Etätyön taivas

OfficeAbroad – Aurinkoista palvelukehitystä palmujen alla

OfficeAbroad yhdistää huvin, hyödyn ja yhteistyön. Joka vuosi kasvava tiimimme suuntaa kohti etelän lämpöä tutustumaan toisiimme, kehittämään uusia innovatiivisia työtapoja ja hiomaan yhteistyön malleja sekä tietysti pitämään hauskaa ja lataamaan akkuja vapaa-ajan aktiviteettien parissa.
OfficeAbroad

Miksi OfficeAbroad?

Moni voisi kuvitella, että eikö olisi helpompaa pitää yhteinen päivä vaikka jossain mökillä? Olisi. Ja itseasiassa sellaisen päivän noin kerran vuodessa pidämmekin. Olemme kuitenkin kokeneet viikon reissun arvokkaaksi osaksi kulttuuriamme.

Geniemin turistit

Saatetaan koko kööri yhteen 

Tulevaisuudessa tiimit ovat hajallaan ympäri maata tai maailmaa, kuten meillä tälläkin hetkellä. Meillä tehdään töitä toimistolla, asiakkaan toimistolla ja etänä. Geniemiläisiä löytyy mm. Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Kotkasta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Porista, Tukholmasta ja Skellefteåsta. OfficeAbroad tarjoaa tilaisuuden viettää aikaa ja tutustua paremmin uusien ja vanhojen työkavereiden kanssa. Viikko yhdessä antaa mahdollisuuksia tutustua aivan toisella tavalla kun yksittäiset illanvietot.

Koko kööri yhdessä

Annetaan aikaa sisäisten juttujen kehittämiselle

OfficeAbroad on tarkoitettu nimenomaan yrityksen sisäisten toimintatapojen, tuotteiden ja strategian suunnitteluun ja kehittämiseen. Reissua voi ajatella eräänlaisena hackathonina, jossa tavoitteena on intensiivisesti työskennellen paneutua tiettyyn ongelmaan tai haasteeseen ja luoda lyhyessä ajassa innovatiivisia, julkaisukelpoisia ratkaisuja ja tuotoksia.

Pidetään hauskaa yhdessä ja ladataan akkuja

OfficeAbroadille tehdään viisi päivää duunia ja lomaillaan kaksi päivää. Ne kaksi päivää voi käyttää tutustumalla ympäröivään kohteeseen eri aktiviteettien muodossa tai ihan vain ihmetellen. Järjestämme siis kaikenlaisia yhteisiä juttuja, mutta altaalle saa jäädä myös köllöttelemään jos haluaa. Myös työpäivien illat on mukavaa viettää yhdessä syöden, juoden, pelaten ja polskien.

Yhdessä syömistä 2017 OfficeAbroadilla

Lue OfficeAbroadille lähtevien mietteitä

Esa OfficeAbroadilla

OfficeAbroad on konsultin vuoden kohokohta

Geniemin konsultti Esa kertoo miksi konsultin kannattaa lähteä reissulle mukaan ja mitä hyötyjä OfficeAbroad tuo asiakasyritykselle.

Lue juttu
Otto OfficeAbroadin auringossa

OfficeAbroadilla syntyy hauskoja juttuja, jotka muistaa aina

Aurinkoa, koodia ja rentoa meininkiä – OfficeAbroad-konkari Otto kertoo, millaista on olla reissussa Geniemiläisten kanssa

Lue juttu
Hannu katsoo nahkakiikareilla

OfficeAbroadilla koodataan yhdessä parempia työkaluja

Geniemin OfficeAbroad on konsepti, joka kehittyy vuosi vuodelta reissukokemusten myötä. Geniemin perustajiin kuuluva Hannu kertoo, mitä matkoilla on saatu aikaan ja millaista yhdessä koodaaminen on.

Lue juttu
Ketterä ohjelmistokehitys - Geniem

Mitä ensikertalainen odottaa OfficeAbroadilta?

Yksi uusimmista työntekijöistämme, puoli vuotta Geniemillä työskennellyt Aino odottaa jo innolla matkaa lämpimään Portugaliin Suomen pimeän ja märän syksyn keskeltä.

Lue juttu

”OfficeAbroad rakentaa firman kulttuuria ja tarjoaa mielettömän työkalun yhteiseen tekemiseen”

Tuomas Kumpula, CEO

Kuulostaako joltakin, jossa haluaisit olla mukana?