Palvelut: ohjelmistokehitys

Ketterää ohjelmistokehitystä

Onko sinulla idea uudesta palvelusta? Haluatko toteuttaa sen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti? Great! Me toteutamme digitaalisia palveluita moderneilla teknologioilla. Keskitymme olennaiseen ja rakennamme palvelusi kestävän arkkitehtuurin päälle, jotta palvelun jatkokehitys on kustannustehokasta ja mielekästä. Haluamme olla luotettu kumppani ohjelmistokehityksessä.
Ketterä ohjelmistokehitys

Käyttöliittymä ja Design

Onnistunut projekti starttaa aina konseptin kirkastamisesta. Palvelumuotoilun avulla testaamme ideaa nopeilla prototyypeillä ja rakennamme palvelua tärkeimmät osat edellä. Aloitamme kaikki projektimme konseptointi- ja suunnitteluvaiheella, jossa työpajojen ja prototyyppien avulla määritellään visuaalinen tavoite projektille. Lue lisää suunnittelupalveluistamme.

Geniemin toimistolla kaksi asiantuntijaa töissä

Nopeasti tuloksiin

Toteutamme ohjelmistosi iteratiivisesti kahden viikon kehitysjaksoissa. Ketterän mallin avulla olet paremmin mukana kehityksen tiimellyksessä. Työtä priorisoidaan jatkuvasti ja keskitymme tuottamaan näkyviä tuloksia. Laatua tukee ympäristöjen ja testauksen automatisointi DevOps-periaatteiden mukaisesti.

Geniemin ohjelmistokehityksellä nopeasti tuloksiin

Erikoistuminen React ja Node teknologioihin

Me emme ole teknologiariippumattomia. Erikoistumalla Javascript-ohjelmistokehyksen React ja Node teknologioihin kasvatamme kustannustehokkuutta. Koodaus on monimutkaista, keskittymisen ansiosta osaamisemme kasvaa ja voimme panostaa enemmän asiakasarvon tuottamiseen kuin työvälineiden opetteluun.

JavaScript

Asiantuntijapalvelut

Onko omassa tiimissäsi tekijäpula? Meiltä löytyy osaavia tekijöitä osaksi tiimiäsi. Olemme mukana useassa laajassa yhteistyöverkostossa, joten saamme koottua isommankin tiimin avuksesi. Kaikilla asiantuntijoillamme on vahva osaaminen ja tiukka ote moderneista ohjelmistokehitysmenetelmistä. Kysy rohkeasti tarjousta Jussilta!

Asiantuntijapalvelut - Geniem

Geniem Ignite

Onko sinulla bisnesidea, mutta ei resursseja viedä sitä toteutettavaan muotoon? Toisaalta sinulla voi olla myös jokin ongelma, joka vaatisi ratkaisun. Kehitimme Ignite -palvelun, joka auttaa sinua viemään abstraktinkin bisnesidean toteutettavaan ja konseptoituun muotoon ketterästi ja kustannustehokkaasti. Tutustu lisää ja sytytä bisnesideasi uuteen liekkiin!

Geniem Ignite

Tutustu ohjelmistokehityksen referensseihimme

Näin asiasi etenee

Sytymme uudenlaisten ja tuottavien verkkosovellusten kehittämisestä. Lähtökohtamme ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä asiakkaalle.

1

Ideointi ja yhdessä tekeminen varmistavat oikeat lähtökohdat. Saat ensimmäisen prototyypin testaukseen – jopa alle kahdessa viikossa. Käytettävyyden testaus oikeilla käyttäjillä validoi tekemisen. Toteutamme viilaukset protoon havaintojen pohjalta, koska tässä vaiheessa se on nopeaa ja kustannustehokasta.

2

Ketterä sovelluskehitys on kaiken tekemisen ydin. Minimoimme turhan työn ja luotamme yhdessä tekemiseen enemmän kuin ylitsepursuavan dokumentaation tehtailuun. Selkeät projektikäytännöt varmistavat, että projekti menee sulavasti maaliin. Project Flow -mallimme yhdistää ketterät menetelmät toimivaksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi

3

Yhtenäiset kehityskäytännöt sekä dokumentoidut rutiinit parantavat niin ohjelmoijien tyytyväisyyttä kuin laatua. Arkkitehtuurisuunnittelu varmistaa tehokkaan jatkokehityksen, minimoiden teknisen velan ja hukkatunnit.

4

Laadunvarmistus- ja testauspalvelut takaavat, että testaus on mukana läpi kehitysprosessin. Moderni pilvipalveluympäristö tarjoaa sovelluksellesi nykyaikaisen ja automatisoidun kehitys- ja tuotantoympäristön pilvessä. Huolenpitopalvelut takaavat, että nukut yösi hyvin ja palvelusi pyörii varmistettuna 24/7.

Joko aletaan hommiin?

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, kun haluat kuulla lisää ohjelmistokehityksestämme.

046 923 5277


Mitä voisimme tehdä sinua varten?

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.