Räätälöidyt mobiilisovellukset tarpeiden mukaan

Olemme erikoistuneet jo yli kymmenen vuoden ajan ladattaviin mobiilisovelluksiin. Olemme saaneet suunnitella ja toteuttaa mobiilisovelluksia muun muassa Tampereen kaupungille, Aalto-yliopistolle, Kaleva Medialle, Buildielle sekä lukuisille muille eri sektoreiden kotimaisille ja kansainvälisille organisaatioille. Haluamme tehdä käytettäviä ja kauniita sovelluksia, jotka ilahduttavat käyttäjiä.
Pyydä tarjous
tampere-appis-hero

Sovelluksia, jotka koukuttavat käyttämään

Ideasta sovellukseksi

Onko sinulla pitkään haudottu ja hiottu appisidea ja tarvitset sille laadukkaan toteutuksen? Toisaalta sinulla voi olla vasta karkealla tasolla oleva ajatus mobiiliapplikaation tarpeesta toimintasi kehittämiseksi. Me viemme abstraktinkin idean toteutuskelpoiseksi ja autamme sinua säästämään kustannuksia lopullisesta toteutuksesta.

Erikoistumisella varmuutta ja tehokkuutta

Meillä on intohimo tehdä käyttäjiä koukuttavia, avoimen lähdekoodin sovelluksia, joita teknologiavalinnan ansiosta on kustannustehokasta kehittää. Erikoistumalla vain React Native toteutuksiin olemme kehittäneet raudanlujaa ammattitaitoa jo usean vuoden ajan. Saat varmasti sitä, mitä tilaat!

Erotu joukosta ja sitouta käyttäjät

Ladattavia mobiilisovelluksia löytyy Googlen ja Applen sovelluskaupoista maailmanlaajuisesti jo yli 5 miljoonaa ja niiden käyttö on kasvanut koko ajan (lähde: https://buildfire.com/app-statistics/). Haluamme toteuttaa sinulle sovelluksen, joka erottuu edukseen, tuottaa tulosta ja sitouttaa käyttäjät.


Joko aletaan hommiin?

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.

Soita ja kerro ideasi!

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+358 46 923 5277

Referenssi: WorkPower-mobiilisovellus

Vuoden 2021 alussa julkaistu WorkPower-mobiilisovellus tarjoaa mielenkiintoiset työpaikat yhdessä sovelluksessa. Se on tarkoitettu WorkPowerin toimihenkilöiden, työntekijöiden ja töiden tilaajien käyttöön ja jokaiselle käyttäjäryhmälle on erilaiset näkymät.

Tutustu referenssiin

Artikkeleitamme mobiilisovelluksista

Mobiilisovellus - tavoitteet ja niitä tukeva analytiikka

Edellisessä mobiilisovellusaiheisessa artikkelissamme pohdittiin mobiilisovelluksen hyötyjä ja sitä, millä perustein sovellus kannattaisi hankkia. Nyt jatkamme siitä, mihin jäimme. Tarkastelemme, miten analytiikkaa voidaan käyttää mobiilisovelluksen hyödyllisyyden arvioinnissa.

Lue artikkeli

Miksi mobiilisovellus yritykselle ja mitä hyötyä siitä on?

Monilla yrityksillä on käytössään tai suunnitelmissaan talon sisäisiä mobiilisovelluksia, jotka poistavat muun muassa rutiininomaisten tehtävien tarvetta tai helpottavat sisäistä viestintää. Yritysten sisäisten sovellusten tapauksissa hyöty on paljon helpompi osoittaa, koska käyttötapaus on niin rajattu ja siten hyöty on vaivattomammin käännettävissä numeroiksi esimerkiksi säästettyjen työtuntien avulla. Pitäydytään tämän artikkelin osalta kuitenkin enemmän potentiaalisille asiakkaille tai yksityiskäyttäjille suunnatuissa sovelluksissa, joiden hyötynäkökulma on usein vaikeammin perusteltavissa.

Lue artikkeli

Mitä mobiilisovellus maksaa vuonna 2021?

Vuositasolla mobiilisovelluksia ladataan yli sata miljardia vuodessa ja kasvu vain tuntuu kiihtyvän. Miten siis voisit itse hyötyä tästä kasvusta ja mitä se maksaa? Alla listaan tarkemmin hintaan vaikuttavia tekijöitä ja myös selkeitä esimerkkejä kustannuksista. Tällä tavoin saatte toivottavasti parempaa kuvaa siitä, mitä teidän sovellus voisi maksaa tai ainakin rohkeutta kysyä aiheesta lisää.

Lue artikkeli