KaupunkiAppis on mobiilisovellus kuntalaisille ja matkailijoille

KaupunkiAppis on vihdoin oikeasti toimiva mobiilisovellus kunnille ja kaupungeille! Se mahdollistaa palveluiden löydettävyyden, osallistaa kunnan palveluiden kehittämiseen, opastaa matkailijaa sekä tarjoaa mm. paikallisyritysten edut.

KaupunkiAppis on käytössä jo Tampereella, Joensuussa, Siilinjärvellä, Haminassa sekä Varkaudessa ja uusia kuntia tulee koko ajan lisää. Voit ladata KaupunkiAppiksen ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Jutellaanko lisää?

Mitä oikeasti toimiva kunnan mobiilisovellus pitää sisällään?

Katso KaupunkiAppis-esittelyvideo.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Tarve helppokäyttöiselle sovellukselle on kova monessa kaupungissa. Ihmiset käyttävät asiointiin yhä enemmän matkapuhelinta, sillä se kulkee koko ajan mukana.

Tuomas Kumpula, Geniem Oy

Toteutetaanko teillekin oma KaupunkiAppis?

Tutustu KaupunkiAppiksen hyötyihin ja toiminnallisuuksiin.

Geniem hahmo

Iloa kuntalaisille ja matkailijoille

Löydät sovelluksesta mm.: paikallisyritysten tarjoukset, julkisen liikenteen reittihaut ja aikataulutiedot, tapahtumat ja kulttuuri -osion, käyttäjäkyselyt ja palautetetoiminnallisuudet, liikkumisen hiilijalanjälkilaskurin, kirjastopalvelut, säätiedot, kunnan tiedotteet, liikennetiedotteet, kierrätyspisteiden sijainnit, push-viestit, pysäköintitiedot ja paljon muuta!

Geniem hahmo

KaupunkiAppis kaikille kunnille

KaupunkiAppis on kunnalle uusi palvelukanava ja se on toteutettavissa kaikille kunnille. Appis tuo kuntalaisten ja matkailijoiden taskuun palveluita, joita useimmiten liikkeellä ollessa tarvitaan. Mobiili kanavana tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös olemassa olevien palveluiden kehittämiseen ja se toimii tehokkaasti sekä viestinnässä että käyttäjien osallistamisessa.

Geniem hahmo

Helppo ottaa käyttöön ja käyttää

Kunnille KaupunkiAppiksen modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon ja edullisen käyttöönoton. Voit valita vain tarpeelliset moduulit – et maksa turhasta.
KaupunkiAppiksen käyttäjät ilahtuvat kieliversioista ja iOS- ja Android-yhteensopivuudesta. KaupunkiAppis täyttää myös saavutettavuusvaatimukset.

Geniem hahmo

Synergiasta hyötyjä kaikille

Kehitämme KaupunkiAppista yhdessä kaikkien yhteistyössä mukana olevien kuntien kanssa. Yhteiskehittämisessä syntyy myös uusia ominaisuuksia, joita kaikki kunnat voivat ottaa käyttöönsä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Käyttöön voidaan valita vain ne toiminnallisuudet, jotka halutaan, ja ratkaisua voi helposti skaalata myöhemmin vastaamaan kasvavaa palvelutarvetta.

Geniem hahmo

Säännöllinen jatkokehitys

Kehitämme KaupunkiAppista aktiivisesti ja tulossa ovat mm. seuraavat toiminnallisuudet: asukas- ja matkailijaprofiilien sisältöjen eriyttäminen, kirjautumismahdollisuus (sovellusta voi edelleen käyttää myös kirjautumatta), pyöräparkkien täyttöasteet, liikematkailijan sisältöjä, mm. konferenssilistaukset sekä liikuntapalveluiden maksaminen.

Tampere.Finland-sovellus: Smart Tampere -menestystarina

Tästä voit katsoa Business Tampereen kanssa yhteistyössä toteutetun Tampere.Finland-sovellus: Smart Tampere -menestystarina -videon, joka sai ensiesityksensä Smart City Expo World Congressissa Barcelonassa marraskuusssa 2021.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Kaupungeilla on monia palveluja, joista osa on kaupunkilaisten näkökulmasta vaikeasti tarjolla. Kaupunkiappis on kaupungin kanssa yhteistyössä kehitetty dynaaminen työpöytä, johon palveluja voidaan tuoda kätevästi esille. Yhdestä sovelluksesta voi löytyä esimerkiksi reittiopas, joukkoliikenteen lippujen maksaminen ja tapahtumat.

Haluatko tietää enemmän KaupunkiAppiksesta?

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Soita Janille tai laita viestiä ja pyydä KaupunkiAppis-esittely!

Jani Mäki

Jani Mäki

Sales Manager

Jani vastaa mielellään kaikkiin KaupunkiAppikseen liittyviin kysymyksiisi ja tekee siitä halutessasi tarjouksen.

040 545 7814