Skaalautuva WooCommerce-verkkokauppa räätälöidysti

Suomen parhaana WordPress-ohjelmistotalona Geniem keskittyy pääasiassa WooCommerce-alustaan, joka nivoutuu saumattomasti yhteen WordPress-verkkosivuston ja eri maksutapapalveluiden kanssa. Autamme sinua luomaan verkkokaupan, jonka ympärille saa rakennettua kustannustehokkaasti kauppaasi edistävän verkkosivuston.
Pyydä tarjous!
Geniemiltä räätälöityä verkkokauppakehitystä

Ei valmisteemoja verkkopalveluiden kehityksessä

Siksi valitsimme verkkokauppojen kehityksessä WooCommercen, joka toimii saumattomasti yhdessä WordPressin kanssa!

WooCommercen laajennettavuus

Kokemustemme mukaan WooCommerce on erittäin hyvin laajennettava järjestelmä. Siihen löytyy sekä WooCommerce spesifisiä laajennuksia sekä integraatiopalikoita olemassa oleviin verkkokauppaa tehostaviin ratkaisuihin, kuten esimerkiksi:

  • http://www.hubspot.com tarjoaa erinomaisen verkkokaupan liidejä hallitsevan ja tunnistavan markkinoinnin automaatioratkaisun.
  • https://segment.com tarjoaa ratkaisun kerätä kaikki asiakasdata yhteen paikkaan, josta voidaan jalostaa jatkomarkkinoinnin toimenpiteitä. Esimerkiksi, jos asiakas jättää ostoskorin kesken, voidaan häntä muistuttaa kolmen tunnin päästä lähettämällä aiheesta muistutussähköposti.

WooCommercen muita etuja:

  • Modulaarisuus – laaja skaala ominaisuuksia ja joustavaa kehitystä
  • WooCommercella voi myydä lähes mitä vain, digitaalisista ja fyysisistä tuotteista koulutustuotteisiin ja palvelupyyntöihin
  • Maailmanluokan sisällönhallinta ja sisällön hakukoneoptimointi
  • Monipuolinen analytiikka intuitiivisella käyttöliittymällä yhdoistettynä Google Analytics palveluun
Genie opastaa toista valitsemaan WooCommercen

Verkkokauppaan palvelumuotoilulla hiotut ostopolut ja viimeistelty käyttökokemus

Verkkokaupan idea on saada aikaan myyntiä verkkokaupassa olevilla tuotteilla. Siksi on tärkeää, että asiakas kokee olevansa toimivalla ja luotettavalla sivustolla. Jos verkkokaupan käyttökokemus ei ole hyvä, eikä sivusto muutenkaan miellytä asiakasta, hän poistuu kaupasta ja jättää ostoksensa tekemättä. Geniemin palvelumuotoiluosaamisella varmistut, että asiakkaasi viihtyvät sivustollasi ja päätyvät tekemään ostoksia. Lue lisää palvelumuotoilumenetelmistämme!

Geniem genie tabletissa

Verkkokaupan maksutavat kuntoon

Geniem on erikoistunut maksutapaintegraatioihin ja tehnyt WooCommerce-yhteistyötä Checkout Finlandin kanssa. Pidämme huolen siitä, että verkkokauppasi maksutavat ovat kunnossa, sillä se on yksi keskeisimmistä osa-alueista verkkokaupan luotettavuuden suhteen. Tutustu Checkoutin vinkkipankkiin, jossa annetaan tuoreimmat vinkit ja neuvot verkkokauppiaille. Vinkkipankissa mukana Geniemin CEO:n Tuomaksen vinkit verkkokauppa-alustan valintaan verkkokaupan perustamiseen liittyvässä artikkelissa.

Turvalliset ja monipuoliset maksutapalavelut Checkoutilta

Saavutettava verkkokauppa

Geniemin saavutettavuusjohtaja Daniel Koskinen yhdessä Annanpuran kouluttaman kehitystiimin kanssa pitävät huolta verkkokauppakehityksemme saavutettavuudesta. Saavutettavuus on tulevaisuudessa jokaisen verkkokaupan perusvaatimus, joten valitsemalla Geniemin varmistat verkkokauppallesi riittävän saavutettavuuden tason hyvissä ajoin. Tutustu saavutettavuuden palveluihimme lisää tästä.

Jos olet vastuussa verkkokauppasi sisällöistä ja niiden tuottamisesta, tutustu Danielin vinkkeihin saavutettavan sisällön tuottamisesta – artikkeliin tästä.

Mies kirjoittaa tietokoneella saavutettavaa sisältöä

Näin rakennamme verkkokauppasi

Asia kerrallaan kohti konkretiaa ja asiakkaasi koukuttavaa verkkokauppaa

1

Verkkokaupan konseptointi alkaa yhteisellä työpajalla, jossa palvelumuotoilijamme muodostaa kanssasi yhteisen käsityksen verkkokaupan tarkoituksesta ja tavoitteista. Ostopolut hahmotellaan rautalankamalleiksi ja visuaalista linjaa haetaan benchmarkauksella.

2

Visuaalinen ilme ja prototyyppi rakentuvat työpajan jälkeen palvelumuotoilijan tehdessä käyttöliittymän layoutteja. Tärkeimmät ostopolut toteutetaan klikkailtavaksi prototyypiksi. Layotutteja ja prototyyppiä iteroidaan kanssasi, kunnes saavutetaan haluttu ilme ja ostokokemus.

3

Tekninen kehitys aloitetaan alkaa verkkokaupan käyttöliittymän toteutuksella ja jatkuu ketterästi sekä aktiivisesti kommunikoiden. Verkkokauppaa elävöittävät animaatiot hiotaan kehittäjän ja suunnittelijan välisellä yhteistyöllä. Pääset näkemään nopeasti lopullista vastaavan toteutuksen.

4

Laadunvalvonta ja käyttöönotto hoidetaan menetelmillä, jotka tukevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Laadunvalvonta ja testaus kulkevat mukana koko verkkokaupan teknisen kehityksen ajan. Verkkokaupan käyttöönotto hoidetaan avoimella ja aktiivisella vuorovaikutuksella, jotta pääset tehokkaasti käsiksi verkkokaupan hallinnointiin ja analytiikkaan.

Pyydä tarjous verkkokaupasta!

Jätä tietosi, niin otamme pikimmiten yhteyttä.

Ota yhteyttä

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Heitä Jussille viestiä tai soita, jos sinulla on kysyttäviä verkkokaupan kehitykseen liittyen. Jussi auttaa mielellään!

046 923 5277

Verkkokauppakehityksemme asiakkaita

Hevosurheilu
NoHo mustavalkoinen virallinen logo
Vierumäki
Aamulehti
Kehitysvammaisten tukiliitto logo