Kohti ääretöntä ja sen yli

Deloitte on julkaissut tänään Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset ja kyllä nyt on hymy herkällä, sillä saavutimme 14:nnen sijan. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua.

Työntekijän näkökulmasta Geniemin kasvun on huomannut parhaiten erittäin vauhdikkaasta rekrytoinnista. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme rekrytoineet jopa kaksikymmenta uutta työntekijää, jotka kaikki ovat edelleen osa tiimiämme.top 14

Työskentelimme vuosia vaihtuvien, suuren kokoluokan projektien parissa. Tästä mallista olemme edenneet työstämään yhden suuren projektin sijasta montaa pientä projektia.

Sen lisäksi halu ja taito panostaa palvelumuotoiluun on ollut yksi selkeä tekijä firman kasvua tarkastellessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, mikä edellyttää sitä, että pystymme tarjoamaan koko prosessin aina suunnittelusta ja palvelumuotoilusta huolenpitoon ja jatkokehitykseen.

Tyytyväisyys tappaa kehityksen, joten tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu ilmiselvästi kasvun jatkuminen, mikä tarkoittaa uusia mielenkiintoisia projekteja sekä koodaristaroja toimistollemme. Tavoitteenamme on rekrytoida seitsemän uutta työntekijää seuraavan kuuden kuukauden aikana, sillä vaikuttaa vahvasti siltä, ettei vauhti ole loppumassa.

Projektityöskentelyn lomassa olemme osallistuneet 100 paikkaa -kampanjaan, jolla haluamme houkutella uusia supertalentteja Tampereelle sekä tietenkin meille Geniemille.

Iso kiitos 14. sijasta kuuluu asiakkaillemme sekä kaikille mahtaville työntekijöillemme.

Paljon onnea myös muille Technology FAST 50 Finland -listalla loistaneille yrityksille!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?