Facebookin pika-artikkelit lisäävät lukumukavuutta WordPress-sivuille

Facebook pika-artikkeli (Instant Article) laajennus mahdollistaa nopeiden ja interaktiivisten artikkeleiden julkaisemisen Facebookin mobiilisovelluksessa. Toiminnallisuus on ollut pidempään saatavilla isoille julkaisijoille kuten New York Times tai Washington Post ja nyt se on saatavilla mille sivustolle tahansa.

Jopa 10 kertaa nopeammin latautuvat jutut

Artikkelit latautuvat sovelluksen uutisvirrassa salamannopeasti ja tyylikkäinä koko sivun juttuina. Latautumisnopeus on 10 x nopeampi kuin normaaliverkkosivulla. Pika-artikkeleita luetaan 20% enemmän kuin normaalijuttuja.

Itse asiassa tämä blogikirjoitus on pika-artikkeli 🙂 Huomaat sen jos luet tätä juttua Facebookin mobiilisovelluksella.

Interaktiiviset työkalut juttujen koukuttavuuden lisäämiseksi

Jos lisäät artikkeliisi videon, se käynnistyy automaattisesti, kuten Facebookin omat videot suoraan uutisvirrassa. Kuvia voi laajentaa kuvaa täppäämällä ja upotetut kartat toimivat täysin interaktiivisesti.

Pika-artikkeleita jaetaan yli 30% ahkerammin, joten voit maksimoida sosiaalisen median näkyvyytesi. Artikkelit tarjoavat myös mahdollisuuden mainoksiin Facebookin avulla sekä kattavan analytiikan.

Lisää Facebook pika-artikkeli -laajennus WordPress-sivustoosi

Laajennus integroi pika-artikkelien lisäämisen olemassa olevaan sivustoosi saumattomasti. Facebook hyväksyy julkaisijan, jossa menee n. viikko, tämän jälkeen olet valmis. Kaikkiin Geniemin toteuttamiin sivustoihin on saatavilla lisäosa, jonka avulla saat sivustosi päivitettyä Facebook pika-artikkeli yhteensopivaksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?