Kun asiakasnäkökulma ja teknologia kohtaavat

Haluatko erottua kilpailijoistasi, sitouttaa asiakkaasi sekä tehdä jatkuvasti parempaa tulosta? Maailma on muuttunut, ja joka päivä uudet mahdollisuudet odottavat löytäjäänsä. Tämän päivän käyttäjät vaativat palvelultasi sujuvaa ja laiteriippumatonta kokemusta.

Mitä saat

Geniemin asiantuntijat tarjoavat Sinulle laadukasta designia ja luotettavia ratkaisuja verkkopalvelu- ja sovelluskehitykseen – ainutlaatuinen yhdistelmämme luovuutta ja teknistä osaamista merkitsee sekä sytyttävää asiakasnäkökulmaa että toimivuutta.

Digitaalinen palvelumuotoilu

Varmista asiakkaallesi laadukas digitaalinen palvelukokemus.

Lue lisää

WordPress-kehitys

Ammattimainen WordPress haastaa kilpailijansa hyvästä syystä.

Lue lisää

Ohjelmistokehitys

Räätälöidyt ohjelmistokehityspalvelut ketterällä toteutuksella

Lue lisää

Näin asiasi etenee

Sytymme uudenlaisten ja parempien palvelujen kehittämisestä. Lähtökohtamme ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä läpinäkyvyyden etenemisestä.

1

Ketterä sovelluskehitys on tekemisemme ydin. Poistamme turhan työn ja luotamme yhdessä tekemiseen enemmän kuin ylitsepursuavan dokumentaation tehtailuun.

2

Selkeät projektikäytännöt varmistavat, että projekti menee sulavasti maaliin. Project Flow -mallimme yhdistää ketterät menetelmät toimivaksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

3

Parhaat kehityskäytännöt sekä dokumentoidut rutiinit parantavat niin ohjelmoijien tyytyväisyyttä kuin työmme laatua. Meille molemmat ovat kunnia-asia. Meidät saa myös haastaa esittelemään kehityskäytäntöjä.

4

Arkkitehtuurisuunnittelu. Ketteryys ei tarkoita suunnittelemattomuutta. Laadukas ja tehokkaasti ylläpidettävä lähdekoodi luodaan suunnittelulla, tehokkailla työtavoilla sekä jatkuvalla oppimisella, johon koko organisaatiomme sitoutuu.

5

Laadunvarmistus- ja testauspalvelut takaavat, että testaus on mukana läpi kehitysprosessin. Lopputuotteen testaamme sovitusti myös fyysisillä laitteilla. Jotta palvelun käyttöliittymä pysyy huipputasolla maaliin saakka, esittelemme uudet ratkaisut jokaisessa työvaiheessa.

6

Moderni pilvipalveluympäristö tarjoaa projektillesi nykyaikaisen ja automatisoidun kehitys- ja tuotantoympäristön pilvessä.

7

Tuki- ja huolenpitopalvelut takaavat sovelluksesi laadun, toiminnan ja jatkuvan parantamisen palvelut.

Ota avuksesi digitaalinen palvelumuotoilu, luova ohjelmistokehitys, johtava WordPress-osaaminen sekä React-ratkaisut – kehitetään yhdessä liiketoimintaanne!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tuomas Kumpula

Tuomas Kumpula

CEO

Ota yhteyttä Tuomakseen, kun haluat kuulla lisää palveluistamme.

0400 535 498


Mitä voisimme tehdä sinua varten?

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin palaamme asiaan.