9.10.2020

Päivitetty menu - työsuhde-edut à la Geniem

Meille työntekijä on yrityksemme tärkein voimavara. Teemme joka päivä parhaamme, että työntekijämme viihtyisivät talossa ja pidämme huolta kaikkien hyvinvoinnista monin eri tavoin.
Päivitetty menu - työsuhde-edut à la Geniem

Geniem kulkee mukana arjessasi – niin työssä kuin vapaa-ajallakin

Tarjoamme työntekijöillemme mm. helpotusta työmatkojen taittamiseen, liikunnan iloa, tapaturmavakuutuksen tuomaa turvaa, laajat työterveyspalvelut sekä ravintoa niin keholle kuin mielellekin. Lue lisää ja tutustu Geniemin työsuhde-etuihin tarkemmin.

Toiveiden työvälineet

Työn mielekkyys lähtee siitä, että työvälineet ovat kunnossa. Sen sijaan, että ostaisimme kaikille uudet läppärit, päätimme tänä vuonna solmia yhteistyökumppanin kanssa leasing-sopimuksen. Näin jokainen työntekijä saa ilman suurempia perusteluita vaihtaa läppärinsä kolmen vuoden välein. Kun kolme vuotta on täynnä, on työntekijällä myös mahdollisuus lunastaa leasing-läppäri huokeaan hintaan. Läppärin lisäksi jokaiselle ostetaan näyttö, hiiri, näppis, ulkoinen kovalevy ja vastamelukuulokkeet. Lisäksi saa toivoa muutakin, joka mahdollistaa mielekkäämmän työskentelyn. On toivottu satulatuolia, jalkatukea ja seisoma-alustaa  – näin muutaman mainitaksemme.

Spotify Premium tai Family

Vastamelukuulokkeita voi toki käyttää ihan vain suojaamaan mahdollisilta meluhaitoilta, mutta kyllähän hyvä musiikki aina piristää päivää. Siksi tarjoammekin jokaiselle Spotify Premiumin tai Spotify Familyn. Spotify Family tarjoaa koko perheelle musaa kuunneltavaksi.

Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu

Nämä ovat perus setit, jotka ovat olleet jo pitkään Geniemin eturepertuaarissa. Perinteeksi muodostunut perjantai-siivet on vaivatonta hankkia Edenredin lounarikortilla. Meillä on myös vuosittain 400 € verran mahdollisuuksia nauttia liikunnasta ja kulttuurista.

Relakortti

Kun niska prakaa tai selkä jumittaa, Rela-hierojat auttavat. Rela-hierojat ovat hieronnan ammattilaisista koostuva Suomen laajin hierontaketju. Hierontoja löytyy kuumakivihieronnasta aina klassiseen hierontaan. Eikö olisikin ihanaa mennä pitkän työpäivän päätteeksi tunnin hierontaan ja rentoutua?

Kaiken kattava työterveys

Mehiläisen Työelämäturva tuo kaikki terveyspalvelut henkilöstöllemme. Perusterveydenhuollon lisäksi sopimukseemme kuuluvat mm. työfysioterapeutin palvelut, työpsykologin palvelut ja ravitsemusterapia. ”Legotkin” pidetään kunnossa vuosittaisella hammastarkastuksella.

Parkkipaikka, bussikortti tai junan sarjalippu

Tulit sitten Vaasasta tai Hervannasta me tuemme työmatkailua. Parkkipaikan saa pienellä omavastuulla itselleen. Lähiliikenteen bussikorttiedulla ja junan sarjalipuilla kannustamme henkilöstöä käyttämään julkista liikennettä.

Tuhannen euron koulutusbudjetti

Asiantuntijan osaamisen täytyy olla ajan tasalla. Siksi meillä voit käyttää koulutusbudjettia sellaisiin koulutuksiin ja kursseihin, jotka hyödyttävät sinua joko:

 • varsinaisessa työssäsi
 • työhön liittyvissä tukitoiminnoissa
 • tai mahdollisesti vasta tulevaisuudessa

Osa käy nettikursseja, osa tykkää osallistua seminaareihin ja konferensseihin. Meillä on viime aikoina innostuttu mm. saavutettavuudesta ja monet ovatkin ahkerasti suorittaneet muun muassa IAAP-sertifikaatteja. Tenttiin valmistautumiseen käytetään tottakai työaikaa.

Opiskelu

Arvostamme sitä, että työntekijämme haluavat kehittää ammattitaitoaan. Meillä voit opiskella työn ohessa. Oli kyse sitten lyhyemmästä kurssista tai parin vuoden koulutuskokonaisuudesta, kannustamme opiskelujen loppuunsaattamiseen. Emme halua, että työ estää valmistumisen, joten esimerkiksi gradua voi tulla tekemään toimistolle ja työhön liittyvän tutkinnon voit suorittaa työajalla.

Lastenhoitopalvelut

Mikäli lapsi sairastuu ja projektikiireet painavat päälle, tarjoamme lastenhoitopalveluita valitsemastasi paikasta.

Toimistolla

 • Virvokkeet ja välipalat
  • Juoma-automaatti on pullollaan erilaisia virvokkeita. Virvokkeita ostetaan toiveiden mukaan. Lisäksi tarjolla on pähkinöitä sekä hedelmiä ja jääkaapista löytyy jugurtteja jokaiselle ruokavaliolle. Kahvin kanssa tarjolla on viittä erilaista maitoa.
 • Etätyö ja joustavat työajat
  • Meille on tärkeää, että voit sovittaa työskentelyn ja työajat elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Meillä on mahdollisuus osa-aikatyöhön ja etätyöhön – myös työaikaliukumapankki antaa joustoa päivittäisessä työajassa. Etätyöskentely on vahva osa kulttuuriamme. Työntekijöitä on niin Helsingissä, Vaasassa kuin Ruotsissakin.
 • Toimiston lelut ja härvelit
  • Toimistolta löytyy pingispöytä, WorkRelax-hierontatuoli, leuanvetotanko ja juoma-automaatti. Toimistomme remontin valmistuessa ostamme jumppavälineitä pelihuoneeseemme.

Etuja vapaa-ajalle

Tapaturmavakuutus vapaa-ajalle

Työntekijämme nauttivat kattavimmasta mahdollisesta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja pitää sinusta huolen tapaturman sattuessa. Meillä ei tarvitse jäädä Kelan rahoille, jos tapaturma yllättää.

Liikuntaa keholle ja mielelle

Istumme päivät pitkät selkä notkolla tuijottaen näyttöä. Meille on tärkeää, että ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin ja siksi järjestämme erilaisia liikuntamuotoja, jotta kaikille löytyisi jotakin. Perusliikuntavuorojen lisäksi olemme testanneet mm. jousi- ja haulikkoammuntaa, padelia ja kartingia.

Geniem tarjoaa välineet ja vuorot, joten sinun tehtäväksi jää ainoastaan löytää paikalle.

 • Maanantai-sähly – Maanantai-illan sählyvuoro tarjoaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita
 • Perjantai-jooga – Viikko alkaa olemaan pulkassa ja aamujooga tarjoaa keholle ja mielelle niin rentoutumista kuin haastettakin sopivassa suhteessa.
 • Sunnuntai-sulkkis – Sunnuntai-iltapäivän sulkkiksessa mukavien työkavereiden kanssa sulkapallo lentää ja samalla saa virkeyttä keholle ja mielelle tulevaan työviikkoon.

Bonukset

Rekrybonus

Työntekijät tietävät parhaiten, kenen kanssa haluavat työskennellä. Rekrybonus kannustaa etsimään omasta verkostosta potentiaalisia uusia geniemiläisiä.

Vuosibonus

Kerran vuodessa jaamme osan yrityksen tulosta työntekijöille. Haluamme pitää työkaverit talossa ja siksi bonuksen kerroin perustuu työvuosiin Geniemillä.

Tapahtumat

Tapahtumat rytmittävät meidän vuotta. Mieleenpainuvat positiiviset kokemukset lähentävät meitä ja luovat entistä tiiviimpää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Me-henkeä kasvattamalla luodaan lujia tiimejä, ystävyyssuhteita ja pystytään ratkomaan haastavat tilanteet positiivisessa hengessä.

 • DevFriday – Kerran kuussa järjestettävä DevFriday kokoaa yhteen Geniemin työntekijät niin läheltä kuin kaukaa. Päivän aikana on tarkoitus kehittää asioita, joihin ei normaalina työarkena ole aikaa. Firma tarjoaa herkut, virvokkeet ja lounaat.
 • Mökkiretriitti – Kerran vuodessa keväisin käymme viettämässä yön yli -retriitin jossain lähialueen mökillä. Mökkiretriitissä käydään läpi tulevaa vuotta, työskennellään yhdessä ja tottakai pidetään hauskaa. Tehokkaan työskentelyn lisäksi mökkiretriitin ohjelmaan kuuluu pubivisa sekä pingisturnaus.
 • OfficeAbroad – Vuoden kohokohta, viikon reissu ulkomaille. Tutustu tapahtumaan täältä.
 • Perinteiset pikkujoulut ja kesäjuhlat – Pikkujouluihin ja kesäjuhliin kuuluu aina liikuntaa, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa.
 • Tiimi-iltama – Iltama voi sisältää esimerkiksi jonkin aktiviteetin ja ruokailun. Tärkeintä on löytää sopiva hetki koko tiimille, päästä viettämään aikaa yhdessä ja tutustua tiimiin entistä paremmin.
 • Osaamistiimien reissut – Jokainen tiimi saa käydä kotimaassa tai ulkomailla alansa seminaareissa tai messuilla. Firma tarjoaa lennot, majoitukset ja liput seminaariin/messuille.
 • Peli-illat – Innokkaat pelaajat kokoontuvat toimistolla työpäivän päätteeksi pelaamaan mm. erilaisia lautapelejä. Geniem tarjoaa tilat ja snacksit.

Kiinnostuitko Geniemistä työpaikkana?

Meillä on aina tilaa taitaville tekijöille – tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Mitä tarjoamme asiakkaillemme?

Asiakkaamme saavat parasta palvelua, kun työntekijät voivat hyvin. Sen lisäksi panostamme hyviin käytäntöihin ja ammattimaiseen tekemiseen muun muassa WordPress-verkkopalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu palveluun

Haluatko ottaa yhteyttä Geniemiin?

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, kun haluat kuulla lisää palveluistamme.

046 923 5277

Geniemin HR Lead Essi Wäck

Essi Wäck

HR Lead

Ota yhteyttä Essiin, kun haluat meille töihin.

050 436 8626