Missä on oma kokki, jalkapallo- ja tenniskenttä , leffateatteri, ja 37 innokasta - seuraavalla OA:lla

Hämäränä syyskuun iltana 37 geniemiläistä astuu Portugalin Setubalissa sijaitsevalle 7000m2 huvila-alueelle. Tämä moderni, yksityinen huvila tarjoaa takuuvarmasti huikeat puitteet vuoden 2018 OfficeAbroad-reissulle!!

Tämän vuoden OfficeAbroadin ajoitukseen on erityisesti panostettu, ja huvila-alueelta löytyykin aktiviteettimahdollisuuksia jos jonkunlaisia. Lisäksi uutuutena olemme palkanneet kokin, joka valmistaa meille joka päivä lounaan ja vähän fancympää settiä ensimmäisenä ja viimeisenä iltana.

Puitteet ovat kohdillaan ja ajan ei pitäisi käydä tylsäksi vapaa-ajalla: Mahtavan porukan lisäksi villasta löytyy pari uima-allasta, jalkapallokenttä, tenniskenttä, disco, biljardipöytä, kuntosali, ja iso BBQ-alue jota johtaa Geniemin kokki!  

Matkan tarkoituksena on keskittyä puhtaasti firman sisäisten toimintatapojen ja työkalujen kehittämiseen, luoda entistä tiiviimpää yhteenkuuluvuuden tunnetta, oppia tuntemaan työkaverit yli tiimirajojen paremmin, ja ajaa sisään uusimmat työntekijät Geniemin kulttuuriin 🙂  

Viime vuoden reissun jälkeen keräsimme palautetta, ja palautteen perusteella tänä vuonna panostamme mm. OfficeAbroad-töiden suunnitteluun, jotta saadaan paras mahdollinen tulos paikan päällä. Lisäksi tulosten purkamiselle on tarkoitus antaa enemmän aikaa ja arvoa. Työntekijät toivoivat myös, että OfficeAbroadin kustannukset avataan ja näin on tarkoitus tehdäkkin.

Mitä muuta OfficeAbroad 2018 tuo tullessaan selviää lokakuussa OfficeAbroad-recapissa, stay tuned!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?