12.9.2019

Geniem yhteistyöhön DD-Readyn kanssa

Are you DD-Ready? Kuten kumppanimme verkkosivuilla kysytään ja mehän olemme! Solmimme elokuussa 2019 DD-Readyn isäntäyrityksen Diligent Solutions Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on vauhdittaa DD-Readyn kehitystä vaativassa markkinatilanteessa.
Kuvituskuva DD-Ready Geniem yhteistyö

Mistä on kyse?

Diligent Solutions Ltd on keksinyt due diligence -tietopyyntöprosessin eli DD-Readyn ™ (SaaS). Se on älykäs tiedonhallinta-alusta, joka on rakennettu erityisesti due diligence -tarkistuksiin osana M&A -tapahtumia. DD-Ready tarjoaa automaattisella laadullisella analyysilla todennetut markkinatiedot. Geniemin kehitystiimi saa hienon mahdollisuuden DD-Ready yhteistyön myötä ja kunnianhimoisen vision saavuttaminen due diligence -prosessin automatisoimiseksi vaatii vahvaa kumppanuutta.

Diligent Solutions -yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Heikki Kauppinen kommentoi yhteistyötä Asset Verification Protocolin tiedotteessa näin:

– DD-Ready-tyyppisen markkinoita muuttavan palvelun kehittäminen vaatii paitsi huippuluokan teknistä tietämystä, myös luovaa ajattelua ja syvää ymmärrystä siitä, kuinka rakentaa SaaS-palvelut huomisen tarpeisiin.

Geniemin kehitystiimi on tästä innoissaan ja motivoitunut toimittamaan parasta mahdollista osaamistaan DD-Readylle. Toimitusjohtaja Tuomas Kumpulan mukaan DD-Ready muuttaa yritysjärjestelyjen markkinoita. Uuden tyyppisen työkalun rakentaminen yrityksille on hieno valloitus ja otamme mielellämme haasteen vastaan!

Lue lisää DD-Readystä!

Kaipaatko lisätietoa?

Jussi Rajamäen profiilikuva

Jussi Rajamäki

Sales Lead

Ota yhteyttä Jussiin, jos jokin jäi askarruttamaan tai olet kiinnostunut sovelluskehityskumppanuudesta Geniemin kanssa.

+358 46 923 5277