Osaava WordPress-koodaaja

Me toteutamme Suomen laajimpia WordPress verkkopalveluita. Kädenjälkeämme on mm. Suomen suurin WordPress toteutus Almalle ja tulossa oleva Väestöliiton NGO verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi intohimoista ja laatutietoista WP tiimiä.

Haluatko rakentaa Suomen johtavia WordPress toteutuksia?

Haemme nyt osaavaa WordPress koodaajaa joko Helsinkiin tai Tampereelle.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi pakettiin kuuluu huumorintajuisella ilmapiirillä höystetty työpaikka jossa saat työskennellä sinun valitsemillasi työkaluilla. Eivätkä herkut tähän lopu. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhde-edut, vapaa-ajan edut, joustavan työajan, sekä vuosittaisen Office Abroad-reissun ulkomaille. Joko polttelee?

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä. Saat ympärillesi matalan organisaatiorakenteen omaavan firman, jossa jokainen työntekijä on tärkeä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtauksien mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Omaat kokemusta:

  • PHP, WordPress, MySQL
  • JavaScript / jQuery (kokemus JS frameworkeistä kuten Vue, React, Angular plussaaa)
  • Ainakin perustiedot GIT-käytännöistä
  • Vagrant tai Docker kehitysympäristöstä

Meillä pääset käyttämään mm.:

Haluamme tietää kuka olet ja mitä osaat, vapaamuotoisen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@geniem.com. Palkkaamme sopivan tyypin mahdollisimman pian. Älä siis aikaile, vaan toimi ripeästi. Kaikki työhaastatteluun päässet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin”.  Viihtyvyys taattu!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?