Meiltä skaalautuva WooCommerce-verkkokauppa räätälöidysti

Suomen parhaana WordPress-ohjelmistotalona Geniem keskittyy pääasiassa WooCommerce-alustaan, joka nivoutuu saumattomasti yhteen WordPress-verkkosivuston ja eri maksutapapalveluiden kanssa. Kun haluat avoimen lähdekoodin, modernin, skaalautuvan ja kustannustehokkaan verkkokaupan monipuolisilla ja toimintavarmoilla maksutavoilla, olemme sinua varten.
Pyydä tarjous!
Geniemiltä räätälöityä verkkokauppakehitystä

Rakennamme verkkopalvelut laadukkaasti ilman WordPressin valmisteemoja

Siksi valitsimme verkkokauppojen kehitykseen WooCommercen. Se on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja toimii sujuvasti yhdessä WordPressin kanssa!

WooCommercen laajennettavuus

Kokemustemme mukaan WooCommerce on erittäin hyvin laajennettava järjestelmä. Siihen löytyy sekä WooCommerce-spesifisiä laajennuksia että integraatiopalikoita olemassa oleviin verkkokauppaa tehostaviin ratkaisuihin, kuten esimerkiksi:

WooCommercen muita etuja:

  • Modulaarisuus: laaja skaala ominaisuuksia ja joustavaa kehitystä
  • WooCommercella voi myydä lähes mitä vain, digitaalisista ja fyysisistä tuotteista koulutustuotteisiin ja palvelupyyntöihin
  • Sopii hyvin sekä B2B- että B2C verkkokauppa-alustaksi
  • Maailmanluokan sisällönhallinta ja sisällön hakukoneoptimointi
  • Monipuolinen analytiikka intuitiivisella käyttöliittymällä yhdistettynä Google Analytics
    -palveluun
  • WooCommercen maksutapalisäosa “OP Payment Service”
Genie opastaa toista valitsemaan WooCommercen

Palvelumuotoilulla hiotut ostopolut ja viimeistelty käyttökokemus verkkokauppaan

Verkkokaupan idea on saada aikaan myyntiä verkkokaupassa olevilla tuotteilla. Siksi on tärkeää, että asiakas kokee olevansa toimivalla ja luotettavalla sivustolla. Jos verkkokaupan käyttökokemus ei ole hyvä, eikä sivusto muutenkaan miellytä asiakasta, hän poistuu kaupasta ja jättää ostoksensa tekemättä. Meidän palvelumuotoiluosaamisella varmistat, että asiakkaasi viihtyvät sivustollasi ja päätyvät tekemään ostoksia. Lue lisää palvelumuotoilumenetelmistämme!

Geniem genie tabletissa

Verkkokaupan maksutavat kuntoon

Olemme erikoistuneet maksutapaintegraatioihin ja tehnyt WooCommerce-yhteistyötä Checkout Finlandin kanssa. Kehitimme Osuuspankin virallisen WooCommerce-maksutapalisäosan “OP Payment Servicen”, joka tarjoaa turvalliset ja monipuoliset maksutapapalvelut yhdessä lisäosassa. Luvalla sanoen voimme todeta, että saat aitoa osaamista verkkokaupan maksutapapalveluiden toteuttamisessa ja integroimisessa verkkokauppaan. Pidämme huolen verkkokauppasi maksutavoista, sillä se on yksi keskeisimmistä osa-alueista verkkokaupan luotettavuuden suhteen. Tutustu Checkoutin vinkkipankkiin, jossa annetaan tuoreimmat vinkit ja neuvot verkkokauppiaille. Vinkkipankissa ovat mukana meidän Tuomaksen vinkit verkkokauppa-alustan valintaan verkkokaupan perustamiseen liittyvässä artikkelissa.

Turvalliset ja monipuoliset maksutapalavelut Checkoutilta

Saavutettava verkkokauppa

Geniemin testaustiimi yhdessä Annanpuran kouluttaman kehitystiimin kanssa pitävät huolta verkkokauppakehityksemme saavutettavuudesta. Saavutettavuus on tulevaisuudessa jokaisen verkkokaupan perusvaatimus, joten valitsemalla Geniemin varmistat verkkokauppallesi riittävän saavutettavuuden tason hyvissä ajoin. Tutustu saavutettavuuden palveluihimme lisää tästä.

 

Jos olet vastuussa verkkokauppasi sisällöistä ja niiden tuottamisesta, tutustu meidän vinkkeihin saavutettavan sisällön tuottamisesta.

Geniemin testaaja ja johtava kehittäjä työssään

Näin rakennamme verkkokauppasi

Asia kerrallaan kohti konkretiaa ja asiakkaasi koukuttavaa verkkokauppaa

1

Verkkokaupan konseptointi alkaa yhteisellä työpajalla, jossa palvelumuotoilijamme muodostaa kanssasi yhteisen käsityksen verkkokaupan tarkoituksesta ja tavoitteista. Hahmottelemme ostopolut rautalankamalleiksi, ja haemme visuaalista linjaa benchmarkauksella.

2

Visuaalinen ilme ja prototyyppi rakentuvat työpajan jälkeen palvelumuotoilijan tehdessä käyttöliittymän layouteja. Tärkeimmät ostopolut toteutetaan klikkailtavaksi prototyypiksi. Käymme kanssasi läpi layouteja ja prototyyppiä muutaman iteraatiokierroksen verran, kunnes haluttu ilme ja ostokokemus ovat valmiita.

3

Tekninen kehitys alkaa verkkokaupan käyttöliittymän toteutuksella ja jatkuu ketterästi sekä aktiivisesti kommunikoiden. Verkkokauppaa elävöittävät animaatiot hiotaan kehittäjän ja suunnittelijan välisellä yhteistyöllä. Pääset näkemään nopeasti lopullista vastaavan toteutuksen.

4

Laadunvalvonta ja käyttöönotto hoidetaan menetelmillä, jotka tukevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Laadunvalvonta ja testaus kulkevat mukana koko verkkokaupan teknisen kehityksen ajan. Verkkokaupan käyttöönotto hoidetaan avoimella ja aktiivisella vuorovaikutuksella, jotta pääset tehokkaasti käsiksi verkkokaupan hallinnointiin ja analytiikkaan.

5

Verkkokaupan julkaisun jälkeen saat meistä halutessasi pitkäaikaisen kehityskumppanin, joka kehittää verkkokauppaa kanssasi asiakas- ja käyttäjälähtöisesti. Tarjoamme myös laadukasta tuki- ja ylläpitopalvelua sekä käyttöpalvelut, jotka turvaavat verkkokaupan toimivuuden myös kovien kävijäpiikkien aikaan.

Ammattilaisen vinkit verkkokauppa-alustan valintaan

Toimitusjohtajamme Tuomas antaa sinulle viisi tärkeintä vinkkiä, kun valitset verkkokauppa-alustaa verkkokaupallesi.

Poimi vinkit

Mitä voisimme tehdä sinua varten?

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.

Ota yhteyttä

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Heitä Jussille viestiä tai soita, jos sinulla on kysyttävää verkkokaupan kehitykseen liittyen. Jussi auttaa mielellään!

046 923 5277

Verkkokauppakehityksemme asiakkaita

Hevosurheilu
NoHo mustavalkoinen virallinen logo
Vierumäki
Aamulehti
Kehitysvammaisten tukiliitto logo