Palvelut: Ammattimainen WordPress-kehitys

Saavutettavat ja kovaan käyttöön tarkoitetut WordPress-verkkosivustot

Haluatko uudistaa verkkosivustosi? Haluatko sytyttää asiakkaasi ensiklikkauksesta alkaen? Etsitkö järjestelmää, joka kasvaa mukanasi myös tulevaisuudessa? Tarpeisiisi vastaus on Enterprise WordPress. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous verkkosivuston suunnittelusta ja toteutuksesta!
Pyydä tarjous
WordPress-verkkopalvelut ammattitaidolla

Verkkosivustolle pitkä elinkaari – Enterprise WordPress

Kehittämämme Enterprise WordPress -konsepti on sinulle varma valinta keskikokoisista laajoihin ja vaativiin verkkosivustoihin. Ammattimaiset ja kovaan käyttöön suunnitellut toteutuksemme haastavat kilpailijansa joustavuudella, laadulla ja kustannustehokkuudella. Takaamme jopa kymmenen vuoden elinkaaren verkkosivustollesi.

Kun valitset Enterprise WordPressin saat parhaat käytännöt, hyvään arkkitehtuuriin panostamista, tehokasta sovelluskehitystä, suorituskykyä ja vikasietoisuutta sekä sijoituksen tulevaisuuteen.

Tehoa ja laatua standardeilla

Enterprise WordPressin laatu perustuu tehokkaan sovelluskehityksen ohella standardoituun koodaukseen. Se yhdistettynä taitavaan suunnittelutyöhön mahdollistaa verkkosivustollesi oikeanlaisen laatumielikuvan, vakuuttaa osaamisestasi sekä tarjoaa asiakkaallesi elämyksen palvelupolkusi tuottavana kohtaamispaikkana – nyt ja tulevaisuudessa.

Ylläpitäjän käyttökokemus

Ei enää hankalia ja sekavia ylläpitotyökaluja, vaan sujuvaa workflowta. Olemme kehittäneet lohkopohjaisen ylläpitäjän työkalun, jonka avulla myös sivuston ylläpitäjää hymyilyttää. Selkeys, nopeus ja tehokkuus ovat ovat työkalun olennaisimpia hyötyjä WordPressin peruseditoriin verrattuna.

Tietoturva ja huolenpito

Sekä verkkosivuston ylläpitäjä että käyttäjät voivat luottaa, että tiedot ovat turvassa ja tietosuoja on huomioitu. Hyvät tietoturvakäytännöt ohjaavat toimintaamme.

GDPR - EU-tietosuoja-asetus huomioidaan Geniemin toteutuksissa

Näin asiasi etenee

Sytymme uudenlaisten ja tuottavien verkkosivustojen kehittämisestä. Lähtökohtamme ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä asiakkaalle.

1

Ideointi ja yhdessä tekeminen varmistavat oikeat lähtökohdat. Saat ensimmäisen prototyypin testaukseen – jopa alle kahdessa viikossa. Käytettävyyden testaus oikeilla käyttäjillä validoi tekemisen. Toteutamme viilaukset protoon havaintojen pohjalta, koska tässä vaiheessa se on nopeaa ja kustannustehokasta.

2

Ketterä sovelluskehitys on kaiken tekemisen ydin. Minimoimme turhan työn ja luotamme yhdessä tekemiseen enemmän kuin ylitsepursuavan dokumentaation tehtailuun. Selkeät projektikäytännöt varmistavat, että projekti menee sulavasti maaliin. Project Flow -mallimme yhdistää ketterät menetelmät toimivaksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi

3

Parhaat kehityskäytännöt sekä dokumentoidut rutiinit parantavat niin ohjelmoijien tyytyväisyyttä kuin laatua. Arkkitehtuurisuunnittelu varmistaa tehokkaan jatkokehityksen, minimoiden teknisen velan ja hukkatunnit.

4

Laadunvarmistus- ja testauspalvelut takaavat, että testaus on mukana läpi kehitysprosessin. Moderni pilvipalveluympäristö tarjoaa sovelluksellesi nykyaikaisen ja automatisoidun kehitys- ja tuotantoympäristön pilvessä. Huolenpitopalvelut takaavat, että nukut yösi hyvin ja palvelusi pyörii varmistettuna 24/7.

Tutustu töihimme

Kirjoituksiamme aiheesta

Artikkelikuva: mitä maksaa verkkosivustouudistus vuonna 2021?

Mitä maksaa verkkosivuston uudistaminen vuonna 2021?

Laadukkaan verkkosivuston budjettihaarukka on laaja ja yleensä kustannukset ovat noin 40 000 € - 100 000 € ilman alvia. Meillä projektit ovat pääsääntöisesti tuossa haarukassa, mutta myös pienempiä alkaen 15 000 € ja yli 100 000 €:n projekteja tehdään. Mistä niinkin iso hintahaarukka voi johtua ja mistä laajat verkkosivustoprojektit yleensä koostuvat? Tässä artikkelissa avaan, mistä sivustouudistuksen kustannukset rakentuvat luovassa ohjelmistotalossamme ja miksi uudistukseen kannattaa varata riittävä budjetti. HUOM: artikkeli on pitkähkö, joten ota rento asento ja lue ajan kanssa.

Lue juttu

Hyvällä sisältösuunnitelmalla onnistunut sivustouudistus

Loimme Suomen evankelis-luterilaisten hiippakuntien käyttöön “kotisivukoneen” WordPress Multisite Networkin päälle. Sivustoilla on yhtenäinen teema ja koodipohja, mutta sisältöjä hallinnoidaan sivustokohtaisesti. Hiippakuntien sivustot on tarkoitettu työntekijöille ja sellaisiksi aikoville sekä muille pienemmille kohderyhmille. Vaikkakin hiippakunnat tekevät myös yhteistyötä, on verkkosivustojen tarpeissa paljon eroavaisuuksia. Eroavaisuudet heijastuvat sisällöntuotantoon ja tämä oli keskeinen huomioitava asia suunnitteluvaiheessa.

Lue juttu
Enterprise WordPress / Geniemin artikkelikuva

Enterprise WordPress - mitä se on?

Verkkopalveluita on toteutettu WordPressillä jo jonkin aikaa, mutta Geniemillä syntynyt etuliite ‘Enterprise’ ottaa kantaa ammattimaisuuteen ja projektin laajuuteen. Ammattimaisuus on Geniemillä sitä, että asiakkaan vaativiinkin verkkopalvelutarpeisiin voidaan vastata, mutta se on myös oman tekemisen viemistä sellaiselle tasolle, jolla toiminta pysyy sujuvana myös erityisen haastavissa projekteissa.

Lue juttu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, kun haluat nostaa verkkosivustosi uudelle tasolle WordPress-julkaisujärjestelmän päälle toteutettuna. Jussi kertoo myös, miten verkkokauppatoteutukset syntyvät meidän avulla räätälöidysti WooCommercea hyödyntämällä.

046 923 5277


Mitä voisimme tehdä sinua varten?

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.