Palvelut: räätälöity sovelluskehitys

Ketterää sovelluskehitystä Reactilla

Et varmaan halua kallista, raskasta ja uudistumiskyvytöntä verkkopalvelua tai mobiilisovellusta? Hyvä, sillä mekään emme halua sellaisia tehdä! Fokusoimalla osaamisemme Reactiin pystymme keskittymään olennaiseen – sinun ja asiakkaasi tyytyväisyyteen. Mobiilipuolella tuotamme ilahduttavia natiivisovelluksia Android- ja iOS-laitteille.

Mikä ihmeen React?

React.js on Facebookin kehittämä JavaScript-kirjasto selainsovellusten käyttöliittymien toteuttamiseen. Ratkaisu tarjoaa käyttöliittymäohjelmointiin selkeän ja kevyen mallin, keskittyen komponenttien toteuttamiseen sekä tiedon- ja tapahtumien kulkuun komponenttien välillä. Reactin avulla on tehokasta rakentaa selaimeen interaktiivinen ja sovellusmainenverkkopalvelu.

React Native tuo vauhtia mobiilikehitykseen

React Native on kehys natiivisovellusten toteuttamiseen mobiililaitteille. Se on huikean tehokas ja suorituskykyinen alusta, jonka avulla voidaan toteuttaa mobiilisovellukset merkittävästi kustannustehokkaammin yhteisestä koodipohjasta iOS ja Android laitteille.

Ajan tasalla ja askeleen edellä

React on valmis astumaan kanssasi myös seuraavaan verkkosovellusten sukupolveen, virtuaalitodellisuuteen. React VR on uusi kehys, jonka avulla voidaan hyödyntää React osaamista virtuaalitodellisuutta hyödyntävien sovellusten kehityksessä.

Ketterä alusta uusille palveluille

Uusien digitaalisten palveluiden kehitys vaatii niin tiimiltä kuin teknologialta erityisesti ketteryyttä. JavaScript vastaa tähän huutoon. Reactin avulla JavaScriptillä tehdään käyttöliittymä niin selaimeen kuin sovelluksiin ja Noden avulla voidaan JavaScriptillä toteuttaa tehokkaasti skaalautuvat taustajärjestelmät. Monet isot toimijat kuten Netflix, eBay, Walmart ja Paypal ovat siirtyneetkin Nodeen.

JavaScript

Näin asiasi etenee

Sytymme uudenlaisten ja tuottavien verkkosovellusten kehittämisestä. Lähtökohtamme ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä asiakkaalle.

1

Ideointi ja yhdessä tekeminen varmistavat oikeat lähtökohdat. Saat ensimmäisen prototyypin testaukseen – jopa alle kahdessa viikossa. Käytettävyyden testaus oikeilla käyttäjillä validoi tekemisen. Toteutamme viilaukset protoon havaintojen pohjalta, koska tässä vaiheessa se on nopeaa ja kustannustehokasta.

2

Ketterä sovelluskehitys on kaiken tekemisen ydin. Minimoimme turhan työn ja luotamme yhdessä tekemiseen enemmän kuin ylitsepursuavan dokumentaation tehtailuun. Selkeät projektikäytännöt varmistavat, että projekti menee sulavasti maaliin. Project Flow -mallimme yhdistää ketterät menetelmät toimivaksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi

3

Yhtenäiset kehityskäytännöt sekä dokumentoidut rutiinit parantavat niin ohjelmoijien tyytyväisyyttä kuin laatua. Arkkitehtuurisuunnittelu varmistaa tehokkaan jatkokehityksen, minimoiden teknisen velan ja hukkatunnit.

4

Laadunvarmistus- ja testauspalvelut takaavat, että testaus on mukana läpi kehitysprosessin. Moderni pilvipalveluympäristö tarjoaa sovelluksellesi nykyaikaisen ja automatisoidun kehitys- ja tuotantoympäristön pilvessä. Huolenpitopalvelut takaavat, että nukut yösi hyvin ja palvelusi pyörii varmistettuna 24/7.

Haluatko sovelluskehitykseltäsi enemmän? Valitse React by Geniem.

Ota yhteyttä, kun haluat lisää tietoa React-sovelluskehityksestä!

Tuomo Falck

Tuomo Falck

Sales & Business Lead

Ota yhteyttä Tuomoon, kun haluat meiltä tarjouksen tai ratkaisuehdotuksen.

040 747 1638