Etsitään Senior WordPress kehittäjää kovaan tiimiin

Oletko WordPress -ammattilainen, tai paljon WP:tä koodaillut ja haluat tehdä jotain isompaa ja hyvässä tiimissä? Tule mukaan loistavaan tiimiin tekemään Suomen johtavia WordPress-ratkaisuja! Meillä voit tehdä töitä Tampereella, Turussa tai Helsingissä. Etätyöt onnistuvat siihen kykenevältä myös.

Haemme nyt senior-kehittäjää, joka HTML5-frontin lisäksi hallitsee WP:n codexin. Ymmärrät GITin päälle ja osaat konffata myös tarvittaessa ympäristöjä (Nginx, Linux, MySQL/MariaDB). Osaat ajatella cachetuksen merkitystä devatessa ja tiedät mikä on Redis, Memcached tai Varnish.

Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden kehittyä uusimpien sovelluskehitystekniikoiden hyödyntämisessä ja kannustamme tietämyksen kartuttamista. Saat kilpailukykyisen palkan ja innovatiivisen työympäristön nopeasti kasvavassa yrityksessä.

Pienenä porkkanana kaupan päälle: vielä ehdit mukaan syksyn 2016 Office Abroad -reissulle Kreetalle. Huvila, aurinko ja reilu parikymmentä hyvää tyyppiä ja koodausta auringon alla 🙂

Laita hakemus osoitteeseen tuomas (at) geniem.com

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?