Business Finlandin kehitysrahoitus mahdollistaa uusia liiketoimintoja häiriötilanteissa

Onko yritykseksi tilanteessa, jossa sen toiminta on kärsinyt poikkeustilanteesta? Business Finland tarjoaa Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille kehitysrahoitusta kahdessa vaiheessa: Esiselvitysrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin ja Kehittämisrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Me voimme auttaa sekä korvaavan liiketoiminnan esiselvityksessä ja suunnittelussa että uuden digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Myös rahoitushakemuksissa saat tukea meiltä.

Liiketoiminnan kehittämisen esiselvitys ja suunnittelu

Häiriötilanteessakin uuden bisnesidean hahmottelu tai eri kehitystoimenpiteet on hyvä aloittaa esiselvityksellä ja huolellisella suunnittelulla. Saatat olla tilanteessa, jossa ongelman ratkaiseminen vaatii innovointia ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä, eikä tarvittavaa osaamista ja ongelmanratkaisukykyä välttämättä löydy yrityksestäsi. Älä pelkää kutsua asiantuntijaa apuun, vaan etsi kumppani, jonka kanssa voit toimia sujuvasti ja voit luottaa saavasi juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Selkeän suunnitelman ja parhaassa tapauksessa kaikkien ymmärrettävään muotoon toteutetun konseptin avulla suuremman kehitysrahoituksen hakeminen on sinulle helpompaa ja rahoituksen saaminen todennäköisempää. Sinulla voi olla suunnitteluvaiheen jälkeen kehitysrahoitushakemuksen pohjaksi jo hyvinkin tarkka budjettiarvio kehitettävästä ratkaisusta tai uuden liiketoimintaprosessin toteuttamisesta.

Geniem Ignite palvelu sopii hyvin liiketoiminnan esiselvitykseen sekä suunnitteluun häiriötilanteessa.

Digitaalisella ratkaisulla uusia bisnesmahdollisuuksia

Geniem Ignite - liiketoiminnan esiselvitys ja suunnittelu häiriötilanteessa

Meillä on useita haastavista aihioista motivoituvia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua viemään vielä tuntemattoman tai abstraktinkin bisnesidean toteutettavaan muotoon ja kehittämään uutta digitaalista ratkaisua. Useiden onnistuneiden kehityspajojen ja digitaalisten innovaatioiden jälkeen uskallamme luvata tyytyväisyystakuun ja ideastasi syntyy toteutuskelpoinen tulevaisuuteen kantava ratkaisu.

Ensimmäiselle viidelle, valikoidulle hankkeelle tarjoamme liiketoiminnan esiselvitykseen alustavan kartoituksen veloituksetta! Pidämme kartoituspalaverin etänä ammattitaitoisesti toimivin työkaluin.

Rahoitusta häiriötilanteeseen Business Finlandilta

Jos yrityksessäsi on hakemuksen jättämishetkellä vähintään 6 henkilöä töissä, joiden työaika on keskimäärin vähintään 30 tuntia viikossa (sisältäen yrittäjän ja yrittäjät), voit hakea Business Finlandilta rahoitusta kahdessa eri vaiheessa, kun haluat kehittää liiketoimintaasi ja selvitä paremmin häiriötilanteessa.

Esiselvitysrahoitus

Voit hakea yhteensä 10 000 € rahoitusta selvittääksesi yrityksellesi uusia liiketoimintoja, korvaavia alihankintaketjuja ja tuotannon organisoimista koronan aiheuttamassa häiriötilanteess ja sen jälkeen. Kaikki Suomessa toimivat pk- ja midcap-yritykset, joiden markkina- ja tuotantoketjuun koituu häiriöitä koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa voivat hakea esiselvitysrahoitusta.

Lue lisää esiselvitysrahoituksesta Business Finlandin sivuilta.

Kehittämisrahoitus

Esiselvitys- ja suunnitteluvaiheen aikana olet tunnistanut kehittämistoimenpiteitä, jotka parantavat mahdollisuuksiasi selvitä häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Olet myös voinut viedä ne jo selkeäksi ja hyvin ymmärrettävään konseptimuotoon ja siten olet entistä valmiimpi hakemaan Business Finlandilta kehitysrahoitusta, jonka enimmäismäärä on 100 000 €.

Kuten esiselvitysrahoitustakin, kehittämisrahoitusta voivat hakea kaikki Suomessa toimivat pk- ja midcap-yritykset, joiden toiminta kärsii koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta. Kehittämisrahoitus on siis tarkoitettu suunniteltujen kehitystoimenpiteiden toteuttamiseen. Kehittämisrahoituksen myöntämisen kohteet voivat olla:

  • Toimialariippumattomien tuotantoketjujen ja niiden häiriöiden korjaaminen
  • Luovien alojen palvelujen kehittäminen
  • Matkailualan palvelujen kehittäminen

Lue lisää kehittämisrahoituksesta ja sen käyttökohteista Business Finlandin sivuilta.

Edit: Kehittämisrahoituksen hakeminen on päättynyt! Jos sait rahoituksen, tutustu ohjeisiin projektin seurannasta ja raportoinnista.

Business Finlandilta kehitysrahoitusta häiriötilanteessa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?