Tule Geniemille töihin

Hei sinä siellä! Me olemme kasvava softafirma, jossa on mukava olla töissä. Tärkeimpinä tekijöinä on mielenkiintoiset projektit, hyvä porukka ja se, että Geniem ei ole olemassa osakkeenomistajan etu ykkösenä. Meillä työntekijä on tärkein, asiakas toinen ja omistajat kolmas.

Me emme leikkaa, jotta saadaan osinkoja kasvatettua. Hyvä fiilis ja mielenkiintoinen tekeminen uusien tekniikoiden parissa on kaiken ydin.

Kunnon vehkeet ja firman kortti

Oman maun mukainen läppäri ja siihen sopiva 4K-näyttö. Mieluisat lisäkkeet ja sähköpöytä. Siinä perusteet hyvälle työympäristölle. Jokainen työntekijä saa myös syksystä 2016 alkaen oman firman luottokortin, jolla voi ostaa vaikka mielikahvia toimistolle, helpottaa työtä ostamalla softalisenssit, junamatkat yms. tai tarjota asiakkaalle lounaan palaverin päätteeksi.

Etätyö ja joustavat työajat

Meillä on toimisto Tampereella ja sen lisäksi porukkaa on Helsingissä, Kotkassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa ja Skellefteåssa. Meillä etätyö ja joustavat työajat ovat geeneissä. Kunhan ne sopivat projektiin ja muun tiimiin tekemisiin, niin itse voi päättää milloin tekee ja milloin on tekemättä.

Lisäturvaa tapaturmiin

Meillä harrastetaan musiikkia ja liikuntaa. Ja kun paljon tekee, niin myös välillä voi käydä huonosti. Mutta rikot itsesi melkein millä tavalla tahansa, niin kahden viikon jälkeen et putoa Kelan rahalle, vaan jatkat täydellä palkalla niin kauan kunnes olet kunnossa. Reilua?

#OfficeAbroad

Kerran vuodessa pakkaamme kamppeet ja lähdemme aurinkoon koodailemaan viikoksi. 2015 oltiin Espanjassa ja 2016 laitetaan nokka kohti Kreetaa. Kun etätyöntekijöitä on paljon ja päivät on kiireisiä, on välillä hyvä pysähtyä ja miettiä yhdessä miten kehitetään toimintatapoja. Ja ottaa aurinkoa!

DevFriday kerran kuussa

DevFriday on uudehko konsepti ja hakee vielä muotoaan. Idea on tehdä kaikkea sitä mille ei projektityössä tunnu jäävän aikaa. Kehitetään omia työkaluja, tutustutaan uusiin teknologioihin ja pidetään lyhyitä tietoiskuja toisille. Läpi ollaan käyty mm. AWS, New Relic, Best Practices -käytännöt, Serverless Groovy -kehitystä, Node/React boilerplate ja luonnollisesti omaa DustPress -laajennustakin on kehitetty. Just to name a few.

Alan seminaarit

Osallistumme aktiivisesti alan seminaareihin ja meetuppeihin kotimaassa ja ulkomailla. Oman kehityspolun ja tavoitteiden mukaan voit käyttää työaikaa tapahtumiin osallistumiseen ja usein sponssaamme myös liput ja matkat. Lue mm. raportti Tukholman AWS seminaarista.

#vtstn kanava

Kaikesta huolimatta aina ei ole kivaa ja asiat nyppii. Meillä on sille oma kanava. Käy kiroilemassa luvan kanssa kyseisellä Slack-kanavalla niin toivottavasti hiukan helpottaa. (Usein kanavan juttu alkaa hatutuksella ja päättyy söpöihin koiragiffeihin.)

Tule mukaan!

Meillä on haku auki useille osaajille, katso listaa tai laita avoin hakemus tuomas (at) geniem.com tai pirauta Tuomakselle 0400 535 498 ja tule vaikka käymään ja tutustumaan.

doggy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?