Onko sinulla käyttämätöntä Business Finland -koronarahaa ja kaipaat toteutuskumppania?

Business Finlandin kehitysrahoitus eli niin sanottu koronaraha mahdollistaa uusia liiketoimintoja häiriötilanteissa. Saitko Business Finlandilta tukirahoituksen, mutta sinulla ei ole vielä kumppania, jonka kanssa voisit tuen avulla toteuttaa kehitystoimenpiteitä? Me olemme ketteriä ja vastaamme tarjouspyyntöösi ripeästi, niin katsotaan yhdessä mahdollisuuksia.

Tukea yritystoimintaan häiriötilanteessa

Keväällä poikkeustilanteen alkaessa kerroimme artikkelissamme Business Finlandin tarjoavan yrittäjälle mahdollisuuden hakea häiriötilanteen tukirahoitusta, jonka avulla voidaan toteuttaa kehittämistoimenpiteitä parantaakseen mahdollisuuksia selvitä häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Tukirahoitusta on mahdollista käyttää yrityksen tuotantoketjujen ja niiden häiriöiden korjaamiseen sekä palveluiden ja prosessien kehittämiseen. 

Lupauduimme auttamaan sekä esiselvitys- että toteutusvaiheessa Suomessa toimivia pk- ja midcap-yrityksiä, joiden toiminta on kärsinyt koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta. Olemmekin saaneet olla mukana jo muutamassa kehityshankkeessa toteuttajana ja mielellämme auttaisimme sinuakin.

 

Millaisia palveluita Business Finlandin rahoituksella on mahdollista luoda?

Business Finlandin rahoituksella on mahdollista kehittää toimintaa häiriötilanteessa ja luoda palveluita, jotka edistävät yrityksen mahdollisuuksia selvitä haastavan tilanteen yli. Kehitystoimenpiteillä ja uudella palvelulla voidaan muun muassa parantaa yrityksen sisäisiä prosesseja, asiakaspalvelua tai laajemmin sanottuna asemaa markkinoilla.

Mitä me olemme kehittämässä asiakkaillemme?

Meillä on kokemusta koronarahoituksella TAI Business Finlandin rahoituksella toteutetuista kehityshankkeista ja mielellämme auttaisimme sinuakin. Olemme muun muassa suunnittelemassa ja toteuttamassa räätälöitynä sovelluksena asiakkaallemme alustaa, joka tukee palvelualan yrityksiä. Suunnittelun lähtökohtana on ollut asiakkaan toimialan yritysten tarpeet. Alustan kautta voidaan hoitaa:

  • Ajanvarausten hallintaa
  • Asiakkuuksien hallintaa
  • Myynnin seurantaa
  • Markkinoinnin toteuttamista ja viestintää

Miten voisimme auttaa sinua?

Kehitysrahoituksen saaneen yrityksen on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen. Näin varmistut, että raha tulee käytettyä mahdollisimman hyvin ja investointi kantaa myös koronan jälkeiseen tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?