Digitaalisia ratkaisuja, verkkopalveluita ja räätälöityä ohjelmistokehitystä

Toteutamme asiakaslähtöisiä digitaalisia ratkaisuja ja olemme osaava kumppani verkkopalvelu- ja sovelluskehitykseen. Kehitämme uudenlaisia ja parempia palveluja, jotka ilahduttavat niin palvelun tarjoajaa kuin käyttäjääkin.

Toimintamme lähtökohdat ovat käyttäjälähtöisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen, palvelumuotoiluajattelu sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä.

Jutellaanko lisää?
Digitaalisia ratkaisuja, verkkopalveluita ja räätälöityä ohjelmistokehitystä

Palvelumme

Geniem hahmo

WordPress-verkkopalvelut

Meiltä saat laajat ja kovaan käyttöön tarkoitetut WordPress-verkkopalvelut. Toteutamme Suomen parhaiksi palkittuja WordPress-verkkosivustoja ja meillä on pitkä kokemus isoista sivustokokonaisuuksista. Yli 30 henkilön WordPress-tiimimme varmistaa, että verkkosivustosi on laadukas, nopea ja hakukoneoptimoitu.

Haluan tietää enemmän
Geniem hahmo

Räätälöidyt mobiilisovellukset

Toteutamme käyttäjäänsä ilahduttavia ja arkea helpottavia tarpeeseen vastaavia räätälöityjä mobiilisovelluksia, joiden perustana on käyttäjähtöinen suunnittelumme sekä tekninen huippuosaamisemme. Mobiilisovelluksen avulla viet palvelusi asiakkaasi taskuun 24/7 ja sitoutat ja ilahdutat asiakkaitasi.

Haluan tietää enemmän
Geniem hahmo

Räätälöity ohjelmistokehitys

Onko sinulla idea uudesta palvelusta, jota ei voi toteuttaa valmisohjelmalla? Ratkaisemme ongelmasi kustannustehokkaasti modernin ohjelmistokehityksen menetelmin toteuttamalla räätälöidyn ohjelmiston, joka on joustava, tehokas, liiketoiminnan erityispiirteisiin mukautuva ja jota voimme myös laajentaa ja muokata tarpeen mukaan.

Haluan tietää enemmän
Geniem hahmo

Digitaalinen palvelumuotoilu

Olemme erikoistuneet digitaalisten palvelujen suunnitteluun ja toteutamme palvelumuotoilun keinoin tarpeeseen vastaavia ja käyttäjäänsä palvelevia ratkaisuja. Omalta suunnittelutiimiltämme saat kaiken ohjelmisto- tai sivustoprojektiin tarvitsemasi palvelun.

Haluan tietää enemmän
Geniem hahmo

WooCommerce-verkkokaupat

WooCommerce on moderni, skaalautuva ja kustannustekohas verkkokauppa. WooCommercen etuja ovat integroitavuus WordPress-verkkosivustoon ja eri maksutapapalveluiden kanssa. WooCommerce soveltuu digitaalisen liiketoiminnan kivijalaksi niin suurille kuin keskisuurillekin yrityksille ja organisaatioille.

Haluan tietää enemmän
Geniem hahmo

Saavutettavuus

Verkkopalveluiden saavutettavuustasoja on erilaisia. Julkisten toimijoiden verkkopalveluiden on oltava saavutettavat, mutta myös yritysten olisi hyvä huomioida saavutettavuus. Testaamme, arvioimme ja raportoimme sivustosi saavutettavuuden tason. Autamme löytämään ongelmakohdat, jotka voivat heikentää digitaalista näkyvyyttäsi.

Haluan tietää enemmän

Yhteistyö Geniemin kanssa sujui koko projektin ajan hyvin. Ehdotuksiamme ja toiveitamme kuunneltiin alusta lähtien, mutta meitä myös haastettiin huomioimaan verkkosivun käyttäjän näkökulma entistä paremmin. Saimme nopeasti vastaukset kysymyksiimme.

Senni Moksu, viestintäpäällikkö, Lahden kaupunki

Räätälöity ohjelmistokehitys -ratkaisumme

KaupunkiAppis on mobiilisovellus kuntalaisille ja matkailijoille

KaupunkiAppis on vihdoin oikeasti toimiva mobiilisovellus kunnille ja kaupungeille! Se tuo kunnan palvelut taskuun, osallistaa kunnan palveluiden kehittämiseen ja päätöksentekoon. Lisäksi KaupunkiAppis viestii ajankohtaisista asioista, opastaa matkailijaa sekä tarjoaa käyttäjälleen monia etuja.

Haluan tietää enemmän

AvainAppis on helppokäyttöinen työkalu avainten hallintaan

AvainAppis-mobiilisovellus pitää kiinteistöjesi avaimet turvassa ja tekee avainhallinnasta vaivatonta. Se sopii helpottamaan työarkea useilla toimialoilla. Olemme koonneet kaikki sujuvan avainhallinnan perusedellytykset yhdeksi kustannustehokkaaksi kokonaisratkaisuksi AvainAppikseen.

Haluan tietää enemmän

Kuntapäättäjille KaupunkiAppis on tiedolla johtamisen työkalu. Kerätyn datan avulla he saavat kaupungista paremman tilannekuvan ja ymmärtävät asukkaiden todellisia tarpeita.

Miten voisimme auttaa?

Tietosuojaseloste*

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai tuotteistamme!

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Sami Häkkinen

Sales Director

+358 50 594 8184

Jani Mäki

Jani Mäki

Sales Manager

Ota yhteyttä Janiin, kun haluat kuulla lisää verkkosivustototeutuksistamme, KaupunkiAppiksesta, Jana-paikkatietoalustasta tai kun haluat perustaa verkkokaupan. Pyydä Janilta tarjous uuden verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta.

040 545 7814