JavaScript kehittäjä kasvavaan React-tiimiin

Meillä pääset hiomaan taitojasi avoimessa työympäristössä ja osaavassa porukassa. Matalan organisaatio rakenteen ansiosta jokainen työntekijä on avaintekijä ja henkilökohtainen kehittyminen on avainasemassa. Käyttämäsi työkalut ovat huippuluokkaa ja tietenkin sinun valitsemiasi.

Laajennettu ja remontoitu toimisto Tampereella tai Helsingin etätyöpiste vailla React-kehittäjää

Me takaamme viihtyvyytesi loistavilla työkavereilla, vuotuisella Office Abroad reissulla ja kymmenillä muilla työsuhde-eduilla, joista voit valita omasi tai ottaa vaikka kaikki käyttöön. Meillä pääset hiomaan taitojasi avoimessa työympäristössä ja osaavassa porukassa. Matalan organisaatio rakenteen ansiosta jokainen työntekijä on avaintekijä ja henkilökohtainen kehittyminen on avainasemassa. Käyttämäsi työkalut ovat huippuluokkaa ja tietenkin sinun valitsemiasi. Työhyvinvointiin panostetaan ja sitä kehitetään jatkuvasti. Työntekijät tekevät Geniemistä huumorintajuisen, kekseliään, ja mielenkiintoisen paikan tehdä töitä.

Kehitä devaustaitojasi mielenkiintoisten projektien parissa

Etsimme henkilöä jolla on takanaan useampi vuosi JavaScript kehitystä sekä mielellään kokemusta moderneista kehyksistä.

Omaat kokemusta jostain näistä:

  • React, Redux, Angular, Vue, React Native
  • Node, Express, Sails tmv.
  • Redis, docker, webpack, babel, ESLint, sass

Haluamme tietää kuka olet ja mitä osaat, vapaamuotoisen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@geniem.com. Palkkaamme sopivan tyypin mahdollisimman pian.

Älä siis aikaile, vaan toimi ripeästi. Kaikki työhaastatteluun päässet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin” Viihtyvyys taattu!

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?