Hiljattain julkaistu WorkPower-sovellus tarjoaa mielenkiintoiset työpaikat kätevästi yhdessä sovelluksessa. Sovelluksen päätarkoitus on tuoda käyttäjälle kaikki yhteystiedot, ajankohtaiset tiedotteet sekä tarpeelliset tiedot työpaikan tai työntekijän löytämiseen. Tutustu toteutukseen tarkemmin artikkelistamme.
WorkPower-mobiilisovellus hero-kuva

WorkPower Oy:n kanssa aloitimme mobiilisovelluksen suunnittelu- sekä määrittelytyöllä keväällä 2019 ja olemme sen jälkeen vastanneet sovelluksen teknisestä kehityksestä. Hyvän määrittelytyön ansiosta saimme kirkastettua WorkPowerin tiimin kanssa sovelluksen ensimmäisen kehitysversion, joten tekninen kehitys on ollut suoraviivaista ja tehokasta. Vastasimme myös sovelluksen käyttöliittymä- ja visuaalisesta suunnittelusta.

WorkPower-mobiilisovellus HR- ja rekrytointikäyttöön

WorkPowerin mobiilisovelluksen virallinen julkaisu tapahtui vuoden 2021 alussa ja se on tarkoitettu WorkPowerin toimihenkilöiden, työntekijöiden ja töiden tilaajien käyttöön.

Sovelluksen toiminnallisuudet

Monipuolinen sovellus pitää sisällään työntekijälle:

  • oman profiilin luonti ja ylläpito
  • tuntikirjaukset ja vuoden aikana ansaitut palkat
  • työkeikkojen vastaanottaminen muutamalla klikkauksella

Asiakasyritykselle sovellus tarjoaa:

  • kätevän tavan selata ja tarkastella työntekijöiden profiileja
  • tehtävään sopivan työntekijän valitsemisen
  • työn tilaajan aktiiviset työkohteet / tekijät
  • työntekijän tuntien hyväksyntä
  • laskut
  • toimihenkilölle tiedotteiden luomisen / hallinnan

Jokaiselle käyttäjäryhmälle on erilaiset näkymät. Sovelluksen kautta hallussasi ovat kaikki yhteystiedot, ajankohtaiset tiedotteet sekä tarpeelliset tiedot työpaikan tai työntekijän löytämiseen.

”Sovelluksen ovat jo monet työntekijämme sekä useat asiakkaamme ottaneet käyttöön :clap: 

– Niina Riikonen / Account Manager & Team Leader at WorkPower Oy

WorkPower-sovelluksen teknologioina React Native ja Node.js

WorkPowerin mobiilisovellus on toteutettu React Nativella, jossa on taustalla Node.js välipalvelin. Sovelluksessa on mm. email/sms -kirjautuminen ja omat osiot kolmelle eri käyttäjäryhmälle (työntekijä, asiakasyritys, toimihenkilö). Asiakasyritys voi esimerkiksi hyväksyä tuntikirjauksia ja lähettää työtilauksia toimihenkilölle. Toimihenkilö voi vastaavasti tarjota asiakasyrityksille työntekijöitä ja työntekijöille työkeikkoja. Palvelinpuolella on integraatio LikeItin rajapintaan, josta synkronoidaan öisin tarpeellista dataa, kuten käyttäjien perustietoja, toimeksiantoja ja tuntikirjauksia.

Tutustu WorkPower-mobiilisovellukseen

Esittelyvideon kautta ->
WorkPowerin sivustolla ->

Lataa sovellus

Google Play -sovelluskaupasta ->
App Store -sovelluskaupasta ->

Onko sinulla idea mobiilisovelluksesta yrityksellesi?

Onko sinulla idea tai karkealla tasolla oleva suunnitelma mobiilisovelluksesta, muttei resursseja viedä sitä toteutettavaan muotoon? Sovellusideasi voi liittyä joko asiakkaillesi suunnattuun sovellukseen tai sisäisiä prosesseja kehittävään sovellukseen. Kehitimme Ignite-palvelun, joka auttaa sinua viemään abstraktinkin sovellusidean toteutettavaan ja konseptoituun muotoon ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Hyvän sovellussuunnitelman ja konseptin avulla sovelluksen tekninen toteutus sujuu suoraviivaisesti.

Tutustu palveluun

 

Mitä maksaa mobiilisovellus vuonna 2021?

Miten voisit yrityksesi kanssa hyötyä mobiilisovellusten kasvavasta suosiosta ja mitä sovelluksen toteutusprojekti maksaa? Lue artikkelimme, niin saat käsityksen aiheesta.

Lue artikkeli

Oletko aikeissa hankkia yrityksellesi mobiilisovelluksen?

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Jussilta saat oivat vinkit, miten mobiilisovellus voisi juuri teidän liiketoimintaa hyödyttää ja miten sen avulla kasvatetaan bisnestä. Pistä viestiä tai soita!

046 923 5277