Digitaalinen palvelumuotoilu

Digitalisoituvassa maailmassa palvelun käyttäjälähtöisyys on yksi menestyvän liiketoiminnan ja onnellisen organisaation kulmakivistä. Palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää nykyisiä ja uusia palveluita ihmislähtöisesti ja parantaa asiakaskokemusta, asiakastyytyväisyyttä sekä työntekijäkokemusta.

Palvelumuotoilun avulla voidaan muotoilla yrityksen tai organisaation koko strategia tai yksittäinen prosessi. Sen keinoin luodaan käyttäjälähtöistä liiketoimintaa, joka näkyy kannattavuuden parantumisena – palvelumuotoilu tulee avuksi, kun halutaan kehittää tuotteita ja palveluita, joita asiakas haluaa ostaa ja käyttää. Julkiset organisaatiot voivat palvelumuotoilun avulla mukauttaa toimintaansa asiakaslähtöisemmäksi ja tuottaa arkea helpottavia palveluita.

Jutellaanko lisää?
Digitaalinen palvelumuotoilu

Onnistuneen palvelumuotoiluprosessin kulmakivet

Saat suunnittelutiimiltämme kaiken ohjelmisto-, verkkopalvelu- ja sovellusprojekteihin tarvitsemasi palvelun.

Geniem hahmo

Käyttäjälähtöinen palvelumuotoilu

Suunnittelemme digitaalisen palvelumuotoilun keinoin käyttäjäkokemuksia, jotka ilahduttavat pitkään. Suunnittelumme lähtökohta on erilaisten käyttäjien ja liiketoimintojen tarpeiden ymmärtäminen. Toteutamme aikaa kestäviä ratkaisuja, poistamme prosesseja hidastavia pullonkauloja sekä haemme uusia innovaatioita ja näkökulmia erilaisten organisaatioiden toiminnan kehittämiseen.

Geniem hahmo

Konseptointi

Konseptointi auttaa jäsentämään ajattelua, tekemään päätöksiä ja kirkastamaan itse ideaa. Konseptointiprosessin avulla ideasi etenee valmiiksi ratkaisuksi tai palveluksi. Toteutamme konseptoinnin perinpohjaisesti ja teemme oikeilla käyttäjillä testattavan prototyypin, jonka avulla syntyy valmis palvelu tai tuote. Näin toimien varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, jonka myötä palvelusi lähtee lentoon.

Geniem hahmo

Vaatimusmäärittely

Vaatimusmäärittely on verkkopalveluprojektin tärkein dokumentti. Se toimii yhteisenä dokumenttina meidän ja asiakkaan välillä pitäen molemmat osapuolet yhteisymmärryksessä verkkopalvelun vaatimuksista ja toiminnasta. Vaatimusmäärittely toimii myös web-kehittäjien askelmerkkeinä teknisessä kehityksessä. Dokumentin sisältö syntyy projektin alussa ja sitä tarkennetaan ja päivitetään määrittely- ja suunnitteluvaiheessa sekä projektin edetessä.

Geniem hahmo

UI- ja UX-suunnitelu

Lähtökohta onnistuneelle verkkopalvelu- ja sovellusprojektille on sen käyttäjän tarpeiden ja asiakkaan tavoitteiden ymmärtäminen. Hyvin toteutettu käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu siivittää liiketoiminnan kasvuun – designerimme luovat miellyttävän verkkopalvelun käyttäjäkokemuksen heti ensimmäisestä klikkauksesta tai kosketuksesta lähtien varmistaen sen, että käyttäjä saa hakemansa sujuvasti ja haluaa palata takaisin.

Geniem hahmo

Visuaalinen suunnittelu

Toteutamme visuaalisen suunnittelun perustuen olemassa oleviin brändimateriaaleihin tai täysin tyhjältä pöydältä. Designerimme vastaavat siitä, miltä tuotteesi tai palvelusi näyttävät verkossa ja mitä mielikuvia ne herättävät. Taitavasti toteutettu ja brändiäsi ilmentävä verkkopalveluiden visuaalinen suunnittelu varmistaa sen, että kiinnostus tuotettasi tai palveluasi kohtaan herää, ja verkkopalvelussasi on oikeaa kohderyhmää puhuttelevaa visuaalista sisältöä tuoden lisäarvoa liiketoiminnallesi.

 

Olemme teknologiakumppani, joka kuuntelee toiveesi, mutta rohkenee myös ajatella toisin. Autamme löytämään järkeviä digitaalisia ratkaisuja, joilla erotut kilpailijoista ja puhallat liiketoimintaasi eloa.

Jussi Rajamäki, Sales Lead, Geniem Oy

Onnistunutta palvelumuotoilua -referenssimme

Tutustu toteutuksiimme.

Lahden kaupunki

Lahden kaupungin WordPress-verkkosivustouudistus onnistui yli odotusten ja aikataulussa sekä budjetissa pysyen

Tutustu projektiin

WorkPower Oy

WorkPower-sovellus

Tutustu projektiin
NoHo Partners Oyj:n logo

NoHo Partners Oyj

NoHo sivustouudistus

Tutustu projektiin

Palvelumuotoilusta apua myös sinun yrityksellesi?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä palveluasi haluaisit kehittää tai digitalisoida.

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Jussi Rajamäki Sales Lead

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, kun haluat toteuttaa palvelumuotoilun avulla menestystarinan. Meiltä saat suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Teemme myös erillisiä verkkopalvelujen konseptointi- ja määrittelyprojekteja.

046 923 5277