Autamme myös sisältöstrategian suunnittelussa ja ydinviestien kirkastamisessa.

Geniem hahmo

Käyttöliittymäsuunnittelu

Syntyneiden materiaalien ja sisältörakenteiden pohjalta suunnittelemme verkkosivustosi käyttöliittymän ja visuaaliset elementit. Toteutamme tärkeimmät asiakaspolut klikkailtavaksi prototyypiksi, joka testataan oikeilla käyttäjillä kunnes konsepti on riittävän valmis teknisen kehityksen aloittamiseksi.

Geniem hahmo

Vaatimusmäärittely

Vaatimusmäärittely on verkkosivuston tärkein dokumentti. Se toimii yhteisenä dokumenttina meidän ja asiakkaan välillä, pitäen molemmat osapuolet yhteisymmärryksessä verkkosivuston vaatimuksista ja toiminnallisuuksista. Vaatimusmäärittely toimii myös web-kehittäjien askelmerkkeinä teknisessä kehityksessä. Dokumentin sisältö syntyy projektin alussa ja sitä tarkennetaan ja päivitetään projektin määrittely- ja suunnitteluvaiheessa sekä projektin edetessä.

Geniem hahmo

Tekninen toteutus

Aloitamme WordPress-verkkosivuston teknisen kehityksen palvelun käyttöliittymän toteutuksella ja etenemme ketterästi ja aktiivisesti kanssasi kommunikoiden. Toteutus etenee kahden viikon sprinteissä, jonka päätteeksi esittelemme asiakkaalle kehityksen tulokset. Suomen suurimpiin lukeutuva WordPress-kehittäjätiimimme varmistaa, että sivustosi on teknisesti laadukas, nopea ja hakukoneoptimoitu.

Geniem hahmo

Testaus, laadunvalvonta ja käyttöönotto

Testaus ei jää meillä vain irralliseksi vaiheeksi projektin loppuun, vaan sitä tehdään läpi projektin. Sisällönsyötön päästyä vauhtiin aloitamme laajemman testauksen ja toteutamme verkkosivustollesi tarvittaessa kattavan saavutettavuusauditoinnin. Testauksen jälkeen viimeistelemme ja julkaisemme sivustosi sekä tuemme käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä.

Geniem hahmo

Jatkuva kumppanuus

Yli 90 % asiakkaistamme on erittäin tyytyväisiä palveluihimme ja jatkaa yhteistyötä kanssamme aloitusprojektin jälkeen. Kumppanuusmallissa kehitämme aktiivisesti verkkosivustoa ja -palvelua asiakkaamme kanssa. Huolenpitopalvelumme kattaa päivitykset, teknisen tuen ja ylläpidon. Täten voit keskittyä sivustosi kehittämiseen yhteistyössä pien- ja jatkokehitykseen erikoistuneen tiimimme kanssa.

Yhteistyö Geniemin kanssa toimi hyvin ja joustavasti. Projekti toteutui alustavan aikataulun mukaisesti ja toiveemme otettiin hyvin huomioon käyttöliittymäsuunnittelussa ja teknisessä toteutuksessa.

Petri Lahdensalo, Travel Specialist Group / Risteilykeskus.fi

WordPress-verkkopalvelut -referenssejämme

Tutustu toteutuksiimme.

Visit Vaasa

Suomen paras verkkosivusto 2020 on VisitVaasa.fi

Tutustu projektiin

Reka Kaapeli Oy

Reka.fi-verkkosivustouudis­tuksessa vaihdettiin julkaisujärjestelmä Drupalista WordPressiin

Tutustu projektiin

Sylva ry

Sylvan verkkopalvelun uudistus

Tutustu projektiin

Viimeisimmät WordPress-verkkosivusto -toteutuksemme

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Jani Mäki

Jani Mäki

Sales Manager

Ota yhteyttä Janiin, kun haluat kuulla lisää verkkosivustototeutuksistamme tai kun haluat perustaa verkkokaupan. Pyydä Janilta tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

040 545 7814