WP-tiimin uudet kasvot ja vauhdikas kasvu

WP-tiimimme on kasvanut viidellä henkilöllä noin kuukauden sisään. Tutustu uusiin devaajiimme ja selvitä kuinka he ovat viihtyneet Geniemillä.

WordPress-tiimi otti loppuvuodesta spurtin ja kasvoi henkilömäärältään jopa 20 prosentilla. Meillä työskentelee nyt 20 erittäin ammattitaitoista WP-devaajaa, joista viisi löysi tiensä meille reilun kuukauden aikana.

Pisimpään ollut WP-devaaja, Ville, on viihtynyt meillä jo huikeat kahdeksan vuotta ja Amanda, meidän uusin tulokas aloitti työt joulukuun alussa. Tämän vuoden loppupuolella WP-rekryt painoittuivat kokeneempiin osaajiin, joita löytyi erityisesti työntekijöiden verkostoista. Meidän työntekijämme ovatkin suuri voimavara uusien työkavereiden löytämisessä.

Saanen esitellä Geniemin tuoreimmat devaajat Amandan, Iiron, Samin, Danielin ja Tepon!

Amanda – Osallistuu WordPress-sivustoprojekteihin yhtenä teknisistä toteuttajista. Amandan osaaminen on parhaimmillaan front end -kehityksen puolella, mutta Geniemillä hän on päässyt tekemään myös jonkin verran backendiä.

”Hain Geniemille töihin, koska halusin päästä työskentelemään yritykseen, jossa pääpainona on ohjelmistokehitys ja WordPress-sivustot. Olen ollut nyt pari viikkoa töissä ja ensivaikutelma työyhteisöstä on ennen kaikkea positiivinen. Jokainen saa olla oma itsensä ja töitä paiskitaan yhdessä hyvässä hengessä!”

Iiro – Iiro toimii frontend painotteisena WP -devaajana, joka on vahvoilla myös suunnittelupuolella. Uusimpana osaamisalueena Iirolle on tullut vastaan saavuttettavuuspuolen asioita, joita hän oppii jatkuvasti innolla lisää.

”Halu kehittyä jatkuvasti pidemmälle, erikoistua ja olla osana todella ammattitaitoista porukkaa veti minua Geniemille päin. Tiesin, että täällä on siihen kaikkeen mahdollisuus. Tieto tästä ja hyvästä ilmapiiristä muodosti minulle erinomaisen mielikuvan Geniemistä, ja kaikki odotukseni ovatkin lunastaneet itsensä todeksi.
Työkaverit ovat mukavia, huumori hurttia ja yleinen ilmapiiri kannustava, motivoiva, opettava ja eteenpäin työntävä.”

Sami – Tekee WordPress-kehitystä osana tiimiä sekä kokonaan uusien sivustoprojektien että ylläpito- ja jatkokehitystehtävien parissa. Työnkuvaan kuuluvat kehitystehtävät niin backendissä kuin käyttöliittymän puolellakin.

”Kiinnostuin Geniemistä ensisijaisesti siksi, että olin nähnyt, että täällä tehdään hienoja laajoja verkkopalvelukokonaisuuksia. Tiesin, että Geniemillä olisi tarjota minulle hyvät mahdollisuudet kehittää ammattiosaamistani. Tämä käsitys on vain vahvistunut muutaman ensimmäisen viikon aikana kun olen päässyt kiinni projekteihin. Työyhteisö koostuu kovista osaajista, ja porukalla on selvästi halu puhaltaa yhteiseen hiileen.”

Daniel – Tehtäviin kuuluvat saavutettavuusarvioiden tekeminen meneillään olevista projekteista, prosessien kehittäminen yhdessä suunnittelijoiden ja dev leadien kanssa, sekä yleinen firman sisäisenä konsulttina toimiminen saavutettavuuteen liittyvissä asioissa. Lisäksi Daniel on mukana WordPress-projekteissa kehittäjänä.

”Saavutettavuuden huomiointi on ollut minulle pitkään tärkeä osa web-kehitystä ja Geniemin viimeaikaiset referenssit kiinnittivät huomioni. Kun tarjoutui mahdollisuus tulla Geniemille kehittämään sekä omaa että muiden saavutettavuusosaamista, en epäröinyt hetkeäkään. Myös rento ja työntekijöiden itseohjautuvuuteen nojaava ilmapiiri vaikuttivat asiaan. 1,5 kuukauden kokemuksen pohjalta rekrytointisivujemme lupaukset pitävät hyvin paikkansa!”

Teppo – Teppo työskentelee WordPress-tiimissä fullstack-devaajana, ja ottaa mieluusti vastaan tehtäviä laidasta laitaan. Tepolla on kokemusta paitsi kehitys- ja ylläpitotehtävien parista, myös käyttöliittymä-/käytettävyyssuunnittelusta, ja ura Geniemillä on alkanut asiakkaalle laajahkoa räätälöityä JavaScript-sovellusta koodaillen.

“Hakeuduin Geniemille ennen kaikkea mielenkiintoisten ja haastavien projektien perässä. Lisäksi houkuttelivat mahdollisuus etätyöskentelyyn, sekä tietysti Geniemin maine laadukkaita palveluja tuottavana ja henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen panostavana yrityksenä. Työyhteisöön on ollut todella helppo hypätä mukaan: täällä on saanut sekä apua kun sitä on tarvinnut, että ymmärrystä kun kaikki ei heti ensiyrittämällä menekään nappiin. Ja sitä huumoria tosiaan riittää – välillä ehkä huonoa sellaista, mutta huumoria yhtä kaikki.”

Amanda ja Teppo koodaavat kotoa ja piipahtavat toimistolla aina aika-ajoin. Iiro, Sami ja Daniel taas ovat tamperelaisia kavereita ja ilmestyvät aamuisin toimistollemme. Mahtavaa saada joukkoomme kovia osaajia ja toivottavasti saamme niitä lähitulevaisuudessa lisää.

P.S. Kiinnostaisiko sinun liittyä meidän WP-osaajiin? Soita tai laita viestiä Essille 050 4368626

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?