Tavataan DigITre-messuilla 14.-15.6.2022!

Kuten kaikki tiedämme – Tampere on kiakon pääkaupunki. Tämä Geniemin kotikaupunki Manse tuli entistä tutummaksi koko Suomen kansalle juuri päättyneiden jääkiekon MM-kisojen myötä, jotka järjestettiin uutuuttaan kiiltelevällä Nokia Arenalla. Kesäkuun puolivälissä hulppea Nokia Arena valjastetetaan tapahtumakäyttöön - tervetuloa tapaamaan geniemiläisiä DigITre-messuille, jotka järjestetään areenalla suven ollessa kauneimmillaan.

Mikä on DigITre?

DigITtre-messut on uusi ICT-alan ammattitapahtuma, joka kokoaa alan toimijat yhteen ja tarjoaa ratkaisuja erilaisiin IT-pulmiin aitojen case-esimerkkien avulla. Tapahtumassa pääset päivittämään ammatillisen kovalevysi: esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet, joihin perehdytään ilman jäykkää jargonia.

DigITre 2022 -messut on osa samaan aikaan järjestettävää Tampere Smart City Week -tapahtumaa, jonka huipennuksena järjestetään älykaupunkikehityksen konferenssi ja expo. Konferenssin ja expon teemoja ovat esimerkiksi kestävä kehitys, älykkäät työkoneet, digitaaliset ratkaisut, kaupunkiliikenne, tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen. Teemoja alustavat alojensa huippupuhujat.

Tule nykäisemään meitä hiasta osastollemme nro 600

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan messuosastollemme nro 600 toimariamme Ville Särmälää sekä myyntimme väkeä, josta paikalla ovat myyntijohtajamme Jussi Rajamäki sekä myyntipäällikkömme Petri Siltala (ti 14.6.) ja Jani Mäki (ke 15.6.).

Keskustelemme mielellämme kanssasi palveluistamme – ehkäpä mielessäsi on toteuttaa yrityksellesi tai organisaatiollesi mobiilisovellus tai verkkosivustouudistus? Entäpä oletko jo tutustunut Jana-paikkatietoalustaan, joka vie asiakkaasi vaivattomasti palveluidesi pariin? Toteutamme mielellämme kunnallenne tai kaupungillenne KaupunkiAppiksenTampereen kaupungillakin on jo omansa.

Messuohjelmassa Marttaliiton Martat-sovellus -puheenvuoro

Geniemin yhteistyössä Marttaliiton kanssa suunnittelema ja toteuttama Martat-mobiilisovellus toi 120-vuotiaan Marttaliiton kertarysäyksellä digiaikaan. Suosion niin nuorisolaisten kuin vanhemmankin ikäpolven keskuudessa saavuttanut maksuton mobiilisovellus tuo Marttojen parhaat ruokaohjeet sekä rakastetuimmat kodin, keittiön ja puutarhan neuvot kätevästi puhelimeen. Sovelluksen käyttäjät voivat jakaa onnistumisen ilon ja arjen pulmat muiden marttailuun hurahtaneiden kanssa. Arki haltuun – Martta taskuun!

Jussi Rajamäki, Sales Lead, Geniem

DigITre ja TSCW tarjoavat monipuolista ohjelmaa ohjelmaa ja asiantuntijapuheenvuoroja. Geniemin case-puheenvuoron aiheena on yhteistyössä Marttaliiton kanssa toteuttamamme Martat-sovellus, josta kertoo lisää Marttaliiton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara. Puheenvuoron ajankohta on ke 15.6.2022 klo 11-11.15 ja paikkana on päälava.

Hienoa päästä mukaan DigITre-tapahtumaan ja ennen kaikkea kertomaan yhteistyössä Geniemin kanssa tehdystä Martat-sovelluksesta. Ydinkysymys on, miksi järjestön kannattaa tehdä mobiilisovellus ja miten olemme onnistuneet.

Reija Salovaara, kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja, Marttaliitto ry

Rekisteröidy kävijäksi

DigItre-messut ovat kävijöille maksuttomat, mutta kävijöiden tulee rekisteröityä etukäteen tästä.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään osastollamme nro 600!

Luitko jo nämä?