Palvelut: mobiiliapplikaatioiden suunnittelu ja kehitys

Räätälöidyt mobiilisovellukset tarpeiden mukaan

Olemme erikoistuneet jo yli kymmenen vuoden ajan ladattaviin mobiilisovelluksiin. Asiakkaitamme on ollut mm. 20th Century Fox, Nike, Audi, BMW, Piaget, Captain Morgan sekä lukuisat suomalaiset yritykset ja julkiset tahot. Haluamme tehdä käytettäviä ja kauniita sovelluksia, jotka ilahduttavat käyttäjiä.
Mobiilikehitys react native

Sovelluksia, jotka koukuttavat käyttämään

Mobiiliappien käyttö on laajentunut huimasti. Autamme sovelluksen suunnittelussa ja designissa. Toteutus tehdään yleensä ketterästi kahden viikon sprinteissä. Ammattitaitoinen tiimimme osaa luotsata hankkeen keskittymällä oleelliseen ja rakentamalla sovellusta osa kerrallaan.

Meillä on intohimo tehdä hyviä sovelluksia. Erikoistumalla vain React Native toteutuksiin olemme kehittäneet raudanlujaa ammattitaitoa jo usean vuoden ajan. Laatukeskeisen koodauksen keskiössä on avoimen lähdekoodin komponenttien hyödyntäminen sekä koodausstandardien noudattaminen.


Joko aletaan hommiin?

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.

Soita ja kerro ideasi!

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+358 46 923 5277

Artikkeleitamme mobiilisovelluksista

Mobiilisovellus - tavoitteet ja niitä tukeva analytiikka

Edellisessä mobiilisovellusaiheisessa artikkelissamme pohdittiin mobiilisovelluksen hyötyjä ja sitä, millä perustein sovellus kannattaisi hankkia. Nyt jatkamme siitä, mihin jäimme. Tarkastelemme, miten analytiikkaa voidaan käyttää mobiilisovelluksen hyödyllisyyden arvioinnissa.

Lue artikkeli

Miksi mobiilisovellus yritykselle ja mitä hyötyä siitä on?

Monilla yrityksillä on käytössään tai suunnitelmissaan talon sisäisiä mobiilisovelluksia, jotka poistavat muun muassa rutiininomaisten tehtävien tarvetta tai helpottavat sisäistä viestintää. Yritysten sisäisten sovellusten tapauksissa hyöty on paljon helpompi osoittaa, koska käyttötapaus on niin rajattu ja siten hyöty on vaivattomammin käännettävissä numeroiksi esimerkiksi säästettyjen työtuntien avulla. Pitäydytään tämän artikkelin osalta kuitenkin enemmän potentiaalisille asiakkaille tai yksityiskäyttäjille suunnatuissa sovelluksissa, joiden hyötynäkökulma on usein vaikeammin perusteltavissa.

Lue artikkeli

Mitä mobiilisovellus maksaa vuonna 2020?

Vuositasolla mobiilisovelluksia ladataan yli sata miljardia vuodessa ja kasvu vain tuntuu kiihtyvän. Miten siis voisit itse hyötyä tästä kasvusta ja mitä se maksaa? Alla listaan tarkemmin hintaan vaikuttavia tekijöitä ja myös selkeitä esimerkkejä kustannuksista. Tällä tavoin saatte toivottavasti parempaa kuvaa siitä, mitä teidän sovellus voisi maksaa tai ainakin rohkeutta kysyä aiheesta lisää.

Lue artikkeli