Räätälöity ohjelmistokehitys

Jos valmisohjelmistojen mahdollisuudet rajoittavat yrityksen tai organisaation kasvua tai toimintaa, on kilpailukyky ja liiketoiminnan kasvu varmistettava räätälöidyllä ohjelmistokehityksellä.

Valmisohjelmistot tarjoavat usein liikaa tai liian vähän ominaisuuksia yksittäisen toimijan tai jonkin tietyn prosessin tarpeisiin, ja valmiin ohjelmiston räätälöinti spesifiin tarpeeseen on usein erittäin hankalaa. Ohjelmisto voidaan toteuttaa alusta alkaen räätälöitynä täsmälleen tarpeiden mukaiseksi, ja sitä voidaan myös laajentaa ja muokata joustavasti tarpeen mukaan. Voisiko räätälöity ohjelmisto / sovellus ratkaista jonkin ongelman tai kehittää prosesseja sinun toiminnassasi?

Jutellaanko lisää?
Räätälöity ohjelmistokehitys

Meiltä saat ohjelmistoprojektin kokonaistoimituksena

Näin toimimme:

Geniem hahmo

Määrittely ja suunnittelu

Meillä on vahva tietotaito luoda ideoista ja liiketoiminnan tarpeista toteuttamiskelpoisia palveluita. Vedämme suunnittelun, jossa yhdessä luomme toteutettavasta palvelusta selkeän määrittelyn sekä käyttökokemusprototyypin. Saat toteutukselle myös tarkemman työarvion, joka perustuu hyvään määrittelyyn.

Geniem hahmo

Tekninen toteutus

Koko tiimimme on keskittynyt hiomaan malleja parhaille kehityskäytännöille ja uudelleenkäytettävälle koodille. Keskittymällä moderneihin teknologioihin saat parempaa laatua kustannustehokkaammin. Hyödynnämme toteutuksessa aiempia toteutuksiamme – aina ei kannata kaikkea tehdä nollasta.

Geniem hahmo

Projektinhallinta

Jätä softaprojektin vetämisen vastuu meille ja keskity auttamaan meitä löytämään yhdessä parhaat ratkaisut. Me hoidamme tiimien dailyt, sprintit, raportoinnin ja kannamme tarvittaessa myös budjettivastuun.

Geniem hahmo

Testaus ja tuotantoonvienti

Emme toimita puolivalmista. Jokaisessa kehitysvaiheessa testaamme tuotoksen sovitun mukaan. Voit luottaa siihen, mikä on suunniteltu ja toteutettu myös toimii.

Geniem hahmo

Jatkuvat palvelut

Moderni ohjelmisto tarvitsee taakseen modernit ympäristön. Tarjoamme käyttöösi laadukkaan DevOps-ympäristön, jossa on huomioitu GDPR, tietoturvallisuus, varmuuskopioinnit ja ohjelmistojen ylläpito.

Geniem hahmo

Kumppanuus

Palvelu on harvoin valmis, kun ensimmäinen versio on julkaistu. Tiimimme ottaa vastuun asiakkuudesta ja palvelun jatkokehittämisestä asiakastarpeiden ja analytiikan perusteella. Olemme toimineet lukuisten asiakkaidemme kanssa jo vuosia.

Tarvitsetko tiimiisi kokeneita asiantuntijoita?

Onko omassa tiimissäsi tekijäpula? Meiltä löytyy osaavia ohjelmistoasiantuntijoita osaksi tiimiäsi. Olemme mukana useassa laajassa yhteistyöverkostossa, joten saamme nopeasti koottua isommankin tiimin avuksesi. Kaikilla asiantuntijoillamme on vahva osaaminen ja tiukka ote moderneista ohjelmistokehitysmenetelmistä.

Työskentely on sujunut mallikkaasti, ja olemme olleet tyytyväisiä siihen, mitä on saavutettu.

Noora Vaaraniemi, PALVELUVASTAAVA / YRITYSKEHITYS JA DIGITALISAATIO, Business Tampere

Räätälöity ohjelmistokehitys -referenssit

Tutustu toteutuksiimme.

Business Tampere

Business Tampere tuo yritystiedot kuntapäättäjien ja -toimijoiden saataville

Tutustu projektiin

WorkPower Oy

WorkPower-sovellus

Tutustu projektiin

Geniem yhteistyöhön Tampere-talon ja Lippupisteen kanssa – LiveX on uusi digipalvelu tapahtuma-alalle

Tutustu projektiin

Miten voisimme olla avuksi?

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*