Tarjotaan hyvä koti kokeneelle PHP-koodaajalle / -arkkitehdille

Tule devaamaan mielenkiintoisia verkkosivustoja ja -palveluita moderneilla tekniikoilla ja hyvillä yhteisillä käytännöillä. Haluatko kehittää ja haastaa omaa osaamista alan trendien virroissa? Hae meille!

Jatkuvasti kasvava tiimimme hakee nyt kokenutta verkkopalveluiden PHP-koodaria / -arkkitehtia

Tule devaamaan mielenkiintoisia verkkosivustoja ja -palveluita moderneilla tekniikoilla ja hyvillä yhteisillä käytännöillä. Haluatko kehittää ja haastaa omaa osaamista alan trendien virroissa? Hae meille!

Mielenkiintoisten projektien lisäksi meille on tärkeää, että pääset kehittämään omaa osaamistasi niin työkavereiden kuin seminaarien ja kurssien tukemana. Tervetuloa työyhteisöön, johon kuuluu tiiviisti huumori, yhdessä tekeminen ja toisten tukeminen. Meillä jokainen on yksilö, eikä vain työntekijä. Meillä annetaan tilaa olla oma persoona – lähdetään yhdessä edelleen kehittämään sinun vahvuuksia ja oppimaan uutta!

Keskitymme kehittämään isoja ja keskikokoisia WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPressin räätälöinnistä ja teemojen kehittämisestä modernia ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtausten mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack. Olemme toteuttaneet mm. Suomen suurimman WordPress-toteutuksen www.aamulehti.fi.

Haemme joukkoomme kokeneempaa PHP-osaajaa laajempien toteutusten arkkitehdiksi ja toteutustiimin lead-koodaajaksi, joka hoitaa myös koodikatselmoinnit ammattitaidolla. Meillä pääset suunnittelemaan palvelun arkkitehtuurin, tietomallin sekä ohjaamaan tiimiä toteuttamaan palveluita sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Tuo mukanasi intohimo, kyvykkyys ja omat kiinnostuksen kohteesi ja lähde kehittämään kanssamme käytäntöjä ja koko yritystä.

Mitä me sitten haluaisimme että sinulla on?

  • Yli viiden vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä ja kokemusta vastuullisesta roolista projekteissa
  • PHP ja MySQL/MariaDB hyvin hallussa, WordPress-kokemus on eduksi
  • JavaScript/jQuery tuttua puuhaa. Plussaksi luemme kokemuksen muista JS-frameworkeista, kuten Vue, React ja Angular
  • Ainakin perustiedot versionhallinnasta
  • Eduksi luetaan kokemus Docker-kehitysympäristöistä sekä yleinen Linux-tuntemus

Tästä ja kaikesta muusta kerromme mielellämme lisää työpalaverin merkeissä. Hyppää siis mukaan hauskaan, erilaisuutta arvostavaan työyhteisöön lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry(at)geniem.com.

 

timi-porropaa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?