WooCommerce-verkkokaupat

Verkosta ostaminen kasvaa vuosi vuodelta ja sen suosiolle ei näy loppua. Digitaalinen liiketoiminta mahdollistaa sen, että olet siellä, missä asiakkaasikin ovat ja kauppasi on auki 24/7. Verkkokauppa on nykypäivän digitaalisen liiketoiminnan kivijalka, ja verkosta ostaminen on helppoa ja nopeaa.

Tee tuotteidesi ostaminen asiakkaillesi vaivattomaksi, lähde rakentamaan verkkoliiketoimintaasi asiantuntevan kumppanin kanssa ja valitse verkkokauppa-alustaksi WooCommerce. Moderni, skaalautuva ja kustannustehokas WooCommerce-verkkokauppa soveltuu niin suurille kuin keskisuurillekin yrityksille ja organisaatioille. Monipuoliset ja toimintavarmat maksutapapalvelut huipentavat loistavan käyttökokemuksen

Jutellaanko lisää?
WooCommerce verkkokaupat

Miksi valita WooCommerce-verkkokauppa?

Geniem hahmo

Helppokäyttöisyys

WordPress-julkaisujärjestelmä tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja WooCommerce-verkkokauppa rakentuu pitkälti samalle logiikalle. WooCommercessa käyttäjä- ja sisällönhallinta sekä kampanjasivujen toteutus on vaivatonta.

Geniem hahmo

Toiminnallisuudet sisäänrakennettuina

WooCommercessa on jo valmiina runsaasti valmiita toiminnallisuuksia, jotka voit ottaa käyttöösi: alekoodit, kampanjat, tuoteseuranta, tilaustenhallinta ja paljon muuta.

Geniem hahmo

Muokattavuus

WooCommercea on helppo muokata liiketoimintaasi sopivaksi ja asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi. Yksi WooCommercen merkittävimmistä eduista on laajat muokkausmahdollisuudet verkkokaupan ulkoasulle. 

Geniem hahmo

Integroitavuus

WooCommerce-verkkokauppa-alustaan on mahdollista liittää eri maksurajapintoja, kuten esimerkiksi Paytrailin maksupalvelut. Lisäksi siihen saa tuotehallinta-, varastohallinta- sekä myös muita liitännäisiä. Voimme integroida vaikkapa valikoidun PIM-järjestelmän verkkokauppaasi.

Geniem hahmo

Voit myydä mitä tahansa

WooCommerce mahdollistaa kaikenlaisten tuotteiden ja palveluiden myynnin ja se sopii hyvin sekä B2B- että B2C -verkkokauppa-alustaksi.

Geniem hahmo

Analytiikka

WordPress ja WooCommerce -kokonaisuus on helppo integroida Google Analyticsiiin. Tämä mahdollistaa verkkokauppamyynnin ja kävijäliikenteen monipuolisen seurannan.

Tutustu verkkokauppareferensseihimme

Tukiliiton sivustouudistus

Tutustu projektiin

Unigrafian verkkokaupan uudistus

Tutustu projektiin

Onko sinulla tarve verkkokaupalle?

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Jani Mäki

Jani Mäki

Sales Manager

Ota yhteyttä Janiin, kun haluat perustaa verkkokaupan. Pyydä Janilta tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

040 545 7814