Päivitetty menu - työsuhde-edut à la Geniem

Meille työntekijä on yrityksemme tärkein voimavara. Teemme joka päivä parhaamme, että työntekijämme viihtyisivät talossa ja pidämme huolta kaikkien hyvinvoinnista monin eri tavoin.

Geniem kulkee mukana arjessasi – niin työssä kuin vapaa-ajallakin

Tarjoamme työntekijöillemme mm. helpotusta työmatkojen taittamiseen, liikunnan iloa, tapaturmavakuutuksen tuomaa turvaa, laajat työterveyspalvelut sekä ravintoa niin keholle kuin mielellekin. Lue lisää ja tutustu Geniemin työsuhde-etuihin tarkemmin.

Toiveiden työvälineet

Työn mielekkyys lähtee siitä, että työvälineet ovat kunnossa. Sen sijaan, että ostaisimme kaikille uudet läppärit, päätimme tänä vuonna solmia yhteistyökumppanin kanssa leasing-sopimuksen. Näin jokainen työntekijä saa ilman suurempia perusteluita vaihtaa läppärinsä kolmen vuoden välein. Kun kolme vuotta on täynnä, on työntekijällä myös mahdollisuus lunastaa leasing-läppäri huokeaan hintaan. Läppärin lisäksi jokaiselle ostetaan näyttö, hiiri, näppis, ulkoinen kovalevy ja vastamelukuulokkeet. Lisäksi saa toivoa muutakin, joka mahdollistaa mielekkäämmän työskentelyn. On toivottu satulatuolia, jalkatukea ja seisoma-alustaa – näin muutaman mainitaksemme.

Spotify tai muu musiikintoistopalvelu

Vastamelukuulokkeita voi toki käyttää ihan vain suojaamaan mahdollisilta meluhaitoilta, mutta kyllähän hyvä musiikki aina piristää päivää. Siksi tarjoammekin jokaiselle Spotifyn tai muun musiikintoistopalvelun ja vielä siten, että tarjoamme sen koko perheelle!

Pyöräetu

Haluamme kannustaa ihmisiä liikuumaan ja siksi tarjoamme tuliterän, sinun valitseman pyörän vapaaseen käyttöön. Pyöräetumme yhteistyökumppanina toimiii GoByBike. Sen lisäksi, että se edistää hyvinvointia ja jaksamista, pyöräily on myös ympäristöystävällinen tapa liikkua.

Lounasetu

Nämä ovat perus setit, jotka ovat olleet jo pitkään Geniemin eturepertuaarissa. Perinteeksi muodostunut perjantai-siivet on vaivatonta hankkia Epassilla.

Liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointietuus

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuden avulla ja voit vapaasti valita mihin etuuden käytät. Epassin hyvinvointietu kattaa muonipuolisesti työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta oleellisia palveluita, kuten: hieronta, hammaslääkäri ja fysioterapiapalvelut.

Kaiken kattava työterveys

Mehiläisen Työelämäturva tuo kaikki terveyspalvelut henkilöstöllemme. Perusterveydenhuollon lisäksi sopimukseemme kuuluvat mm. työfysioterapeutin palvelut, työpsykologin palvelut ja ravitsemusterapia. ”Legotkin” pidetään kunnossa vuosittaisella hammastarkastuksella.

Parkkipaikka, bussikortti tai junan sarjalippu

Tulit sitten Vaasasta tai Hervannasta me tuemme työmatkailua. Parkkipaikan saa pienellä omavastuulla itselleen. Lähiliikenteen bussikorttiedulla ja junan sarjalipuilla kannustamme henkilöstöä käyttämään julkista liikennettä.

Tuhannen euron koulutusbudjetti

Asiantuntijan osaamisen täytyy olla ajan tasalla. Siksi meillä voit käyttää koulutusbudjettia sellaisiin koulutuksiin ja kursseihin, jotka hyödyttävät sinua joko:

 • varsinaisessa työssäsi
 • työhön liittyvissä tukitoiminnoissa
 • tai mahdollisesti vasta tulevaisuudessa

Osa käy nettikursseja, osa tykkää osallistua seminaareihin ja konferensseihin. Meillä on viime aikoina innostuttu mm. saavutettavuudesta ja monet ovatkin ahkerasti suorittaneet muun muassa IAAP-sertifikaatteja. Tenttiin valmistautumiseen käytetään tottakai työaikaa.

Opiskelu

Arvostamme sitä, että työntekijämme haluavat kehittää ammattitaitoaan. Meillä voit opiskella työn ohessa. Oli kyse sitten lyhyemmästä kurssista tai parin vuoden koulutuskokonaisuudesta, kannustamme opiskelujen loppuunsaattamiseen. Emme halua, että työ estää valmistumisen, joten esimerkiksi gradua voi tulla tekemään toimistolle ja työhön liittyvän tutkinnon voit suorittaa työajalla.

Toimistolla

 • Virvokkeet ja välipalat
  • Juoma-automaattimme ovat pullollaan erilaisia virvokkeita. Virvokkeita ostetaan toiveiden mukaan. Lisäksi tarjolla on pähkinöitä sekä hedelmiä ja jääkaapista löytyy jugurtteja jokaiselle ruokavaliolle. Kahvin kanssa tarjolla on erilaisia lisukkeita.
 • Etätyö ja hybridityö sekä joustavat työajat
  • Meille on tärkeää, että voit sovittaa työskentelyn ja työajat elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Meillä on mahdollisuus osa-aikatyöhön ja etätyöhön – myös työaikaliukumapankki antaa joustoa päivittäisessä työajassa. Etätyöskentely on vahva osa kulttuuriamme. Työntekijöitä on niin Helsingissä, Vaasassa kuin Ruotsissakin.
 • Toimiston lelut ja härvelit
  • Tampereen toimistolta löytyy pingispöytä, WorkRelax-hierontatuoli, leuanvetotanko ja juoma-automaatti. Toimistomme remontin valmistuessa ostamme jumppavälineitä pelihuoneeseemme.

Etuja vapaa-ajalle

Tapaturmavakuutus vapaa-ajalle

Työntekijämme nauttivat kattavimmasta mahdollisesta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja pitää sinusta huolen tapaturman sattuessa. Meillä ei tarvitse jäädä Kelan rahoille, jos tapaturma yllättää.

Liikuntaa keholle ja mielelle

Istumme päivät pitkät selkä notkolla tuijottaen näyttöä. Meille on tärkeää, että ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin ja siksi järjestämme erilaisia liikuntamuotoja, jotta kaikille löytyisi jotakin. Perusliikuntavuorojen lisäksi olemme testanneet mm. jousi- ja haulikkoammuntaa, padelia ja kartingia.

Bonukset

Rekrybonus

Työntekijät tietävät parhaiten, kenen kanssa haluavat työskennellä. Rekrybonus kannustaa etsimään omasta verkostosta potentiaalisia uusia geniemiläisiä.

Tapahtumat

Tapahtumat rytmittävät meidän vuotta. Mieleenpainuvat positiiviset kokemukset lähentävät meitä ja luovat entistä tiiviimpää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Me-henkeä kasvattamalla luodaan lujia tiimejä, ystävyyssuhteita ja pystytään ratkomaan haastavat tilanteet positiivisessa hengessä.

 • Mökkiretriitti – Kerran vuodessa keväisin käymme viettämässä yön yli -retriitin jossain lähialueen mökillä. Mökkiretriitissä käydään läpi tulevaa vuotta, työskennellään yhdessä ja tottakai pidetään hauskaa. Tehokkaan työskentelyn lisäksi mökkiretriitin ohjelmaan kuuluu pubivisa sekä pingisturnaus.
 • OfficeAbroad – Vuoden kohokohta, viikon reissu ulkomaille. Tutustu tapahtumaan täältä.
 • Perinteiset pikkujoulut ja kesäjuhlat – Pikkujouluihin ja kesäjuhliin kuuluu aina liikuntaa, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa.
 • Tiimi-iltama – Iltama voi sisältää esimerkiksi jonkin aktiviteetin ja ruokailun. Tärkeintä on löytää sopiva hetki koko tiimille, päästä viettämään aikaa yhdessä ja tutustua tiimiin entistä paremmin.
 • Osaamistiimien reissut – Jokainen tiimi saa käydä kotimaassa tai ulkomailla alansa seminaareissa tai messuilla. Firma tarjoaa lennot, majoitukset ja liput seminaariin/messuille.
 • Peli-illat – Innokkaat pelaajat kokoontuvat toimistolla työpäivän päätteeksi pelaamaan mm. erilaisia lautapelejä. Geniem tarjoaa tilat ja snacksit.

Kiinnostuitko Geniemistä työpaikkana?

Meillä on aina tilaa taitaville tekijöille – tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?