Tarjottimella edut à la Geniem

Työsuhde-edut auttavat jaksamaan ja viihtymään töissä, mutta myös tasapainottamaan elämää työn ja vapaa-ajan välillä. Uusia luovia ratkaisuja etsitään jatkuvasti - meillä on kyky kokeilla uutta etuideaa hyvinkin nopeasti ja pystymme myös toteamaan kokeilun epäonnistuneen. Ideoiden, työnteon vaatimusten, kokeilujen ja tärkeäksi pidettyjen asioiden perusteella meidän työsuhde-etuvalikoimamme on seuraavanlainen.

Toiveiden työvälineet
Työvälineet ovat vapaavalintaiset, tai no kuinka sen sitten haluaa ilmaista, sillä ”valitettavasti” koodareille on läppäreissä minimivaatimukset minkä mukaan ne tilataan, jotta tehoa riittää. Etätyöntekijä saattaa haluta seisoma-alustan myös kotiin, kun taas konsultti kaipaa jalkatukea. Toiveet toteutetaan, jotta jokainen kokisi työskentelyn maksimaalisen mielekkääksi. Minimissään olisi hyvä toivoa läppäri, hiiri, näyttö, näppis ja kuulokkeet.

Lounas vai kulttuurisetelit?
Lounaskortille saa ladata haluamansa summan. Työntekijät välillä kaipailevat lounasseteleiden perään, mutta toistaiseksi pysytellään tässä uudemmassa teknologiassa. Jos ei murua rinnan alle, niin sitten kulttuuriseteleillä vaikka festareille.

Bussi vai auto?
Tulit sitten bussilla tai autolla töihin, me tuemme sitä. Autoilijoille on mahdollisuus parkkipaikkaan pienellä omavastuuhinnalla. Se helpottaa erityisesti niitä, jotka tulevat toimistolle kauempaa. Julkisilla kulkevat saavat vinguttaa bussikorttia firman piikkiin.

Työaika ja paikka
Meille on tärkeää, että voit sovittaa työskentelyn ja työajat sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Meillä on mahdollisuus osa-aikatyöhön ja etätyöhön, ja totta kai liukumapankki antaa joustoa päivittäisessä työajassa. Etätyöskentely on vahva osa kulttuuriamme. Työntekijöitä on niin Helsingissä, Vaasassa kuin Ruotsissakin.

Opiskelu
Arvostamme sitä, että työntekijämme haluavat kehittää ammattitaitoansa. Meillä voit opiskella työn ohessa, oli kyse sitten lyhyemmästä kurssista tai parin vuoden koulusta. 2017 loppuvuonna kolme työntekijäämme on aloittanut erikoisammattitutkinnon työn ohessa. Gradua voi tulla tekemään toimistolle ja työhön liittyvän tutkinnon voit suorittaa työajalla.

Bonukset
Julkaisimme 2017 OfficeAbroad-reissulla bonusohjelman. Kerran vuodessa jaamme yrityksen tulosta työntekijöille. Lähdimme testaamaan bonusjärjestelmää hyvin simppelillä mallilla. Haluamme pitää työkaverit talossa ja siksi bonuksen kerroin perustuu työvuosiin Geniemillä.

Työntekijät tietävät parhaiten kenen kanssa haluavat työskennellä. Rekrybonus kannustaa etsimään omasta verkostosta potentiaalisia uusia geniemiläisiä.

Toimistolla tapahtuu

Lelut ja härvelit
Kovasti spekuloidaan kuinka kauan riittää tilaa meidän täysikokoiselle pingispöydälle. Toistaiseksi tälle rakkaalle pelille on löytynyt oma (melko massiivinen) tila. Lisäksi toimistolta löytyy flipperi, juoma-automaatti, WorkRelax-hierontatuoli ja leuanvetotanko.

Välipalat ja virvokkeet
Juoma-automaatti on pullollaan erilaisia virvokkeita. Virvokkeita ostetaan toiveiden mukaan. Lisäksi tarjolla on pähkinöitä ja hedelmiä sekä jääkaapista löytyy jugurtteja jokaiselle ruokavaliolle. Kahvin kanssa tarjolla on viittä erilaista maitoa.

Peli-illat
Innokkaat pelaajat kokoontuvat toimistolla työpäivän päätteeksi pelaamaan mm. erilaisia lautapelejä. Geniem tarjoaa tilat ja snacksit.

Etuja vapaa-ajalle

Tapaturmavakuutuksesta turvaa
Työntekijämme nauttivat kattavimmasta mahdollisesta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja pitää sinusta huolen tapaturman sattuessa. Meillä ei tarvitse jäädä kelan rahoille jos tapaturma yllättää.

Geniem <3´s Spotify
Kun oikein höristää korviaan, voi kuulla flipperin, limsakoneen, pingiksen ja totta kai työkavereiden puheen äänen. Avokonttorin meluhaasteet ovat tiedossa ja siksi jokainen meillä saa itsellensä mieluisimmat kuulokkeet – monet suosivat vastamelukuulokkeita. Groovya menoa kuulokkeista niin töissä kun vapaa-ajalla säestää firman tarjoama Spotify Premium tai Family. Familyn ansiosta perheenjäsenet pääsevät myös nauttimaan edusta.

Aikaa yhdessä

OfficeAbroad
Vuotuinen OfficeAbroad on viikon mittainen firman tarjoama työreissu ulkomaille. Reissu ajoittuu alkusyksyyn jolloin matkaamme auringon alle koodaamaan. Vuoden 2017 reissulla firma tarjosi myös island hopping -ekskursion, jossa vietettiin mukava vapaapäivä tutkien Kroatian saaria.

 

DevFriday
kerran kuussa järjestettävä DevFriday kokoaa yhteen Geniemin työntekijät niin kaukaa kun läheltä.  Päivän aikana on tarkoitus kehittää asioita, joihin ei normaalina arkena ole aikaa. Firma tarjoaa herkut, virvokkeet ja lounaat.

Mökkiretriitti
Kerran vuodessa keväällä käymme viettämässä yön yli -retriitin jossain lähialueen mökillä. Mökkiretriitissä käydään läpi tulevaa vuotta, työskennellään yhdessä ja totta kai pidetään hauskaa. Tehokkaan työskentelyn lisäksi mökkiretriitin ohjelmaan kuuluu pubivisa sekä mukaan otetulla minipingispöydällä pingisturnaus.

Tiimien reissut
Jokainen tiimi saa käydä kotimaassa tai ulkomailla alansa seminaareilla tai messuilla.
Firma tarjoaa lennot, majoitukset ja liput seminaariin/messuille. Tänä vuonna esimerkiksi WP-tiimi suuntaa vajaaksi viikoksi Serbian Belgradiin WordCamp Europe 2018 -konferenssiin.

Vapaa-ajan liikuntaryhmät
Sulkkisharrastus Geniemillä alkoi 2013. 2018 aloitimme viikottaisen sählyvuoron. Keräämme porukan yhteen ja harrastamme vapaa-ajalla. Firma maksaa vuorot.

Muut tapahtumat
Meillä vietetään pikkujouluja ja kesäjuhlia. Kesällä 2017 vietimme erityisen mukavan päivän Wake Valleyssä. Pikkujoulut 2016 alkoivat Megazone-pläjäyksellä.

Kirsikkana kakun päälle meillä työskennellään jatkuvasti kehittyvässä, rennossa, nuorekkaassa, ja kunnianhimoisessa työyhteisössä jossa jokaista arvostetaan yksilönä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?