2016 vuoden uudet kasvot

Kuluvan vuoden aikana  Geniem on voimistunut tusinan työntekijän verran. Uusissa talenteissa on erilaisia osaajia, kekseliäitä persoonia, jotka vahvistavat jo entisestään loistavaa työyhteisöä. Työilmapiiri on energinen ja täynnä huumoria. Kaikki ovat tasavertaisia oman alueensa huippuosaajia, jotka auttavat työkaveria tarpeen tullen.

Voin ilokseni todeta, itsekin uutena kasvona, työn aloituksen olleen varsin vaivaton ja ”sulautuminen” osaksi työyhteisöä kävi yllättävän nopeasti. Työntekijöiltä sain ennakkoluulottoman sekä iloisen vastaanoton.

Meillä luotetaan siihen, että rekrytään ”jengiä” jotka sopivat tähän tiiviiseen ja innovatiiviseen työyhteisöön. Olemme löytäneet huipputyyppejä, jotka antavat täyden panoksen työlleen. He haluavat työskennellä Geniemillä – nähdä yrityksen menestyvän, ja olla osa menestystä.

Kuluvana vuonna meille on palkattu mm. developereita ja designereita. Haluankin nyt esitellä meidän vuoden 2016 uudet kasvomme:

Juha Lahtonen, 51v – Software Developer

”Työtehtävät ovat olleet vaihtelevia ja haastavia. Uusia asioita saa opiskella joka päivä. Lisäksi tässä firmassa on tosi hyviä tyyppejä (siis minun lisäkseni tietenkin).”

Teemu Into, 40v – Design Lead

”Olin tehnyt Geniemin kanssa projekteja freelancer-suunnittelijana usean vuoden ajan ennen kuin tulin tänne töihin. Porukka tuli projekteissa tutuksi ja läheiseksi, ja lopulta siirtyminen vakituiseksi Design Leadiksi oli helppo päätös.

Viihdyn työssäni, koska saan tehdä luovaa työtä, ja pääsen auttamaan sekä asiakkaitamme että työtovereitani omalla ammattitaidollani. Saan ottaa vastuuta omasta kentästäni ja kehittää toimintaamme – kuten kaikki työntekijämme – luottamus ihmisten ammattitaitoon on meillä suuri. Tärkeintä on kuitenkin porukkamme huumori, joka saa työpäivät liitämään ja tuntumaan hauskoilta.”

Petri Mäki-Jaakkola, 30v – Developer

”Viihdyn koska hyvä ilmapiiri, mukavat työkaverit ja koska Geniemillä panostetaan tosi paljon työntekijöihin ja viihtyvyyteen ja ollaan joustavia”

Henry Luosujärvi, 35v – Project Manager

”Geniemille oli helppo ja mukava tulla, kiitos loistavan porukan, joka ottaa avoimin mielin uudet tulokkaat vastaan. Olen ehtinyt itsekin jo vastaanottaa uusia huipputyyppejä.
Ilmapiiri on loistava, jonka lisäksi omien ideoiden ja näkemysten esiin tuomisen kynnys on saatu alhaiseksi. Meillä kannustetaan tuomaan erilaisia ideoita esiin ilman että idean tarvitsee olla loppuun asti hiottu – voidaan pallotella ideaa keskenämme ja toisaalta osataan myös hylätä meille sopimattomat ideat (fail fast!) ja oppia sitäkin kautta.
Tyytyväiset tekijät tuovat tyytyväisyyttä myös asiakkaille!”

Essi Wäck, 29v – HR Lead

”Eksyin vahingossa HR-työhön, josta tulikin intohimo ja kutsumusammatti. Jokainen työpäiväni on erilainen jossa pääsen haastamaan itseäni ja oppimaan jatkuvasti uutta. Työhyvinvointi on lähellä sydäntäni ja nautin siitä, että saan työskennellä erilaisten persoonien parissa monipuolisissa työtehtävissä. Olen asunut viisi vuotta Singaporessa minkä vuoksi taistelen ajoittain suomen kielen tekstin tuottamisen parissa.”

Karlo Tuominen, 39v – UX Designer

”Designer, kaikkien janoisten sankari ja hardcore historiafriikki. Syvä rakkaus lautapeleihin, liikuntaan ja hyvään ruokaan. Kaikenlainen uusi teknologia kiinnostaa ja sitä on päästävä testaamaan edes pintapuolisesti HETI. Matkustelee tiuhaan paikkoihin, joissa ei ole liikaa muita ihmisiä ja etenkin vuoristot ovat lähellä sydäntä”

Juhani Hakanen, 28v – Senior Full Stack Developer

”Viihdyn Geniemillä koska täällä tehdään ammattimaisesti mutta just oikeen rennolla tavalla. Meillä saadaan 5/5 lopputulos ilman, että matkan varrella alkaa kiukuttaan”

Arttu Mäkipörhölä, 18v – Tester

”Viihdyn työssäni koska ala on lähellä sydäntäni, sekä työilmapiiri on hyvä. Vietän yleensä joka päivä pari tuntia lueskellen kirjoja taikka novelleja. ”

Joel Koch, 18v – Tester

”Koodausta, videoiden tekoa ja suunnistusta. Mitä sitä muutakaan elämällänsä. Mukavinta töissä on viihtyisä työympäristö sekä mieluisat työtehtävät.”

Henri Kuittinen, 39v – Developer

”Vähäsanainen mies joka pitää kilpikonnista.”

Tärkeimpänä kärkenä voidaan todeta, että kaikki vuoden 2016 tulokkaat viihtyvät työssään, ei vain haastavan työn, mutta myös erinomaisen työilmapiirin ja mahtavien työkavereiden ansiosta. Kasvamme hurjaa vauhtia, ja toivottavasti saan jälleen ensi vuonna ylpeänä esitellä vuoden 2017 tulokkaat.

Kun työ on nautinto, elämä on ilo 🙂
Essi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste*

Luitko jo nämä?