Miksi valita julkaisujärjestelmäksi WordPress?

WordPressin etuja

WordPressillä on useita vahvuuksia:  se on teknisesti laadukas ja luotettava sekä helppokäyttöinen.

WordPress-julkaisualusta helpottaa sisällönpäivittäjän työtä, sillä yksittäisen sivun sisältö on mahdollista rakentaa moduulimaisista elementeistä, joita voi sijoittaa kullekin sivulle tarpeen mukaan: moduuleiden, esimerkiksi tekstin, kuvan, toimintokehoitteiden tai vaikkapa videon, sijoittelua on myös helppo muokata.

WordPress-julkaisujärjestelmän modulaariset sivupohjat antavatkin sisällöntuotannolle lähes rajattomasti mahdollisuuksia ja niiden avulla voi helposti rakentaa visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia, joita sivukävijän on ilo katsella – valitsemalla WordPress-julkaisujärjestelmä on helppo parantaa sivuston käyttökokemusta ja täten myös sitouttaa kävijät. Modulaariset sivupohjat ovat myös asiakkaan itsensä muokattavissa.

WorpdPress-verkkosivustot vakuuttavat myös teknisellä toimintavarmuudellaan ja niitä on mahdollista jatkokehittää tarpeen mukaan.

WordPress-verkkosivut mahdollistavat saavutettavien verkkopalveluiden toteuttamisen.

Hakukoneeksi Geniemin RediPress

Toteutamme tarpeen mukaan WordPress-verkkosivustolle edistyksellisen sivustohaun, jonka teknisenä hakumoottorina jyllää toteuttamamme RediPress-hakukoneen RediSearch.

Kieliversiot WordPress -verkkosivustolle Polylang-lisäosalla

WordPress-toteutuksiimme on mahdollista toteuttaa useita kieliversioita Polylang-monikielisyys -lisäosalla.