Räätälöity mobiilisovellus yritykselle

Mobiilisovellukset ovat kasvattaneet kiihtyvällä tahdilla suosiotaan ja muuttaneet digitaalisten palveluiden käyttöä merkittävästi tehden arkea helpommaksi – älypuhelin kulkee mukana kaikkialle ja palvelut löytyvät kätevästi taskusta muutamalla painalluksella. Mobiilisovellusten avulla on helppo olla yhteydessä asiakkaisiin ja jäsenistöön ajasta ja paikasta riippumatta.

Mobiilisovellus toimii markkinointikanavana, asiakasviestinnän välineenä, asiakkaiden sitouttajana sekä maksutapana tuotteiden ja palveluiden hankkimiseksi. Mobiilisovelluksen avulla voi myös yksinkertaistaa ja digitalisoida yritysten sisäisiä prosesseja sekä palveluita toimialariippumattomasti. Miten mobiilisovellus voisi auttaa sinun toimintaasi?

Jutellaanko lisää?
Palvelut Mobiilisovellukset

Meillä räätälöidyn mobiilisovelluksen toteutuksen kustannukset ovat keskimäärin noin 50 000 €.

Jussi Rajamäki, Sales Lead, Geniem Oy

Mobiilisovelluksen tekeminen

Miksi valita Geniem mobiilisovelluksen toteuttajaksi ja miten mobiilisovelluksen kehitysprosessi meillä toteutetaan?

Geniem hahmo

Mobiilisovelluksen suunnittelu

Mobiilisovelluksen suunnittelu alkaa mobiilisovellusideasta. Kun sinulla on idea, suunnittelijamme auttavat viemään sen konkretiaan. Ilman turhaa pönötystä tehty suunnittelutyö tuottaa ideasta konseptin ja proton, jota voidaan testata oikeilla käyttäjillä. Seuraavaksi luomme visuaalisen suunnittelun myötä sovelluksen ilmeen. Tekninen määrittely varmistaa sen, että lopputuloksena syntyy kävijäänsä ilahduttava mobiilisovellus.

Geniem hahmo

Mobiilisovelluksen tekninen toteutus

React Native -teknologia on erikoisosaamistamme. React Nativen avulla mobiilisovellukset voidaan toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti yhteisestä koodipohjasta iOS- ja Android-laitteille. Erikoistumalla React Nativeen tuomme varmuutta ja tehokkuutta sovelluskehitykseen, ja lopputuloksena syntyy visuaalisesti näyttäviä ja koukuttavia sovelluksia.

Geniem hahmo

Taustajärjestelmä ja integraatiot

Toimivan mobiilisovelluksen takana on lähes aina mobiili taustajärjestelmä ja/tai integraatioita olemassa oleviin järjestelmiin. Suunnittelemme sovellukset aina skaalautuva arkkitehtuuri edellä varmistaen sen, että mobiilisovelluksesi pysyy vauhdissa mukana liiketoimintasi kasvaessa. Täten mobiilisovelluksesi kestää aikaa ja säilyy kilpailukykyisenä.

 

Geniem hahmo

Mobiilisovelluksen laadunvarmistus

Huolehdimme mobiilisovelluksesi laadusta monipuolisten testauspalveluidemme avulla. Varmistamme mobiiilistestauksella sovelluksen toimivuuden ja sujuvuuden eri ympäristöissä ja tilanteissa. Huolehdimme myös mobiilisovelluksesi saavutettavuudesta tarpeen mukaan.

Geniem hahmo

Mobiilisovelluksen analytiikka

Mobiilisovelluksesta pystytään keräämään dataa,  jonka avulla saa hyvä katsauksen sovelluksen käytöstä ja käyttäjistä sekä ylipäätään tietoa itse sovelluksesta ja sen sisältöjen toimivuudesta. Mobiilisovelluksen analytiikan avulla voimme parantaa sovelluksen käyttökokemusta ja tuottaa näin lisäarvoa sovelluksen käyttäjälle.

Geniem hahmo

Jatkokehittäminen ja ylläpito

Mobiilisovelluksia on usein tarve päivittää nopeasti jo sen vuoksi, että mobiilialustat kehittyvät nopeasti. Tämä vaatii nopeaa reagointia, ja meillä on parhaat työkalut mahdollisten ongelmien havaitsemiseen. Kun vaaditut sovelluspäivitykset tehdään ajoissa, käyttökokemus pysyy laadukkaana.

Martat-sovellus julkaistiin aikataulussa! Olemme erityisen tyytyväisiä Geniemin ripeään ja ratkaisukeskeiseen toimintaan ja siihen, että koko Geniemin tiimi on tosi asiantuntevaa ja työn jälki on todella laadukasta.

Minttu Salminen, Martat-sovelluksen tuoteomistaja, Marttaliitto

Mobiilisovellus-referenssejä

Miten toteuttamamme mobiilisovellukset ovat luoneet asiakkaidemme liiketoimintaan lisäarvoa, osallistaneet eri tavoilla mukaan toimintaan ja koukuttaneet käyttäjänsä? Tutustu valikoituihin referensseihimme.

GrandOne2022: Martat-sovellus

Tutustu projektiin

WorkPower Oy

WorkPower-sovellus

Tutustu projektiin

Tampereen kaupunki

Tampere.Finland -kaupunkiappis

Tutustu projektiin

Suurin osa sovellustoteutuksistamme jakautuu kustannuksiltaan karkeasti kolmeen luokkaan: n. 50 000 € , n. 150 000 € ja + 200 000 €.

Sami Häkkinen, Sales Lead, Geniem Oy

Miten tehdä oma appi?

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*