AvainAppis – avainhallinta ei voisi olla helpompaa

Voit luovuttaa ja vastaanottaa kiinteistöjesi avaimia helposti ja turvallisesti toteuttamamme AvainAppis-mobiilisovelluksen avulla – se kertoo nopeasti kenellä avaimet ovat.

AvainAppis on selkeä rekisteri avaimista ja käyttäjistä ja se soveltuu mm. organisaatioille tai palveluyhtiöille, joilla on suuri henkilöstömäärä ja useita kohteita hallinnassaan. Käyttäjämäärän mukaan porrastettu hinnoittelu mahdollistaa sovelluksen käyttöön ottamisen myös pienemmässä palveluyhtiössä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja sovi esittely
AvainAppis
AvainAppiksen avulla avainhallinta on turvallista

Avainhallinta ei voisi olla helpompaa

AvainAppis-mobiilisovellus pitää kiinteistöjesi avaimet turvassa

Mitä on avainhallinta?

Avainhallinta on tehokas ja turvallinen tapa hallita kiinteistöjesi avainten käyttöoikeuksia. Avainhallinta on tärkeä osa erilaisten kiinteistöalan yritysten kokonaisturvallisuutta, joka toteutuakseen vaatii toimintatavan avainten hallinnointiin sekä käyttöoikeuksien ylläpitoon.

Olemme koonneet kaikki sujuvan avainhallinnan perusedellytykset, eli turvallisuuden, helppokäyttöisyyden ja reaaliaikaisuuden, yhdeksi kustannustehokkaaksi kokonaisratkaisuksi AvainAppis-avaintenhallinta mobiilisovellukseen.

Jutellaanko lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä ja hanki AvainAppis-palvelu ratkaisemaan avainhallinnan kiperät tilanteet. Näin voit nukkua yösi rauhassa ja tiedät, missä avaimesi ovat!

Miten avainhallinta tapahtuu AvainAppiksella?

Geniem hahmo

AvainAppiksen toimintalogiikka

Yrityksesi AvainAppiksessa hallitset avaimia, avainkaappeja, käyttäjiä, asiakkaita, kohteita ja toimialoja. Kaikkia tietoja hallinnoidaan selainkäyttöisessä hallintakäyttöliittymässä vaivattomasti ja kätevä mobiilisovellus mahdollistaa avainten luovutuksen ja vastaanottamisen kentällä työntekijöiden toimesta.

Geniem hahmo

Käyttäjäroolit

Yritykselläsi on yksi tai useampi pääkäyttäjä, joka käyttää pääasiassa selainkäyttöliittymää sekä hallitsee kaikkia yrityksesi tietoja ja avaimia. Toimialan pääkäyttäjän, joka voi olla vaikkapa palveluesimies, ja työntekijän käyttöoikeudet rajataan toimialan (esim. Kiinteistönhuolto / Helsinki) perusteella.

Geniem hahmo

Asiakkaat

Yrityksesi käytössä olevat avaimet liitetään asiakkaidesi kohteisiin ja näin tiedetään kunkin avaimen käyttökohde. Asiakkaillesi valitaan toimiala tai useampi, minkä perusteella kunkin toimialan pääkäyttäjät ja työntekijät ovat kytköksissä vain tiettyihin asiakkaisiin.

Geniem hahmo

Avainhallinta AvainAppiksessa

Yrityksesi työntekijät käyttävät vain AvainAppis-mobiilisovellusta, jolla he voivat vastaanottaa ja luovuttaa avaimia kentällä kätevästi toiselle työntekijälle tai toimialan pääkäyttäjälle. Vaihtoehtoisesti he voivat palauttaa avaimen päivän päätteeksi avainkaappiin.

Geniem hahmo

Yleisimmät toimialat

AvainAppis helpottaa avainhallintaa mm. seuraavilla toimialoilla: siivous, ympäristöpalvelut, kiinteistönhuolto, kiinteistönvälitys ja isännöinti.

Kiinnostuitko? Pyydä AvainAppis-esittely

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä

Jani Mäki

Jani Mäki

Sales Manager

Jani vastaa AvainAppikseen liittyviin kysymyksiin mielellään. Laita viestiä tai soita!

040 545 7814