Geniem Ignite

Pelkästä ideasta toimivaksi ratkaisuksi

Onko sinulla bisnesidea, mutta ei resursseja viedä sitä toteutettavaan muotoon? Kehitimme Ignite-palvelun, joka auttaa sinua viemään abstraktinkin bisnesidean toteutettavaan ja konseptoituun muotoon ketterästi ja kustannustehokkaasti. Kunhan sinulla on visio ja tavoite, Ignite vie lankojen päät yhteen.
Geniem Ignite taustakuva

Geniem Ignite

Sytytä bisnesideasi uuteen liekkiin!

Se alkaa tästä

Geniemin parhaat ammattilaiset

Geniemillä on useita ongelmanratkaisuissa loistavia asiantuntijoita, jotka motivoituvat haastavista aihioista. Useiden innovaatiokilpailujen ja onnistuneiden kehityspajojen jälkeen voimme sanoa olevamme oikeasti hyviä.

Genie hahmoja

Tyytyväisyystakuu

97% asiakkaistamme ovat todenneet Geniemin osuneen maaliin ja takaamme, että ideastanne syntyy toteutuskelpoinen ratkaisu. Työpajojemme kautta voitte löytää myös uusia näkökulmia liiketoiminnastanne, joita ette ole aiemmin osanneet ajatellakkaan.

Geniem Logo ja Genie-hahmo

Ideasta konkretiaan

Kun bisnesideanne tuntuu abstraktilta ja ideaanne on vaikea viedä konkretiaan kustannustehokkaasti, Geniem reagoi ja vie muutaman päivän rypistyksellä lankojen päät yhteen ja saattaa ideanne toteutettavaan muotoon.

Geniem genie tabletissa

Kustannussäästöjä

Selkeytetyn idean ja konkretian kautta uuden ratkaisun toteuttaminen onnistuu kustannustehokkaasti ja riskittömämmin. Olemme onnistuneet säästämään asiakkailtamme jopa kymmeniä tuhansia lopullisen ratkaisun toteutuksessa.

Genie kurkottaa sekä nollia ja ykkösiä

Juuri sinulle: 1 tiimi (2 asiantuntijaa), 3 työpajaa, 6 h per työpaja (yht. 18 h), tuloksena 1 ratkaisukonsepti = 7500 € + alv24 (sis. matkakulut)

Geniem Ignite logo white

24:n tunnin kuluessa ideasi viedään konkretiaan

Päivä 1.

Ignite Kick-Off pitää sisällään tutustumisen yritykseesi ja sen mahdollisiin ongelmiin / haasteisiin liiketoiminnassa. Päivän aikana kohdennetaan yksi tietty ongelma tai kokonaisuus, joihin aletaan hahmottelemaan ideoita ratkaisuksi.

Päivä 2.

Päivä aloitetaan keräämällä lisää ideoita ongelman ratkaisuksi. Samalla sarjatulimaisesti rohkaisemme tiimiäsi innovoimaan ja kehittämään uusia ratkaisuja. Ideoiden kirkastaminen vie entisestään lähemmäs konkretiaa, jonka jälkeen yhteisellä päätöksellä on helppo valita paras ratkaisu.

Päivä 3.

Yön yli hautunut ratkaisu vaatii tottakai selkeyttämistä, minkä jälkeen se on puristettavissa esitettävään muotoon. Kolmannen päivän päätteeksi viimeistellään konsepti sellaiseen muotoon, että kuka tahansa pystyy hahmottamaan, mistä on kyse.

Onko sinulla bisnesidea tai liiketoimintaasi liittyvä ongelma?

Kerro tilanteestasi lyhyesti, niin otamme yhteyttä ja autamme ratkomaan haastaviakin aihioita:

Jäikö jokin askarruttamaan?

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi

Sales Lead

Jussi ottaa mielellään ideasi ylös ja antaa alustavia ratkaisuja, joten ota yhteyttä.

+358 46 923 5277

Innovaatiosetelillä vauhtia bisneskehitykseen

Geniem toimii yhtenä palveluntarjoajana Business Finlandin innovaatiosetelille. Geniem Ignite on palvelu, johon voit hakea innovaatioseteliä täyttäessäsi ehdot.

Lue lisää innovaatiosetelistä ja sen ehdoista