Saavutettavuus - testaa, onko verkkosivustosi saavutettava

Digitaalinen saavutettavuus, toiselta termiltään esteettömyys on nykypäivän sivustojen perusominaisuus. Siksi kehitimmekin palvelun, jolla sivustosi saavutettavuuden taso testataan, arvioidaan ja raportoidaan. Autamme löytämään verkkopalvelustasi ongelmakohdat, jotka voivat heikentää digitaalista näkyvyyttäsi.
Pyydä arvio
Daniel Koskinen testaa saavutettavuusdirektiivin mukaisesti

Saavutettavuuden arviointi

Ratkaisu verkkopalvelusi käytettävyyden kipukohtien selvittämiseksi

Näin teemme sen:

Saavutettavuusarviointi on palvelumme, jossa toteutamme kattavan saavutettavuuden arvioinnin verkkopalvelullesi. Teemme arvionnin uusimpaan, kansainväliseen WCAG-kriteeristöön pohjautuen. Testaamme, analysoimme ja raportoimme ongelmakohdat ammattitaidolla ja taatulla laadulla.

 

Genie kurkottaa sekä nollia ja ykkösiä

Tätä saat, kun tilaat:

Sivustollesi räätälöidään kattava arviointi, jonka pohjalta rakennetaan raportti korjausehdotuksineen. Saat linkin raporttiin, joka on toteutettu kehittämällämme raportointityökalulla selkeään muotoon W3C:n suositusten mukaisesti (WCAG-EM). Tämän jälkeen pystyt tekemään nopeitakin ratkaisuja sivustosi jatkokehityksen suhteen.

Geniem Logo ja Genie-hahmo

Panostamme saavutettavuuteen, koska:

  • Eri arvioiden mukaan jopa 15-20% väestöstä on jokin sellainen vamma tai haitta, joka edellyttää saavutettavia digitaalisia ratkaisuja 
  • Uskomme, että internetin tulisi olla esteetön ja kaikenlaisten ihmisten käytettävissä
  • Täysin terveillä ihmisillä voi olla jokin väliaikainen vamma, joka estää esimerkiksi hiiren käytön
  • Käytettävyyden tulee olla kunnossa mahdollisimman monilla eri päätelaitteilla, eri tilanteissa
  • Tarve saavutettaville ja esteettömille ratkaisuille koskettaa lähes jokaista meistä jossain elämämme vaiheessa

 

Genie hahmoja

Toteuttajana Daniel Koskinen

Danielilla on kokemusta standardienmukaisesta, saavutettavuuden ja käytettävyyden huomioivasta web-kehityksestä jo lähes 20 vuoden ajalta. Ennen täysipäiväistä web-kehittäjän uraa hän on toiminut käytettävyysasiantuntijana mm. Tampereen yliopistolla. Geniemillä Daniel valvoo saavutettavuuden toteutumista asiakasprojekteissa, ja hän on kansainvälisen IAAP-saavutettavuusjärjestön jäsen. Danielin viimeisimpiä asiakasprojekteja: Vaasan uusi verkkopalvelu, Mielenterveyden keskusliitto, Tampereen korkeakouluyhteisön kotisivukone, NoHo, OAJ & Mela.

Verkkosivuston käyttäminen voi jossain tapauksissa olla mahdotonta esimerkiksi suorassa auringonpaisteessa. Tämä riippuu muun muassa siitä, millä tavalla värejä ja kontrasteja sivustolla käytetään. Tarkistamme tilanteen puolestasi!

Mikä on sivustosi nykytila?

Jätä tietosi, niin käymme sivustosi pääkohdat läpi ja annamme suosituksemme jatkotoimenpiteistä sekä hinta-arvion kattavalle saavutettavuuden arvioinnille:

Onko mielessäsi laajempi sivustouudistus?

Toteutamme laajatkin sivustouudistukset ammattitaidolla joustavasti ja kustannustehokkaasti.
Panostamme suunnitteluun ja tekniseen toteutusvarmuuteen, niin saat parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjiäsi houkuttelevan verkkopalvelun.

Tutustu Enterprise WordPress kehitykseemme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi Rajamäen profiilikuva

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, kun sivustosi kaipaa testausta saavutettavuuden suhteen. Kerro Jussille myös muista digitaalisten palveluidesi ideoista tai ongelmakohdista.

+358 46 923 5277