Hei me rekrytään! Osaava WordPress-koodaaja, projektipäällikkö, UX-suunnittelija, JavaScript-koodaaja ja backend-kehittäjä

Nyt on paikkoja tarjolla hyvään ja kasvavaan firmaan! Haemme projekteillemme vetäjää, jolla pysyvät langat näpeissä. Etsimme myös UX-suunnittelijaa, joka osaa auttaa meitä hyvällä design-silmällä.

Lue lisää myös somessa noteeratulta UX-rekrysaitiltamme. Kasvava WordPress-liiketoiminta kaipaa myös vahvistusta joukkoihin ja tilaa on useammallekin JavaScript-osaajalle sekä back-end-kehittäjälle. Lue miksi meille kannattaa tulla töihin.

Projektipäällikkö

Etsimme web-palveluiden toteutuksia vetänyttä ja asiakaspalveluhenkistä projaria, joka on mielellään joskus myös koodannut, tai osaa konffata palvelimia eikä pelästy, kun eteen pistetään komentorivikäyttöliittymä ja Ubuntu pitää asentaa uudelle palvelimelle. Projarina osaat ketterän kehityksen perusteet ja tiedät mitä ovat sprinttipalaveri, demo ja retro. Arvostamme kokemusta työkaluista kuten Trello, Jira ja muut vastaavat. Ota yhteyttä tuomas.kumpula(at)geniem.com.

UX-suunnittelija

Tällä hetkellä etsimme erityisesti visuaalisesti kykeneviä ja kokeneita UX-suunnittelijoita, jotka pystyvät toteuttamaan vaikuttavia ulkoasuja ja päteviä prototyyppejä, joko työkaluilla kuten Sketch/Invision, tai sitten HTML5-tekniikoita hyödyntäen.

Meille voi tehdä töitä etänä, mutta mieluiten tahtoisimme suunnittelijoita Tampereen toimistolle vaikuttamaan. Hakijoilta haluamme näyttöä suunnittelutyöstä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Meillä on rento meininki ja loistava porukka. Toimessasi pääsisit vaikuttamaan design-puolen kehitykseen ja työtapoihin.

Lopuksi vielä suuntaa antava toivelista osaamisesta: Visual Design, UI Design, Interaction Design, HTLM/CSS, Sketch, Content Design, Prototyping. Ota yhteyttä teemu.into(at)geniem.com

WordPress-koodaaja

Meillä pääset tekemään Suomen eturivin WordPress-toteutuksia. Haemme koodaria joka on WordPressiä taittanut niin, että osaa luoda omia WordPress-lisäosia, tuntee ACF-kentät, osaa tehdä laadukasta PHP-koodia ja on useammin kuin kerran katsellut WP:n codexia. Käytämme omassa työssä ohjenuorana 10up-firman Best Practices tapoja joihin kannattaa tutustua.  Ota yhteyttä tuomas.kumpula(at)geniem.com.

JavaScript-osaaja

Haemme kokenutta Full Stack tai Frontend JavaScript-osaajaa sekä omaan tiimiimme että asiakkaidemme toimeksiantoihin. Arvostamme kokemusta yleisistä tekniikoista kuten ES6, Angular, React / Redux, React Native tai vastaavaa. Sinulla on kyky tehdä jäsenneltyä javascriptiä (classit, oliomaisuus, optimaalinen domain traversaus / clientin kuormitus).

Palvelinpuolella haemme osaamista Nodesta ja sen päällä olevista kehyksistä kuten Express. Arvostamme halua tehdä laadukasta, testattavaa ja aikaa kestävää koodia. Ota yhteyttä tuomas.kumpula(at)geniem.com.

Backend koodaaja

Backend-tiimimme hakee vahvistuksia. Etsimme osaajaa, jolla on kokemusta Javasta, Springistä ja/tai JVM:n päällä pyörivistä kielistä kuten Groovy. Myös PHP- tai Node-osaaminen ja kokemus on plussaa. Käytämme Java-projekteissamme useita erilaisia sovelluskehyksiä, kuten Grails, Spring Boot, GORM, Hibernate jne. Olethan valmis opettelemaan uutta muiden kehittäjiemme opastuksella.

Arvostamme pilviosaamista, esim AWS / Lambda, Azure tai Google Cloud. Linux-osaaminen on must ja sinulla on kokemusta relaatio- tai NoSQL-tietokannoista. Ota yhteyttä tuomas.kumpula(at)geniem.com.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?